Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
39
Kære Computerworld.dk-læser: Lad os starte på en frisk
Computerworld.dk sadler om med overskrifter og artikler. Se her hvad du kan forvente at læse om i fremtiden.


29
Stofa-fusion er startskud for frontalt angreb på TDC
Tv-kunderne er nøglen til succes for Stofa i kampen mod TDCs YouSee, mener analytiker. Men evnen til at opfylde kundernes krav om god service er afgørende for, om det lykkes at kapre nye kunder.


24
Streaming-udgifterne griber om sig: Ender det med at blive for dyrt?
Hvordan sikrer du, at de månedlige udgifter til film, musik, bøger og andet medieindhold ikke løber løbsk?


20
Stor guide: Her er den nødvendige software til din studie-pc
Software til din studiecomputer kan koste dig over 10.000 kroner gennem uddannelsen, men du kan også klare dig ganske gratis. Her er en guide til den nødvendige software på både Mac og pc - og til forskellige budgetter.


20
Overblik: Sådan spiller musikken på de danske streamingtjenester
Spotify, WiMP, TDC Play og så videre. Antallet af streamingtjenester for musik bliver ved med at stige på det danske marked. Nogle kommer gratis med i mobilabonnementer, mens andre giver vanvittig lyd for ekstra penge. Se oversigten her.


19
Guide: Sådan laver du din egen private "Dropbox"-server med Raspberry Pi på et kvarter
Selv uden de store Linux-evner kan en nybegynder relativt nemt lave en Sync-server, som fungerer på samme måde som de kendte sky-tjenester, så længe man er væbnet med tålmodighed og gåpåmod.


19
Microsoft får tørre tæsk på smartphone-markedet mens rivalerne vokser
Salget af smartphones buldrer derudad i et tempo, som vi aldrig tidligere har set. I dette ekstremt vigtige marked får én af producenterne imidlertid fortsat læsterlige tæsk: Microsoft taber andele med katastrofal fart.


18
Oldgammel GSM-teknologi skal give dig tog til tiden
Banedanmark er i fuld gang med at digitalisere signalsystemet til togdriften i Danmark. For at højne sikkerheden og hamre stabiliteten i top benyttes gammel teleteknologi - men det er helt velovervejet. Her er forklaringen.


17
Historien om Windows Phone og den barske kamp mod Android og iOS
Microsoft lancerede Windows Phone i 2010 og kan nu - efter års hårdt arbejde og købet af Nokia - klare en markedsandel på ganske få procent. Her er historien om Windows Phone og en næsten umulig kamp for Microsoft.


17
Giv fem spilklassikere nyt liv på din tablet
Vi har fundet fem nyere spilklassikere frem, som du med god samvittighed kan tage et gensyn med på din tablet.


16
Skal Internet Explorer skifte navn?
Microsofts Internet Explorer-udviklere hinter mod, at kommende generationer af browseren med det noget blakkede ry måske skal undergå en rebranding. Men hvad skal browseren så hedde?


16
Konkurrence: Vind en invite til en OnePlus One-telefon
OnePlus One. En af årets mest omtalte telefoner, selv om den nærmest er umulig at få fat på. Vi har fået tre invites til at købe telefonen, som vi udlodder i en lille weekendkonkurrence.


16
Overblik: Det får du hos otte film- og video-streamingtjenester
Danskerne vil i stigende grad selv vælge, hvornår de vil se tv - og hvad de vil se. Computerworld har taget et overbliksbillede af, hvad de forskellige streaming-tjenester egentlig tilbyder.


15
Han likede alt på Facebook - og havnede i et mareridt
Et eksperiment med at like alt på Facebook røg helt ud af kontrol for en nysgerrig journalist, som mistede kontakten med sine venner. Læs her, hvor galt ekstrem like'ing kan gå.


14
Købeguide: Sådan vælger du den rigtige bærbare computer til studiet
Det nye skoleår nærmer sig, og nye elever og studerende skal atter på skolebænken. Det kræver en studiecomputer, men hvordan vælger man den rigtige? Se vores bud her.

