Artikel top billede

Købere flokkes om Surfray-ruin

Kurator oplyser, at deadline for bud på konkursboet efter Surfray er udsat med godt to døgn.

Der er kommet en ny frist for bud til konkursboet efter Surfray. Det var meningen, at budafgivelsen skulle have sluttet i dag, onsdag klokken 12, men der har så sent som tirsdag aften været forespørgsler hos kurator fra interesserede købere.

"Vi har valgt at forlænge deadline for budafgivelse til fredag klokken 14. Det gør vi, fordi der har været en række spørgsmål fra de interesserede købere, som de skal have svar på," siger Mette Parlev, kurator for konkursboet.

Forud for og efter Surfrays konkurs har der været stor polemik omkring årsagen til konkursen. Helt centralt står Martin Veise, tidligere ejer af Surfray og en række ejendomsselskaber.

Surfray har tidligere købt Speed of Mind og Mondosoft. Teknologier, som Stephen Arnold, en ledende autoritet inden for database-design, har ment, var fremragende produkter. En lignende teknologi i Norge blev i 2008 solgt til Microsoft for seks milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere