Tyndt og let 42 tommer LCD-tv fra JVC

JVC er klar med et nyt 42 tommer LCD-tv, der både er tyndt, let og strømsparende. Og du får stadig Digital Tuner og fuld High Definition.

JVC har været i gang med at trykke og presse, for producentens nyeste LCD-tv er både tyndt og let.

LT-42DS9 er JVC’s nye 42 tommer LCD-tv, og kabinettet måler sølle 39 millimeter i dybden rundt om, bortset fra midten hvor dybden er 74 milimeter, og selve rammen er på 23 millimeter.

Samtidig har tv’et en vægt på under 20 kilo, hvilket gør det en del nemmere at hænge op på væggen, og samtidig lancerer JVC et nyt monteringsbeslag, der får tv’et til at sidde ekstra tæt på væggen.

Tv’et er, ifølge JVC, verdens tyndeste med indbygget Digital Tuner, og LT-42DS9 har også fuld High Definition (1920 x 1080 pixels).

LT-42DS9 er bygget, så der ikke er behov for en ventilator til at køle de vitale dele.

Samtidig er energiforbruget reduceret med over 20 procent – med mulighed for at spare yderligere 30 procent via den særlige øko-funktion, ECO Mode. Den tilpasser automatisk skærmens lysstyrke efter belysningen i rummet.

Fjernbetjeningen har ”Soft Touch” knapper og er en Multi-Brand fjernbetjening, så den kan bruges til set top boxe, satellit receivere, dvd-afspillere, video og Surround anlæg.

LT-42DS9 kan fås til april og koster cirka 16.000 kroner. Er 42 tommer ikke stort nok til dig, kan du vente til JVC senere lancerer en udgave med 46 tommer.

Er 42 tommer til gengæld mere end rigeligt for din stue eller din tegnedreng, kan du se vores test af tre 32 tommer discount-fladskærme her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere