Motorolas comeback-mobil hedder MOTO Z8

Motorola oplevede en kæmpe succes med sin Razr-telefon, men siden har der været langt mellem de nyskabende modeller. Det skal mediemobilen Moto Z8 nu rette op på. Se hvorfor.

Motorolas comeback hedder MOTO Z8

Inden for de næste fire uger er Motorolas længe ventede MOTO Z8 klar til det danske marked.

Med en vejledende pris på 3.499 inklusive moms markerer det samtidig et forsøg fra Motorolas side på at blande sig blandt de smartere og mere indbringende, mediemobiler.

Et marked som Sony Ericsson og delvist Nokia ellers sidder tungt og godt på.

Modellen, som skal bane vejen for en Motorolas succes og kan matche den ekstremt godt sælgende Motorola Razr, hedder Moto Z8.

Det er en såkaldt slider-telefon, hvor toppen skydes op for at svare på indkommende opkald eller for at få adgang til tasterne.

Det særlige ved Z8 er imidlertid, at når du skyder toppen op for at svare på et opkald, så knækker telefonen let på midten, hvorved designet rundes let.

Det skulle, ifølge Motorola, sikre en bedre lydkvalitet i støjende omgivelser.

Hvor Razr-telefonen rent designmæssigt var nyskabende, men rent teknisk lettere tilbagestående, er Z8 pakket med multimedie- og netværksfunktioner.

HSDPA sikrer hurtig adgang

På de 112 gram, som Z8 er opgivet til at veje, har Motorola således pakket det hurtige 3G-netværk kaldet HSDPA i 3,6 Mbps-versionen samt Bluetooth med stereounderstøttelsen A2DP.

Systemet er Symbian 9,2, og det hele er gemt bag en skærm på 2,2 tommer og med en opløsning på 240 gange 320 pixels i 16,7 millioner farver.

Hukommelsen er som standard på 90 megabyte - før operatøren har fyldt sin software i - og kan udvides med MicroSD kort på op til fire gigabyte.

Motorola føler sig så sikker på telefonens egenskaber, at der vedlægges agentfilmen The Bourne Identity på et 512 megabyte kort, sådan at du selv kan afgøre, om skærmens 2,2 tommer er rigeligt til en hel film.

I øvrigt kunne Motorola, i forbindelsen med Z8-præsentationen, fortælle, at den nye smartphone Q9 også snart rammer det danske marked.

Til lanceringen skulle de danske tegn æ, ø og å, som vi manglede i vores test af Sony Ericssons P1i være klar på tommeltastaturet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere