Origami med GPS-antenne

Ud over Samsung har Asus fremstillet en håndholdt mini-computer baseret på Microsofts Origami-koncept. Pc’en har trykfølsom skærm og GPS-antenne til navigering.

Det er ikke kun Samsung, som har forsøgt sig med en håndholdt mini-computer skabt ud fra Microsofts Origami-koncept.

Også Asus er klar med sit bud på en ultramobil pc (UMPC), som de også kaldes. De er større end PDA’er, men har til gengæld den fulde kapacitet fra styresystemet Windows XP.

R2H hedder Asus’ UMPC, der er baseret på Intel 900 MHz Celeron M og har en syv tommer trykfølsomskærm. Den har en opløsning på 800 gange 480 pixels og kan bruges til at genkende håndskrift.

Der er også indbygget webkamera i R2H, samt GPS-antenne som kan foldes ud. Dermed er det oplagt at tage UMPC’en med ud i bilen, så den kan hjælpe med at vise vej, når man er på farten

Den håndholdte mini-pc kører Windows XP, og der vil medfølge en række programmer, der er skræddersyet til UMPC’en. Det drejer sig om en ny version af Windows Media Player og flere småspil som Sudoku.

Det er endnu ikke oplyst, hvornår vi kan forvente at se R2H ude i butikkerne og til hvilken pris.

Læs mere om Microsofts Origami-koncept her, og læs også om Samsungs bud på en UMPC.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere