Artikel top billede

Danske Citrix-direktører får nye topposter

Citrix forfremmer selskabets danske landechef til nordisk boss. Samtidig ryger den tidligere nordiske chef til en nyoprettet europæisk topstilling.

To af Citrix' danske direktører, landechef Erik Pedersen og nordisk chef Carsten Thomsen, er på vej opad i hierarkiet.

Erik Pedersen blev i sidste uge forfremmet fra dansk landechef til nordisk chef, hvor han overtager Carsten Thomsens job.

Carsten Thomsen fortsætter samtidig sin karriere som kanal-chef for Citrix' europæiske division, hvor han får ansvaret for at udarbejde kanal-strategier for hele det europæiske marked i en nyoprettet stilling.

Sidste uges nyudnævnelser vækker naturligvis stærk begejstring hos de to herrer.

"Chefen for de nordiske lande er en stor udfordring, som jeg glæder mig til. Især, fordi landene i Norden har hver deres måder at gøre tingene på," siger den nye nordiske chef Erik Pedersen, der har arbejdet for Citrix siden 1999, hvor han blev en af de allerførste danske Citrix-ansatte med ansvaret for de store erhvervskunder.

Ny landechef i Danmark bliver finnen Niklas Lindberg, der har fire års erfaring hos Citrix Systems med Business Development og Product Sales i de nordiske lande. Niklas Lindberg kommer fra en stilling som fungerende landechef for Citrix i Sverige.

Ingen skrivebordschef

Erik Pedersen bliver bosiddende i Danmark, selv om han er chef for 55 medarbejdere i Norden.

Det skyldes, at Citrix har sit nordiske hovedkvarter i København, hvor Erik Pedersen også bor.

Han påregner dog en del mere rejseaktivitet i den kommende tid.

"Jeg skal ikke være en skrivebordschef, der kun sidder og nørkler med regneark. Jeg skal ud og have kontakt til vores store kunder og partnere i hele Norden med det samme," forklarer Erik Petersen til Computerworld.

Hans fornemmeste arbejdsopgave bliver at fastholde og udbygge Citrix' førersposition på markedet for applikationslevering på det nordiske marked, som selskabet har siddet solidt på i de seneste 20 år.

"Der er ingen tvivl om, at virtualisering bliver en af vores største motorer inden for de kommende år. Jeg regner især med, at desktop virtualisering vil blomstre og få et gennembrud inden for det næste halve år," lyder det fra Citrix' nye nordiske chef.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere