Artikel top billede

Terrorgruppe truer Second Life med atombomber

Terrororganisationen Second Life Liberation Army truer med at sprænge virtuelle atombomber. Målet er at tvinge Linden Lab til at afgive magten og indføre demokrati i den virtuelle verden.

En terrororganisation med navnet Second Life Liberation Army (SLLA) truer nu freden i Second Life.

Gruppen, der angiveligt tæller omkring 200 avatarer, samledes tirsdag til en demonstration for avatarers rettigheder i den virtuelle verden.

Demonstrationen foregik ved SLLA’s hovedkvarter (på øen Thylacine, koordinaterne 252, 92, 92).

Ved demonstrationen fortalte lederen af terrororganisationen, Marshal Cahill, at gruppens mål er at skabe det første demokrati for avatarer i verden under parolen ”en avatar – en stemme”.

Strategiske bombesprængninger

Med bombeangreb på strategiske steder håber organisationen at kunne tvinge Linden Lab, der ejer Second Life, til at afgive magten og indføre et demokrati, hvor indbyggerne har magten.

Indtil videre har SLLA bragt flere virtuelle atombomber til sprængning mod forretninger og andre strategiske punkter.

Atombomberne udspyr hvide skyer, som midlertidigt fjerner dele af grafikken på brugernes computerskærme.

En lang række danske virksomheder, flere forskningsinstitutioner og myndigheder har allerede afdelinger i Second Life.

Det er uvist, om terrortruslerne vil stoppe nye virksomheders planer om aktiviteter i den virtuelle verden.

Linden Lab tager den med ro

Imidlertid tager Linden Lab gruppens melding med ro. Firmaet ser bombningerne som en kreativ måde at skabe opmærksomhed om en debat om magtstrukturen, skriver nyhedstjenesten Techshout.

Foreløbig får deltagelse i aktioner sammen med SLLA ingen konsekvenser for nogen avaterer.

”Indtil videre anser vi ikke de aktiviteter, som SLLA har været indblandet i, for ondsindede, siger Catharina Smith, der er markedsdirektør hos Linden Lab til nyhedstjenesten.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere