Vista-bærbar med ekstra skærm

Med en Sideshow-skærm oven på låget af den bærbare, behøver du ikke åbne din pc for at se, om der kommet e-mail. Asus er nu klar med sin første model med denne funktion. Se den i aktion her.

Du er med garanti stødt på klaptelefoner, som er udstyret med to skærme. På den primære skærm betjener du telefonen, og på den lille skærm på ydersiden af låget kan du se de vigtigste informationer, når telefonen er klappet i.

Widows Vistas Sideshow-funktion benytter sig af samme princip. Den gør nemlig som gør pc-producenter i stand til at tilføje en lille skærm på ydersiden af den bærbares låg.

Det betyder, at du kan få informationer om e-mail, nyheder og så videre uden at klappe din flade følgesvend op. For den slags koster som bekendt både tid, plads og strøm.

Asus er en af de første pc-producenter, som har kastet sig ud i et forsøg med Sideshow, og resultatet er modellen W5Fe.

Under forbrugerelektronikmessen CES i Las Vegas i januar viste Asus en prototype frem, men allerede nu er maskinen den færdigudviklet og på vej ud i butikkerne i Japan og USA. Prisen er sat til cirka 2.199 dollar, cirka 12.500 kroner.

Websiden Popularmechanics.com har haft fingrene i computeren og i denne video gennemgås Sideshow-funktionen.

Sideshow henter sine informationer fra Gadgets, der er en ny funktion i Windows Vista. Her kan du selv sammensætte en menu af små miniprogrammer.

Husk at du kan læse meget mere om Windows Vista i Vistabloggen, som du finder her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere