Ny Media Player til XP og Vista

Det kommende Windows Vista får en ny og avanceret Media Player, men mange af funktionerne vil allerede komme til XP om et par måneder.

Til næste år vil Windows Vista blive leveret med en helt ny Media Player, der blandt andet vil synkronisere bedre med bærbare enheder, gøre det nemmere at bladre igennem store musikbiblioteker og være tæt integreret med Urge - en ny abonnements- og musikdownloadservice fra Microsoft og MTV.

Mange af funktionerne vil også være at finde i den nye Windows Media Player 11 til Windows XP, som allerede kommer i juni måned.

Ifølge Cnet.com kan den nye Media Player til Vista lave "omvendt synkronisering", det vil sige overføre fotos fra kameraet til pc'en.

Det bliver også muligt at synkronisere en afspiller med flere pc'er og overføre tilfældige sange til MP3-afspilleren.

Man vil også kunne ændre beskyttede Windows Media filer, så de kan konverteres til en lavere bithastighed og fylde mindre.

Det er for eksempel en fordel, hvis filerne skal afspilles på en mobiltelefon med lav lagerkapacitet, og hvor der ikke er behov for video og musik i meget høj kvalitet.

Biblioteket vil desuden ikke længere være en endeløs række af sangtitler, men også vise albumcovers. Indekseret søgning vil også gøre det nemmere at finde mediefiler blot ved indtastning af få bogstaver.

Rent udseendesmæssigt får Windows Media Player 11 også en overhaling.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere