Artikel top billede

IT Factory-ansat: Det kom som et chok

Da Stein Bagger forlod IT Factory, kom det som et chok for de ansatte, fortæller Daniel Llorente Tabor fra det konkursramte firma.

Mandag morgen er Daniel Llorente Tabor på vej til jobbet hos IT Factory. En virksomhed, som han har arbejdet for i en måned. Firmaet er på afgrundens rand, men det fornemmer Daniel Llorente Tabor ikke i udviklingsafdelingen.

"Der var ikke noget, som virkede mystisk. Jeg arbejdede på et af de kommende produkter, og det var et fornuftigt og godt produkt, som jeg sagtens kunne se rigtig meget handel i," fortæller Daniel Llorente Tabor, der var udvikler hos IT Factory.

Klokken ni træder han ind i forhallen hos IT Factory. Alle kollegaerne står stimlet sammen omkring et tv. På skærmen ruller nyheden om, at firmaets administrerende direktør, Stein Bagger, er forsvundet i Dubai, og bestyrelsesformand Asger Jensby har begæret selskabet konkurs.

"Det kom fuldstændig som et chok. Jeg har sjældent oplevet så mange chokerede mennesker på ét sted. Nogle hørte det i radioen på vej på arbejde, men jeg hørte ikke radio. Jeg kommer ind i hallen og ser, at folk er helt chokerede og ser nyheder," beretter Daniel Llorente Tabor.

20 minutter tidligere havde ledelsen informeret medarbejderne om virksomhedens situation.

Ærgerlig afslutning

Det blev kun til en måned for Daniel Llorente Tabor hos IT Factory, hvis alt går som forventet. Da han tiltrådte virksomheden, var den blandt de mest roste i it-branchen, mens den i dag er et konkursbo.

Daniel Llorente Tabor ærgrer sig over, at det sluttede sådan, for softwaren havde potentiale, er han sikker på.

"Det er sørgeligt, at det ikke bliver til noget, for jeg går ikke ud fra, at nogen investerer i det nu. Der er nok ikke nogen, der vil røre ved noget fra IT Factory," siger han.

Når han ser tilbage på sin korte tid i IT Factory, har han svært ved at se, hvordan han skulle have gennemskuet bedrageriet. Ikke mindst fordi han arbejdede på et produkt, han ser muligheder i.

"Produktet var i beta-fasen, så jeg fattede ikke mistanke, for produktet er ikke på markedet endnu. Jeg ved, at mit produkt ikke har kunder," forklarer Daniel Llorente Tabor.

Ved tiltrædelsen i virksomheden fik Daniel Llorente Tabor sammen med syv andre en introduktion af Stein Bagger, som med sine talegaver også imponerede ham.

Daniel Llorente Tabor afventer nu, hvad der skal ske med medarbejderne. De vil få besked snarest, har de fået at vide.




IT-JOB

Netcompany A/S

Test Specialist

Lægernes Pension & Bank

Senior IT-sikkerhedskonsulent

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Consultant - Finance, Insurance, Pension
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere