Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
46
Uanset hvad Københavns Byret kommer frem til, vil Uber ende som den store vinder
ComputerViews: De københavnske taxachauffører kæmper en hård kamp mod Uber. Men uanset hvad lever deres erhverv på lånt tid.


44
YouSee lancerer ny tv-boks - vil have dig til at betale 30 kroner ekstra om måneden
En ny tv-boks fra YouSee skal give dig "en radikalt anderledes tv-oplevelse." Det kommer til at koste dig minimum 30 kroner ekstra om måneden som YouSee-kunde, hvis du vil være med.


38
Ramt af ransomware: Den dag hackere krypterede 8.000 dokumenter på Aage Krogsdams computer
Tusindvis af arbejdsdokumenter, regnskaber og korrespondance fra mange, mange år blev med et snuptag krypteret af ransomware. "Nu er jeg helt klædt af," fortæller Aage Krogsdam om episoden.


37
Apple, Google og Microsoft i skattely: Vi står i et moralsk dilemma
ComputerViews: Apple, Microsoft, HP, Oracle og Google er blandt de virksomheder, der har flest penge placeret i skattely. Det sætter os alle i et moralsk dilemma.


36
Går Google over stregen med bundling af Android og egne apps?
EU-konkurrencekommissær Margrethe Vestager fortæller i netop offentliggjort tale, hvorfor Googles Android-platform og Amazons e-bøger bliver gransket i øjeblikket.


35
Fik kritik for Apple Watch: Nu udfordrer Apple verdens største urproducenter
Et år efter lanceringen er Apple Watch stadig et lille produktområde for Apple. Alligevel er salget så stort, at Apple er i gang med at udfordre hele urindustrien.


33
Computerworld vil så gerne svindles, men svindlerne bider ikke på - hvad gør vi forkert?
Computerworld vil så gerne svindles, men svindlerne bider ikke rigtigt på. Hvorfor vil mail-svindlerne ikke tage vores penge?


32
Efter FBI's iPhone-hack: App med en milliard brugere bliver totalt krypteret
Dårligt nyt for verdens efterretningstjenester. Nu bliver kommunikationen mellem mere end en milliard brugere af en populær app krypteret.


31
Browser-krigen 2016: Vælger du Chrome, Firefox, Safari, Edge - eller en helt anden browser?
2016 byder på en række glimrende browsere, som du kan downloade helt gratis. Især fire elementer er afgørende for browsernes brugbarhed og kvalitet.


28
NemID dropper to cifre i afgangskoden
Nets, banker og Digitaliseringsstyrelsen har besluttet at droppe to cifre i adgangskoden, så du hurtigere kan logge på via mobilen.


27
Stor EU-sag på vej mod Google: Sådan reagerer Google på beskyldningerne
Se Googles reaktion på, at EU nu åbner en stor sag mod selskabet med en stribe anklager om konkurrenceforvridende adfærd.


26
Nets er ude i et sandt stormvejr af phishing-mail, fup-sms'er og snydeopkald
Fup-beskeder presser i øjeblikket Nets hårdt. De kommer i alle mulige afskygninger og ofte på klingende dansk. Se en hel stribe eksempler på falske henvendelser her og læs, hvad du selv kan gøre.


24
Hvilken Android-telefon kan du købe, som svarer til den nye iPhone SE?
Med den nye iPhone SE har Apple noget, som ikke findes hos Android eller for den sags skyld Windows Phones: En lille telefon med ydeevnen i top.


24
Det er på tide at erkende, at uberficeringen kun lige er begyndt
Uber og lignende tjenester virker provokerende på fagbevægelsen og danner nye alliancer mellem de politiske partier. Men lovligheden ufortalt, så var det måske på tide at modstanderne tog den teknologidrevne forandring alvorligt? Det mener Computerworld.


24
Rapport: Apple er største skatteunddrager i USA: Så mange penge gemmer selskabet i skattely
Apple, Microsoft, Cisco, HP og Oracle er alle på listen over amerikanske selskaber, der har placeret hundredevis af milliarder af dollar i skattely rundt omkring i verden, lyder kritikken i ny rapport.

Seneste debat
Tele-direktør om dansk kunde: "Han skulle aldrig have været behandlet på den måde. Det vil vi gerne undskylde for"
Nytiltrådt direktør for teleselskabet Firstcom beklager mange gange over for den danske it-konsulent Bülent Erdogan, der fik en regning fra Firstcom på 30.542 kroner. ""Sådan behandler man bare ikke en kunde. Det er helt simpelt," siger direktøren, der nu har lukket sagen.

Presset Tim Cook efter faldende iPhone-salg: Vi har store innovationer på vej
Bekymringer om iPhonens fremtid fik Apple-bossen Tim Cook til at deltage i direkte tv. Her lovede han, at der ville komme store innovationer i fremtidige iPhones.

"Det er politikerne, der bryder loven og folk som os, der prøver at redde loven"
Reportage: Hvorfor er en it-fagforening med til arbejdernes internationale kampdag, når medlemmerne oftere får musearm end slidgigt? Kom med til 1. maj hos Prosa i København.

Til kampdag med Prosa: Derfor svinger it-fagforeningsgfolkene stadig med de røde faner
Reportage: Hvem er de it-folk, der svinger med fanerne til arbejdernes internationale kampdag egentlig, og hvorfor gør de det? Mød tre af bannerbærerne i it-fagforeningen Prosas 1. maj demonstration.

Direktør om it-bøvl i forbindelse med kræftscreening på danske hospitaler: "Jeg er meget ked af denne situation"
Mindst 400 patienter i Region Hovedstaden har oplevet forsinkelser på blandt andet CT-scanninger og brystkræftscreening på grund af driftsforstyrrelser.

Efter tre måneder på bredbåndsmarkedet: Dette antal kunder jagter Hiper
Bredbåndsudfordreren Hiper har nu været i gang i tre måneder på det danske marked. Her fortæller direktør Stig Myken om de udfordringer, selskabet er stødt på - og hvad det er for mål, Hiper jagter.

Masser af uskyldige danske websider sender dig til en fupbutik
Ved at tiltvinge sig adgang til webservere hos danske virksomheder og indlejre falsk kode skaber kopifirmaer sig vej ind i Googles søgemaskine og ned i din pengepung.

Manglende godkendelse kan lukke stort it-system i gymnasierne - 9 ud af 10 gymnasier kan blive ramt
Det meget populære gymnasie-system Lectio risikerer at blive droppet af landets gymnasier efter manglende system-godkendelse. "Vi er usikre på, hvad der skal ske," lyder det fra gymnasierne. Leverandøren vil ikke svare på, hvad der er sket.

Test: iPhone SE er Apples den mest uambitiøse telefon - men den er billig
Apples iPhone SE er årets mest uambitiøse smartphone: Sidste års hardware i en skal fra 2013. Men leder du efter en ny telefon til at erstatte din gamle iPhone, så er SE stadig interessant.

Mac-salget styrtdykker for Apple - største nedtur i årevis
Ikke nok med at iPhone-salget falder voldsomt for Apple: Også salget af Mac-computere styrtdykker. Det er der særlige grund til.

Nu kommer den nye EU-persondataforordning: Kom godt i gang på Computerworlds store heldags-seminar
Opdateret: Afholdes nu i både Aarhus og Ballerup: EU har netop vedtaget den nye persondata-forordning, der vil få betydning for næsten alle danske virksomheder og organisationer. Der er meget at gøre for den it-ansvarlige, inden de nye regler træder i kraft. Kom godt i gang med arbejdet på Computerworlds store konference.

Intel dropper Atom-chip: Er Intel ved at trække sig helt ud ad smartphone-markedet?
Intel er på nippet til at lukke for al udvikling og produktion af selskabets Atom-chip, som Intel ellers har pumpet milliarder af kroner i. Er selskabet ved at droppe mobil-markedet?

Den mobile revolution er over os - og det får konsekvenser for dig
Den mobile revolution er over os, og det skaber en flodbølge af forandringer.

It-koks koster dansk kommune millioner af filer - kæmpe oprydningsarbejde gået i gang
To samtidige fejl i et kommunalt it-miljø har sendt millioner af filer tilhørende skolelærere og -elever ud i én stor rodebunke. Læs her, hvordan kommunen forsøger at finde, samle og sende filerne ud til de rette ejermænd igen.

For stor elregning? Tag med i jagten efter strømtyvene - første del
Klumme: Mange danskere med hjemmet fyldt med it bruger alt for meget el, når de ikke er hjemme - det såkaldte baselineforbrug. Tag med på jagt efter strømtyvene og få tip til at minimere elregningen.