Seneste debat
Topadvokat om mere it-sikkerhed: Slap nu af - det er jo også farligt at gå en tur på havnen
Kravet om konstant højere it-sikkerhed kan være ødelæggende for små danske virksomheder. Det mener it-advokaten Martin von Haller Grønbæk.

Religiøs leder advarer mod udbredelsen af 3G-netværk
En iransk storayatollah advarer mod udrulningen af 3G-netværk, som han mener er imod Sharia-lovgivningen.

Efter hylen og skrigen i årevis: Nu elsker musikbranchen digitalisering
Den danske musikindustri er endelig blevet digital efter flere års juridiske slagsmål med digitalt indstillede forbrugere. Læs her, hvad andre brancher kan lære af den rejse.

Tablet-markedet udvikler sig helt forkert for Apple: iPad-nedtur forude
Der er dystre udsigter for Apple i tablet-markedet, hvor selskabet får tørre tæsk. Grund: Apple er det helt forkerte sted.

Apples plan: En kæmpe-sværm af nye og innovative apps på vej til dig
ComputerViews: Inden længe vil der være en sværm af banebrydende og innovative apps på vej til iPhone og iPad. Se her, hvorfor der er spændende ting på færde.

Nyt smartwatch fra Samsung fungerer uden telefon
Den ukronede konge på det unge smartwatchmarked kommer nu med tredje generation i deres smartwatch-serie. Denne gang er det et luksus-ur i stil med Samsungs Tab S-tablets.

Medie: Apple på trapperne med Visa-betaling i ny iPhone
Ny NFC-chip i den kommende iPhone 6 skal bane vejen for smarte mobilbetalinger for Apple-kunderne. Få her det store overblik over fremtidens mobile betalingsløsninger.

Overblik: Sådan spiller musikken på de danske streamingtjenester
Spotify, WiMP, TDC Play og så videre. Antallet af streamingtjenester for musik bliver ved med at stige på det danske marked. Nogle kommer gratis med i mobilabonnementer, mens andre giver vanvittig lyd for ekstra penge. Se oversigten her.

Sætter skub i din pc: Her er Intels første 8-core pc-chip
Intel er klar med sin hurtigste pc-chip til dato. Se det lille monster her.

Enorm cloud-migrering i gang: Derfor rykker NASA vigtige applikationer i massevis til skyen
Det amerikanske rumfarts-agentur NASA har på 22 uger migreret 65 software-applikationer til cloud'en - inklusive dets flagsskibs-applikation. Forude venter flere massive migreringer til cloud'en. Se her, hvordan det er foregået.

Installers' konkurs sender 25 it-folk hjem uden løn
Et halvt år med underskud på driften og millionslagsmål med en kunde tømte kassen hos it-firmaet Installers, som nu har kastet håndklædet i ringen.

Indbetal to bitcoins, hvis du igen vil have adgang til dit tv
Klumme: Betal løsesum for dit smart-tv. Det kan blive konsekvensen af udviklingen inden for ransomware.

Spiltest: Mennesker er livsfarlige sammenlignet med zombier
Anden sæson af Telltale Games' spilfortolkning af tegneserien The Walking Dead nærmer sig sin afslutning - og spillerens moral og etik har været sat på hård prøve.

Test: Bliv i sengen og lad Doubles robot køre rundt på jobbet
Double Telepresence Robot er en fiks mellemting mellem en iPad, Skype og en Segway. Resultatet er en robot, som kan være et bindeled mellem dig og din arbejdsplads. Hvis altså du kan overkomme møder med et fladt og vuggende ansigt.

Kære Computerworld.dk-læser: Lad os starte på en frisk
Computerworld.dk sadler om med overskrifter og artikler. Se her hvad du kan forvente at læse om i fremtiden.


Log ind
x
E-mail
Kodeord