Artikel top billede

Microsoft dropper Dynamics til mobilen

Microsoft stopper udviklingen af de mobile versioner af virksomhedens Dynamics ERP (enterprise resource planning) produkter.

Computerworld News Service: Det første mobile Dynamics-produkt, Dynamics AX Mobile Sales, blev introduceret i 2007 og gør det muligt for salgsfolk at placere og spore ordrer, slå op i salgshistorikken og administrere markedsføringskampagner fra mobiltelefoner og PDA'er med Windows Mobile. Microsoft tilbød også udviklingsværktøjer til erhvervslivet, så man kunne bygge sine egne mobilapplikationer baseret på Dynamics.

På daværende tidspunkt planlagde Microsoft at udvide andre produkter fra Dynamics-porteføljen til mobile enheder. Tirsdag i sidste uge skrev Microsoft i et blogindlæg, at den mobile adgang til Dynamics AX og Dynamics NAV er blevet afviklet.

Microsoft svarede ikke umiddelbart på en anmodning om at kommentere.

Softwaregiganten er tilsyneladende tidligere i september begyndt at meddele brugerne og påpeger, at det er lykkes tredjepartsudviklere at skabe fantastiske mobilapplikationer til Dynamics.

"På grund af den brede tilgængelighed af partnerudviklede mobilløsninger bygget på disse eller lignende teknologier har vi taget den strategiske beslutning at afvikle den nuværende udvikling af Microsoft Dynamics Mobile," står der i meddelelsen, der er blevet offentliggjort på nettet af adskillige kunder.

I meddelelsen står der også, at der ikke kommer flere opdateringer til produktet, og det vil efter 31. august 2010 ikke længere være i salg. Produktets websites findes dog stadig.

Microsoft har afviklet en hel del produkter i det forløbne år. Mellem oktober 2008 og juni 2009 er Microsoft stoppet med at sælge eller har nedskaleret udviklingen af mindst 12 produkter, oplyser Matt Rosoff, som er analytiker for Directions on Microsoft. Af andre afviklede produkter kan nævnes Money og Equipt.

Oversat af Thomas Bøndergaard




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere