Artikel top billede

Apple scorer 7,8 mio kroner i timen døgnet rundt

Apple skovler enorme summer penge ind og tjener 7,8 millioner kroner i timen døgnet rundt. Se her, hvad storsællerten over dem alle er.

Apple kan ikke få armene ned, og det er måske også til at forstå, når man kaster et blik på selskabets netop udkomne regnskab for andet regnskabskvartal.

Salget af iPhone og Mac vokser og vokser. Faktisk er salget gået så fantastisk, at Apple melder, at indtjeningen er næsten fordoblet i forhold til det tilsvarende kvartal i fjor.

I det netop afsluttede kvartal høstede Apple en rå netto-indtjening på knap 17 milliarder kroner.

Det svarer til en profit på 7,8 millioner kroner hver eneste time døgnet rundt, hvilket er 90 procent mere end i det tilsvarende kvartal et år tidligere.

Indtjeningen ligger et godt stykke over analytikernes forventninger, hvilket blot understreger det succes-ridt, som Apple for tiden er på.

I kvartalet har Apple omsat for knap 75 milliarder kroner, hvilket er hele 49 procent mere end i det tilsvarende kvartal i fjor.

Successen bunder ikke mindst i iPhonen, der fortsat sælger godt. Apple har således solgt 8,75 millioner iPhones i årets første tre måneder, hvilket er 131 procent flere end i det tilsvarende kvartal i fjor.

Samtidig er salget af Mac-computere steget med 33 procent til i alt knap tre millioner solgte maskiner i årets første tre måneder.

Til gengæld er salget af iPod stagneret. Det er faldet med en enkelt procent til et salg i alt på 10,9 millioner apparater.

Nu har Apple store forventninger til den voldsomt hypede iPad, som du kan læse mere om her.

Allerede på den første dag i butikkerne, blev der ifølge selskabet solgt næsten 300.000 styks, hvilket varsler endnu en salgs-succes.

Samtidig er Apple på vej med endnu en ny version af iPhone, der har fået massiv omtale, efter en Apple-udvikler glemte en prototype på en bar i Californien.

Prototypen antyder, at Apple er i gang med helt at redesigne iPhonen, der blandt andet vil få blitz, videokamera i fronten og en række andre fornyelser.

Også det seneste regnskab øgede Apples rigdom betydeligt. Det kan du læse mere om her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere