38 timers hjemmevideo på harddisken

Det nye SR8E HD-kamera fra Sony har plads til 38 timers video. Men før du kan lade filmen rulle, må du lige ofre 14.000 kroner.

Render du rundt med en drøm om at lave din egen film, eller plejer du at løbe tør for plads på videokameraet, når du er på ferie, så kommer nu et kamera med plads nok til selv de mest langtrukne hjemmevideoer.

En ny række HD-kameraer fra Sony er snart på gaden, og med en 100 gigabyte harddisk har topmodellen SR8E plads til 38 timers High Definition video og digital Surround Sound.

Men for at få fat i herligheden må du slippe 14.000 kroner.

Sammen med SR8E kommer de to billigere modeller SR5E (9.500 kroner) og SR7E (13.000 kroner).

SR5E har en 40 gigabyte harddisk, der kan rumme 15 timers filmoptagelse, mens SR7E byder på 60 gigabyte, der er nok til 22 timers film.

Kameraerne har en 2.7 tommer trykfølsom LCD-skærm, der også bruges til at betjene de 530 gram tunge kameraer.

Alle tre kameraer tager 6.1 megapixel stillbilleder, og SR7E og SR8E kan også tage stillbilleder på 4.6 megapixel midt i en videooptagelse.

Sony Handycam SR5E og SR7E langes over disken fra juni måned, men skal du have fat i SR8E, går der lige en måned mere.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere