Gratis office-pakke online

På ThinkFree.com kan du bruge din browser som gratis tekstbehandler, regneark eller præsentationsprogram. Du kan både gemme dokumenter online eller på din pc.

Det lyder næsten for godt til at være sandt: Gratis regneark, tekstbehandlings- og præsentationsprogram, der alle er kompatible med Microsoft Office, og som bruges direkte i browseren.

Men den er god nok. Med
ThinkFree Office 3
har du altid kontorprogrammer og dokumenter tilgængelige – bare der er en pc med internetforbindelse i nærheden. Der skal blot installeres en java-applet på pc'en, så er du i gang.

Oveni hatten giver ThinkFree.com dig en gigabyte at gemme dine dokumenter på, så du altid har programmer og dokumenter online. Du kan naturligvis også gemme dine dokumenter på din egen pc.

ThinkFree Office 3 består af tre velfungerende programmer, som minder utrolig meget om Word, Excel og Powerpoint, så det er ingen sag at komme i gang med at bruge dem.

Eksempelvis har tekstbehandleren alle de funktioner, en almindelig bruger har behov for. Både tabeller, autokorrektur og en masse typografi og formattingsmuligheder.

Og du kan gemme dine skriverier som .doc, .rtf, txt eller PDF. Det er muligt at uploade Word-dokumenter og redigere dem med ThinkFree og downloade de retttede dokumenter igen og åbne dem uden problemer i Word.

Det eneste man savner er en dansk stavekontrol, men skriver man på engelsk, så bliver ens stavning tjekket under skrivningen.

ThinkFree giver også mulighed for nem deling af dokumenter, så man kan skrive sammen på en opgave.

Man kan også uploade sit dokuments indhold direkte til sin blog. Eller man kan sætte sine dokumenter til offentligt skue, så andre kan se, hvad man har skrevet, udregnet eller præsenteret. Akkurat i stil med måden, man deler fotos med andre på Flickr.com.

ThinkFree Office 3 har endda to funktioner, som Microsoft Office ikke tilbyder. Nemlig tagging af dokumenter og mulighed for at gemme i pdf-format.

Kontorpakken er gratis, fordi den er annoncefinansieret, men der skulle senere komme en betalingsudgave med flere funktioner og uden annoncer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere