Artikel top billede

På billedet ses Jesper Weng, der nu forlader Netkoncept til fordel for Jesper Deluran.

Direktør forlader Jensby-selskab

Jesper Weng forlader direktørposten i JMI Invest-selskabet, Netkoncept. Salgssiden skal styrkes med den nye direktør Jesper Deleuran i spidsen, mens Jesper Weng vender tilbage til JMI Invest.

Et af selskaberne i Asger Jensbys investeringsselskab, JMI Invest, skifter direktør.

Netkoncept har de sidste godt to år haft Jesper Weng som direktør, men det er slut nu.

"Min opgave i Netkoncept er overstået, fordi vi nu har lavet de strukturelle og fundamentale ændringer, der skal til i virksomheden," siger Jesper Weng.

"Det har taget længere tid end ventet at vende udviklingen, men vi mener, at tidspunktet er rigtigt nu," siger han videre.

Med det henviser han til omlægningen af virksomheden for et års tid siden, hvor selskabet gik fra at beskæftige sig stort set udelukkende med hardware-salg til at være en konsulentforretning.

Derudover solgte Netkoncept i januar i år softwareforretningen fra til A Gain, mens IP-telefoni-delen i april blev solgt til Axcess og 3PAS.

Fokus på udviklingen

"Opgaven i Netkoncept går derfor nu ud på at vokse. Derfor er der brug for en Netkoncept-mand til at køre virksomheden videre," siger Jesper Weng, som selv vender tilbage til JMI Invest, hvor han skal beskæftige sig med investeringsselskabets portefølje af virksomheder.

I stedet er ansvaret lagt i hænderne på Jesper Deleuran, der nu bliver ansvarlig for hele Netkoncept Gruppens fire selskaber Netkoncept Advisors, Netkoncept Hosting, Netkoncept Services & Facility Management og DataCompagniet.

"Fremadrettet skal vi udnytte de synergier, der ligger i vores forskellige forretningsområder," siger den nye direktør for Netkoncept Gruppen, Jesper Deleuran, der kommer fra en stilling som direktør for DataCompagniet, der har en stærkt salgsfokuseret strategi.

Og netop salget skal der fokuseres ekstra meget på i den kommende tid for hele Netkoncept Gruppen.

"På salgssiden skal vi ikke længere fungere som fire enkeltstående virksomheder, men som ét hele," siger Jesper Deleuran.

Han understreger dog, at det ikke betyder fusion, som der ellers tidligere var planer om for Netkoncept og DataCompagniet, ligesom der heller ikke er planer om nedskæringer i organisationen som følge af, at man samler salgsindsatsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere