Computerworld Brancheguiden

Med mere end 1100 virksomheder er Computerworld Brancheguiden den mest komplette guide til den danske it-branche. Regnskabsdata leveres af Dansk RegnskabsAnalyse A/S.

 Facts billede Facts om Edgemo A/S

edgemo er bygget på højt certificerede specialister. Så kontakt os, hvis du ønsker gennemtænkte og værdiskabende it-løsninger - og sparring med nogen, der ikke er bange for at tænke anderledes.
Edgemo A/S's profil tekst:
edgemo a/s er Danmarks nye it-løsningshus - med jyske rødder, stærke kompetencer og en personlig tilgang rådgiver vi om it-løsninger til erhvervslivet. Vi leverer it-løsninger til både private virksomheder og offentlige institutioner. Grundstammen i vores forretningsportefølje er den grundlæggende it-infrastruktur.

Konsulentydelser
Vi tilbyder konsulentydelser inden for virtualisering, deployment og systems management via Citrix, Microsoft og VMware. edgemo's konsulenter har stor erfaring med analyse, rådgivning og implementering inden for disse områder.

Datacenterløsninger
Datacenteret forbinder servere, applikationer og lagring på tværs af infrastrukturen. Høje krav til oppetid og virtualiseringsteknologier tvinger dog virksomheder til at genoverveje datacenterdesignet. edgemo tilbyder sin kompetence og erfaring inden for design/re-design af serverrum samt analyse, rådgivning og implementering af server/storage-løsninger.

Backup og fjernbackup
Datatilgængelighed er grundlæggende for enhver virksomheds eksistens. På trods af det har mange virksomheder oplevet at miste data som følge af system-, hardware- eller softwarefejl. Med en remote backup-løsning fra edgemo får du bl.a. opbevaring af backup af dataene i 2 adskilte datacentre, sikker og enkel genskabelse af filer og data fra backup, restore af data afprøves automatisk med passende intervaller tilpasset jer - via Automatic Restore Control - og mulighed for at kombinere den eksterne backup med en lokal kopi, som vi håndterer.

Hardwareforhandler
It-løsninger skal understøtte forretningen. Hos edgemo har du flere muligheder for at handle hardware og software. Det kan være standardprodukter, vi sætter op i vores webshop i samarbejde med jer. Eller mere komplekse løsninger, som kræver råd og vejledning. Vi håndterer hele værdikæden.

Kompetencer
Vi vil være markedets bedste og vi fokuserer derfor på, at vores konsulenter og account managers er højt certificerede og løbende vedligeholder og udvider deres kompetencer


Edgemo A/S
Delta 8
8382 Hinnerup
Tlf. 69898800
Antal ansatte iflg. seneste regnskab: 48

Forretningsområde:
Konsulentydelser, soft- og hardware inden for virtualisering, deployment, systems management, server/storage, køling, sikkerhed, backup, remote backup
Kompetencer:
Citrix Gold Solution Advisor, Hitachi Data Systems Gold Partner, IBM Premier Partner, Lenovo Premium Partner, Microsoft Silver Certified Partner, autoriseret Apple-forhandler.

 
Kontakt brancheguiden
Har du ønsker til rettelser i ovenstående tekst, eller mangler din virksomhed i Brancheguiden, kan du skrive til os her.

 
Årsregnskab
Edgemo A/S
Mio. kroner 2015
Omsætning 264,5
Resultat af primær drift 2,6
Resultat før skat 2,4
Resultat efter skat 1,9
Egenkapital 0,7
Antal ansatte 48
 


Computerworld
Advarsel til Gmail-brugerne: Lumsk phishing-mail på spil netop nu - sådan spotter du den
Gmail-brugerne skal være på vagt: It-kriminelle forsøger sig i øjeblikket med en udspekuleret phishing-mail. Se her, hvordan du spotter fupnummeret.
CIO
Coop på jagt efter afløser til den 49 år gamle mainframe: "Systemet er ikke længere tilstrækkeligt til vores vision for Coop"
Coop Danmark er i gang med en støre digitalisering af hele forretningen, og det kommer ikke til at gå stille for sig i 2017. Blandt andet skal Coop have fundet en erstatning for den 49 år gamle mainframe.
Comon
Undgå passwordet: Smart tilbehør til at låse og åbne din computer med Windows Hello
Windows Hello kan mere end blot låse din computer op med dit ansigt. Der findes en lang række muligheder af tilbehør, som kan være med til at sikre din computer mod indtrængere. Se fem af dem her.
Channelworld
Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel
Interview: Mikkel Bardram er ny administrerende direktør i EG. Selvom EG nu har 2.000 ansatte og en omsætning på 1,8 milliarder kroner, er der potentiale for endnu mere, mener den nye direktør.
White paper
Tjekliste: 10 tegn på, at du har behov for at modernisere din Backup og Recovery løsning
Gennemgå denne tjekliste for at afgøre, om dit miljø har behov for en mere moderne tilgang til backup og recovery. Hvis ikke du kan tjekke nogen af disse af, kan det være tid til at revurdere din databeskyttelse strategi.