Gem links online på fem smarte måder

Hvis du gemmer links under foretrukne i din browser, er du bundet til computeren, hvis du skal bruge et af dem. Men der findes et væld af online bookmarking websider, hvor du kan gemme de links, du finder, og bagefter se dem fra en hvilken som helst computer med adgang til nettet. Her er fem forslag.

Det er nemt og hurtigt at gemme links under foretrukne i browseren. Men det kan hurtigt blive lidt uoverskueligt med mange links, og så har du dem kun på computeren derhjemme og ikke andre steder.

Men heldigvis findes der flere bookmarking sider på internettet, hvor man kan gemme sine yndlings urls. På den måde kan man både gemme og se sine links, uanset hvilken computer man sidder ved. Som en ekstra bonus går de ikke tabt, hvis din computer står af.

Siderne har forskellige muligheder, og man kan blandt andet dele og diskutere sine links med andre. Her er fem sider til dine links.

Ma.gnolia kan du gemme og dele dine links. Du kan se, hvad andre kan lide at kigge på og blive inspireret af det. Layoutet er flot og indbydende, og du kan få en genvejsknap fra Firefox og Explorer til Ma.gnolia, så det går hurtigere med at gemme et link.

Simpy kan virke lidt uoverskuelig trods et enkelt design. Du kan følge de seneste bookmarks, der bliver lagt på siden af alle brugere, og du kan naturligvis oprette dine egne. Du kan også tagge links og oprette grupper. For Firefox-brugere er det muligt at få Simpy som add-on.

del.icio.us er også en enkel, men meget populær og benyttet side. Gem dine links, tag dem, del dem med andre og se hvad andre gemmer af spændende sider. Det er nemt og hurtigt, og man kan få add-ons til Firefox og Explorer.

Furl giver dig et arkiv på fem gigabyte, hvor du kan gemme dine links. Du kan også sende et nyhedsbrev ud med dine links, bruge RSS, have "furlmates" og abonnere på andres links. Der er en Furl toolbar til Firefox og Explorer.

Femte og sidste bud – i denne omgang - på en side er Blinklist.
Her kan du gemme dine links og vælge, om andre skal kunne se dem, eller om de skal være private. Tag dem og søg efter emnet – ganske enkelt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere