Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
102
Mød 10 forskellige danskere: Så ringe er vores muligheder for hurtigt bredbånd
Bredbånds-situationen er langt fra optimal alle steder i Danmark. Også i de større byer sukker en del danskere efter bedre bredbånd.


83
Så forskellige er danskernes bredbånds-hastigheder: Fra turbo-bredbånd til sneglefart
Fra bredbånds-bøvl i Ballerup til 150/150 Mbit-forbindelser på landet: Danskernes bredbånds-muligheder er vidt forskellige.


69
Efter fiber-kritik: Her er TDC's svar i debat om bredbånd i Danmark
TDC er i fuld gang med at levere løsninger på Dongs fibernet, som TDC købte i 2009. Og TDC er den væsentligste bidragsyder til at sikre danskerne hurtigere bredbånd, lyder det fra TDC efter kritik fra Dansk Energi.


59
Mikkel fra Vanløse kan ikke få fiberbredbånd - selv om han har fiberrør i forhaven
Villaejer fra Vanløse undrer sig over, hvorfor han ikke kan få fiberbredbånd, når han i snart seks år har haft orange fiberrør liggende i forhaven.


58
Dansk Energi: Fiberudrulningen er gået i stå i TDC-områderne
TDC's køb af Dongs og ComX' fibernet har ført til, at Nordsjælland og København sakker bagud med fiberbredbånd, mener Dansk Energi.


39
Her er alt det, vi endnu ikke ved om Microsofts Windows 10
Den 29. juli bliver det muligt at opdatere til Windows 10, men der er stadig et par spørgsmål, som vi endnu ikke har fået svar på. Få overblikket her.


35
Bedre uddannelse og bedre bredbånd - det er alt hvad jeg ønsker mig af folketingsvalget
Computerworld mener: Tre ugers valgkamp er som at være tilskuer til tre ugers komplet ustruktureret brainstorming. Det er spændende, lidt skræmmende og komplet uegnet til komplicerede problemstillinger. Det er derfor bedre uddannelser og bredbånd lader vente på sig - desværre.


34
Computerworlds læsere: Derfor bruger vi pirat-tjenester
Den udbredte pirat-streaming-tjeneste Popcorn Time har sat fornyet gang i en principiel debat blandt Computerworlds-brugere.


26
Sammenligning: Det her tilbyder Apple Music - og det her tilbyder Spotify og TDC Play
Apple har lanceret en ny musiktjeneste, Apple Music, som skal tage kampen op med blandt andet Spotify. Men hvad tilbyder Apple Music egentlig, som du ikke allerede kan få hos de andre tjeneste?


24
Så meget kommer en ny Windows 10-licens til at koste
Det bliver gratis at opgradere til Windows 10, men skal du bruge en ny licens, kommer Windows 10 til at koste. I USA er priserne for de forskellige version begyndt at pible frem.


23
Mogens Nørgaard: Påvirkning af det offentlige er foregået i årevis
Klumme: Påvirkning af it-indkøbere i det offentlige og andre steder er foregået i årevis. Her er tre opbyggelige historier, tre sjove facts og en orn'li' syg afslutning.


23
Test af 20 antivirus-programmer: Her er de bedste lige nu
Der er meget hård kamp om at være det bedste antivirus-program lige nu. Næsten dødt løb i top-fem.


23
Mobilselskabet 3 vil have danske konkurrenters kunder efter fusion: "Ellers kan vi ikke konkurrere"
Mobilselskabet 3 forlanger, at myndighederne kompenserer med konkurrenternes kunder, hvis Telia og Telenor fusionerer. Ellers mister selskabet totalt konkurrencekraften i Danmark, mener topchef.


22
Så er det afgjort: Ask Toolbar stemplet som ubrugelig malware
Ask Toolbar er internettets svar på et forkølelsessår: Det er svært irriterende, og har du først fået det, så er det hammersvært at komme af med igen. Og nu er selv Microsoft kommet til den konklusion.


22
Den store it-bestikkelses-sag: Problemet rækker langt dybere end bare Region Sjælland
ComputerViews: It-indkøbssagen fra Region Sjælland står til at blive den største korruptionssag i Danmark i nyere tid - hvis der er altså er kød på den. Sagen er udtryk for et udbredt problem i den danske it-branche. Hvordan skal vi lige løse det?

Seneste debat
Download smart dåseåbner til besværlige filer
Hader du også at modtage filer, som du ikke kan åbne? Så skal du prøve et smart program, der fungerer som dåseåbner og skræller låget af selv de mest besværlige filer.

Microsoft Danmarks nye topchef: Derfor sagde jeg ja til jobbet
Interview: Microsofts nye direktør, 40-årige Marianne Dahl Steensen, er især dygtig til to ting. Og de to ting vil for alvor komme til at sætte præg på selskabet i den kommende tid.

Derfor skal bredbånd være 25 til 30 procent hurtigere hvert år
Danskernes behov for højere bredbåndshastigheder vil kun stige i de kommende år. Få forklaringen her.

Nu spiller Microsofts Cortana sammen med Office 365: Det kan Cortana hjælpe dig med
Microsofts digitale assistent, Cortana, kommer nu også til at fungere sammen med selskabets Office 365.

En aften i selskab med Apple Music: Et dragende alternativ til Spotify
Apple Music giver dig pladesamlingens magi tilbage. Men der er dog skår i glæden.

Apple klar med monster-opdateringer med 69 rettelser: Løser sikkerheds-problemer i iOS og OS X
Apple udsender hele 69 rettelser og patches til iOS og OS X. De løser blandt andet en række alvorlige sikkerheds-problemer.

Farvel til roaming-regninger i EU: Men det rigtige problem ligger et helt andet sted
ComputerViews: EU forbyder opkrævning af de vilde roaming-afgifter mellem EU-lande. Det er jo meget godt. Men der er stadig et kæmpe-problem, som vil komme til at koste os alle dyrt.

TDC storhyrer: Skal bruge 50 it-folk til kæmpe oprydningsarbejde
TDC sætter turbo på sit udviklingsarbejde ved at hyre 50 nye it-folk. De skal starte så hurtigt som muligt, for de skal med det samme deltage i flere udviklingsprojekter, der har deadline om halvandet år.

Klar besked fra Microsoft: Derfor kommer du ikke til at betale for Windows 10
Der er mange rygter på internettet og i Computerworlds kommentarfelt om en potentiel månedlig betaling for Windows 10. Vi har spurgt den danske divisionschef for Windows, om det kommer til at koste penge eller ej?

Expert Danmark overtager konkursramt Herning-butik
Efter år med millionstore underskud er Expert Søren Jensen i Herning gået konkurs. Butikken overlever dog, efter at Expertkædens moderselskab, der i forvejen havde en ejerandel, har valgt at overtage den helt.

LibreOffice får en ordentlig omgang makeup: Nu kan du teste en spritny udgave
Der er kommet en ny testudgave af den gratis kontorpakke LibreOffice, og brugerfladen har fået en ordentlige en over nakken.

IT-Branchen: Mangel på hårde it-kompetencer kan sende danske job til udlandet
Klumme: I hvilken grad mangler vi it-arbejdskraft i Danmark - og hvilken slags? Og hvordan løser vi udfordringen? Disse centrale spørgsmål har Computerworld bedt nogle af de vigtigste aktører give svar på. IT-Branchen mener, at tendensen til at fokusere på smarte 'rig i en fart'-apps og spiludvikling kan lede uddannelsessøgende i den forkerte retning. Den reelle efterspørgsel gælder hårde kompetencer.

Ny topchef til Microsoft i Danmark: 40-årig kvinde overtager chef-posten
Den 40-årige Marianne Dahl Steensen overtager posten som øverste chef i Microsoft Danmark efter Niels Soelberg, der fratræder stillingen efter blot tre år på posten.

Test: Super billig Motorola G giver meget telefon for pengene
Motorolas billige Moto G-telefon har indtil for nyligt ikke været til at købe i Danmark. Nu kan du få fingrene i den, og vi har taget et kig på, hvor meget Android-telefon du får for 1.500 kroner.

Test af BMW i8: 362 hestekræfter, 3,1 millioner og ét kæmpe smil
Hvad sker der, når el og benzin mødes i en sportsvogn fuld af kulfiber og infoskærme? Computerworld har prøvekørt BMW's superhybrid i8 til 3,1 millioner kroner.