Web-tv: Kompakt mini-pc fra Shuttle

Shuttle er kendt for at lave små, flotte og kraftige stationære computere. Den sorte SG33G5 er ingen undtagelse, og den viser, at den stationære pc endnu ikke er helt død. Se web-tv anmeldelsen her.

Rygtet om den stationære computers død er stærkt overdrevnet.

I hvert fald hvis du spørger producenten Shuttle, der producerer en lang række små kompakte stationær pc'er.

Shuttle laver primært de såkaldte barebones-maskiner, det vil sige computere, som består af kabinet, specialtilpasset motherboard, strømforsyning, CPU-køler samt alle nødvendige kabler og skruer.

Du kan dog samtidig også finde forhandlere, som har færdige maskiner til salg baseret på Shuttles barebones.

Vælger du selv at kaste dig ud i samlingen, er der gode instruktioner med. Du skal bare selv stille med en processor, harddisk, dvd-drev og ram. Maskinen i web-tv indslaget nedenfor er en SG33G5 fra Shuttle og anvender et nyere Intel P33 chipset, DDR2-ram og en Intel Core 2 Duo processor. Normalt skal du også stille med et graikkort, men SG33G5 kommer med indbygget grafik, som kan håndtere det mest almindelige pc-brug.

Oplagte i stuen

Et af de steder, hvor de små pc’ere traditionelt er oplagte at bruge, er i stuen som et mediecenter. Og det er også den rolle som Shuttles SG33G5 primært er tiltænkt. Derfor har Shuttle også udstyret SG33G5 med HDMI-udgang samt surround-sound.

Maskinen er samtidig udstyret med en blæserstyring, som gør, at blæserne justerer sig efter behov, i stedet for blot at snurre af sted for fulde omdrejninger.

Udover at se vores gennemgang nedenfor kan du også læse mere om modellen hos Shuttle.

(Video er blevet fjernet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere