Artikel top billede

(Foto: Mads Elkær)

DR-seere raser over Stein Bagger-interview

Debatten gløder på dr.dk, hvor seerne hagler public service-stationens interview med Stein Bagger ned.

"Hvorfor skulle Stein Bagger have en times fri taletid i bedste sendetid. SB kunne sige lige hvad han ville, uden at der blev stillet spørgsmålstegn ved noget."

Sådan lyder blot en af kommentarerne på dr.dk, hvor et hav af seere brokker sig over søndagens Stein Bagger-interview i bedste sendetid.

At Reimer Bo på den licensbetalte public service-station, ifølge flere seeres holdning, ikke gik hårdt nok til den tidligere it-direktør mildner ikke vreden.

"Når forbrydelsen er stor nok, kommer forbryderne ikke i fængsel, men bliver medvirkende mediestjerner i realityshowet Paradise Jail - og Stein Bagger er ingen undtagelse," lyder det.

Og de mange licenskroner skal ifølge seerne få DR til at sætte overliggende højere end blot seertal.

"DR beklager højlydt, at de ikke får penge nok. Hvorfor bruges der så ressourcer på at lave reklame og virtuelle plakater for en forbryder?" lyder et andet indlæg.

Reimer Bo får rød blodtud

Og journalisten Reimer Bo, der tidligere har fået kritik for et lidt for omfavnende, ukritisk interview af Rigmor Zobel, får sin del af kritikken.

"Reimar Bo har valgt at indtage rollen som mikrofonstativ - at stille et kritisk spørgsmål falder ham ikke ind," skriver en debattør.

"Fyr dog den dyre RB og ansæt i stedet 3 dygtige journalister til at lave research," lyder et andet indlæg.

Få enkelte positive indlæg har dog også sneget sig ind:

"Min datter så denne udsendelse sammen med mig og hun var som jeg i stand til at skelne snot fra skidt. Snottet og skidtet eksisterer, uanset om vi ønsker at se det eller ej. At vende det blinde øje til, gør det bestemt ikke mindre."

"Licenspengene skal bruges til lige præsic dette. At sørge for at danskere ikke lulles i søvn med tv-krimier og tv bingo. Godt gået Reimer!"

Indlæggene er skrevet under en artikel med overskriften "Hvorfor skal forbrydere høres?".

I forbindelsen med artiklen er læserne blevet bedt om at afgive deres stemme i en online afstemning.

Og her er tendensen klar:

På spørgsmålet "Er det rimeligt, at medierne giver sendetid/spalteplads til forbryderne?" svarer 81 procent Nej og 15 procent Ja.

700 personer har deltaget i afstemningen, der dog ikke er repræsentativ for alle DR's seere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere