Fusions-direktør siger op efter seks uger på posten

Poul Søjberg har sagt sit job op som administrerende direktør for de to sammenlagte virksomheder Synkron og Dynamicweb. "Det hele kører, som det skal, så nu vil jeg ud og prøve noget andet," siger Søjberg.

Efter bare seks uger har administrerende direktør for Synkron og Dynamicweb, Poul Søjberg, sagt sin stilling op.

Han forlod virksomheden sidste torsdag for at "finde nye udfordringer."

"Seks uger er kort tid, ja, men vi har selvfølgelig også været gennem en proces op til sammenlægningen af Synkron og Dynamicweb," fortæller Poul Søjberg.

"Fra bestyrelsen var rammerne klart defineret, strategien er på plads for de næste tre år, og i øvrigt passer de to virksomheder bedre sammen, end vi i vores vildeste fantasi havde forestillet os."

Lige til højrebenet

Søjberg mener altså, at opgaven med at lede den sammenlagte virksomhed ligger lige til højrebenet i så høj grad, at han hellere vil slippe tøjlerne og finde en "innovations-opgave med større udfordringer, end der ligger lige for her."

Omvendt finder Christian Beer, der er en af stifterne af Dynamicweb, det naturligt, at han træder til og overtager posten som administrerende direktør efter Søjberg.

"Det er gået ret godt med at integrere de to virksomheder, så nu hvor Poul Søjberg har sagt op, vender jeg tilbage til posten som administrerende direktør," siger Christian Beer, der ellers sammen med sin medstifter af Dynamicweb, Nicolai Pedersen, havde kastet sig over udviklingsopgaver.

Fortsætter med to platforme

Dynamicweb overtog Synkron i marts for et tocifret millionbeløb, og den fortsættende virksomhed er Dynamicweb.

Begge virksomheder beskæftiger sig med CMS-systemer (Content Management Systems), der bruges til at administrere indholdet af eksempelvis en virksomheds hjemmeside eller intranet.

Den valgte strategi betyder, at den samlede virksomhed, der råder over en udviklingsafdeling på 40 mand, fortsætter med at udvikle og markedsføre begge virksomheders CMS-platforme.

Med opkøbet af Synkron blev Dynamicweb en af de største CMS-spillere i Norden med 3.000 kunder og en samlet omsætning i omegnen af 50 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere