Få direkte tv på mobilen

TDC vil nu tilbyde DR1, TV 2 og fire andre tv-kanaler direkte på din 3G-mobiltelefon. Teleselskabet 3 er på vej med en konkurrerende løsning, der skal give endnu flere kanaler på mobilen.

TDC er klar med et tv-tilbud til 3G-mobilen, der giver adgang til seks kanaler, som kan ses direkte, mens du er på farten.

DR1, DR2, TV 2, TV 2 News, Kanal 4 og Voice TV streames til mobiltelefonen, og det sker i samarbejde med TDC Kabel TV.

Adgangen til TDC Mobil TV foregår via mobilportalen Fly. Det er foreløbig kun TDC’s mobilkunder, der kan bruge muligheden, der også forudsætter en 3G-mobiltelefon. Som introduktionspriser koster ubegrænset forbrug på dagsbasis 29 kroner, på ugebasis 49 kroner og på månedsbasis 69 kroner.

Det dog langt fra alle stedet i landet, at 3G-mobilen kan fange signalet. I de større byer går det igennem, mens det i udkantsområder ikke er muligt at se tv på mobilen med TDC’s net.

Øget konkurrence

Når det gælder direkte tv på mobiltelefonen får TDC ikke lov at gå enegang, da det konkurrerende teleselskab 3 er på vej et modtræk. SlingPlayer Mobile kører allerede i England, og her kan man via sin internetforbindelse streame alle sine egne til tv-kanaler til mobiltelefonen. Ifølge Stine Green Paulsen, pressechef for 3 Danmark, kan vi vente at se SlingPlayer Mobile her i Danmark inden for kort tid.

Det er i øvrigt ikke kun over mobiltelefonen, du får mulighed for at se dine favoritprogrammer, mens du er på farten. Det lille digitale lomme-tv MSI D310 fungerer ganske fortrinligt og viser DR1, DR2 og TV 2. Du kan også benytte dig af Sonys LocationFree, der sender hjemmets tv-signal ud på nettet, så man kan se sine favoritudsendelser blot ved at koble sin notebook eller PlayStation Portable (PSP) på et hotspot ude i verden.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere