Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
104
Sommeren bliver varm for danske film-pirater: Nu ruller retssagerne
Knap et år efter de første opkrævningsbreve for ulovlig fildeling blev sendt ud er antipirat advokaterne Opus Law på vej i retten.


85
Dansk taxachauffør gik undercover hos Uber: Her er, hvad han oplevede
En dansk taxichauffør gik undercover med skjult kamera hos Uber, og har nu afleveret alle sine oplysninger til myndighederne. Læs om hans oplevelser her.


48
Om en måned er det slut med gratis Windows 10: Så meget kommer styresystemet til at koste
I et år har det været gratis at opgradere til Windows 10 fra Windows 7 og 8, men om en lille måneds tid er det slut. Derefter må du til pengepungen for at få den nyeste version af Windows.


44
Nu kører retssagen igen - Uber Partner Foreningen ikke i tvivl: "Hvis chaufførerne bliver dømt, må loven laves om"
Hvis Københanvs Byret i dag finder seks Uber-chauffører skyldige i at køre taxikørsel uden tilladelse, bliver sagerne anket, og hvis Højesteret også vender tommelen nedad, må hele lovgivningen bare ændres. For folket har talt, mener Uber Partner Foreningen.


29
Ny stortest af antivirus-programmer: Så meget kraft trækker dit sikkerhedsprogram ud af maskinen
Hvor meget saft og kraft trækker dit antivirusprogram ud af din computer? Det kan du få svar på i denne hastighedstest af 19 antivirusprogrammer.


27
Microsoft køber LinkedIn
OPDATERET: Microsoft køber LinkedIn for 26,2 milliarder dollar - 170 milliarder kroner.


27
Regeringen vil ændre skatteloven til fordel for udenlandske it-giganter
Regeringen vil lokke udenlandske it-firmaer til at investere i stort i Danmark. Læs her hvordan, det skal gøres.


26
Ransomware-offer bukker under for presset og betaler løsesum: Hvad ville du gøre?
Ransomware-angrebene buldrer løs i øjeblikket. Et universitet i Canada har netop betalt over 100.000 kroner i løsesum for at få adgang til de krypterede data. Hvad er din holdning til at betale løsesum?


25
Det har været et langt dødsridt: Nu bør Microsoft trække stikket til Windows på mobilen
ComputerViews: Windows på mobilen er en levende død. Nu mangler Microsoft bare at erkende det og trække stikket.


23
Tre gode råd: Sådan undgår du at købe en Android-telefon der ikke bliver opdateret
Næsten halvdelen af alle Android-telefoner bliver ikke opdateret til nye versioner af Android. Her er tre gode råd, hvis du vil købe den rigtige telefon fra starten af.


18
Vi dropper at købe en ny smartphone: Derfor er den gamle pludselig "god nok"
Smartphone-salget er ved at miste pusten, fordi forbrugerne i stigende grad har svært at se fordelene ved at opgradere til en ny, dyr model. Analytiker peger på, hvad leverandørerne i stedet vil bruge som salgsargument.


17
Bondefanget? Tilbud på printere på 20.000 kroner blev til lejeaftale til 300.000 kroner
Et privathospital skulle have nye printere til 20.000 kroner, men er endt med en leasing-regning, der løber op i 300.000 kroner. "Jeg føler mig snydt og bondefanget," fortæller administrationschefen fra privathospitalet.


17
Undersøgelse: Så mange Android-telefoner bliver aldrig opdateret
Rigtig mange Android-telefoner bliver aldrig opdateret og indeholder derfor forældet software.


17
Advarsel: Samsung-brugere bør ikke installere Windows 10
Samsungs it-support skriver til en bruger, at opdatering til Windows 10 ikke anbefales på en Samsung-maskine. Anbefalingen om at holde nallerne fra Windows 10 skyldes manglende Samsung-drivere til det 'nye' styresystem.


16
Facebook: Slut med at bruge Messenger i browseren på din smartphone - vil have fuld adgang via app'en
Facebook vil nu tvinge dig til at installere Messenger, hvis du vil læse dine beskeder på mobilen. Læs her hvorfor.

Seneste debat
Fire sikkerhedsprodukter gør rent bord i stor antivirustest
Fire antivirusprodukter gør rent bord i kampen mod ondsindet kode. Her kan du se, hvordan 19 forskellige programmer klarer sig i forhold til hinanden, når de udsættes for de nyeste trusler i et testlaboratorium.

Dyb tavshed fra Atea: Har Atea givet gaver til sine kunder og dernæst samarbejdet med politi om anholdelse af de samme kunder for bestikkelse?
Har Atea givet gaver til sine kunder og dernæst samarbejdet med politi om anholdelser af de samme kunder? Computerworld vil gerne have en forklaring på, hvordan det hænger sammen. Men Atea kryber i skjul og er umulig at få i tale.

Om en måned er det slut med gratis Windows 10: Så meget kommer styresystemet til at koste
I et år har det været gratis at opgradere til Windows 10 fra Windows 7 og 8, men om en lille måneds tid er det slut. Derefter må du til pengepungen for at få den nyeste version af Windows.

Her er konsekvenserne af briternes EU-farvel for den danske it-branche
Vi kan imødese en lang periode med usikkerhed, og derfor vil mange it-virksomheder nu overveje det en ekstra gang, før de investerer i Storbritannien.

Bondefanget? Tilbud på printere på 20.000 kroner blev til lejeaftale til 300.000 kroner
Et privathospital skulle have nye printere til 20.000 kroner, men er endt med en leasing-regning, der løber op i 300.000 kroner. "Jeg føler mig snydt og bondefanget," fortæller administrationschefen fra privathospitalet.

For få år siden var IP-telefoni det mest hotte: Nu smutter kunderne igen
Leverandørerne af IP-telefoni oplevede først et sandt boom af kunder, mens tele-teknologien var på alles læber. Nu forsvinder kunderne igen.

Ny lov på vej i Rusland: Efterretningstjenesten skal have bagdøre til alle chat-apps
Bagdøre ind i krypterede chat-apps bør være standard i Rusland, er tankerne bag nyt lovforslag. Russisk politiker lufter samtidig tanker om at censurere beskeder i disse chat-apps.

Tusindvis af job forsvundet fra TDC - snart er endnu 800 fortid i den skrumpende telegigant
Et kig på TDC's udvikling over de seneste 15 år afslører en telekoncern, der har sagt farvel til næsten to ud af tre medarbejdere. Nu er TDC klar til at frasælge yderligere 800 ansatte.

Pirate Bay-stifter sagsøger musikindustrien: De har krænket mit navn
En erstatningssag fra musikindustrien rettet mod en af The Pirate Bays grundlæggere udløser et modsøgsmål. Således bliver musikindustrien nu sagsøgt for at have krænket Pirate Bay-medstifterens navn og spildt hans tid.

I dag stemmer briterne: Britisk exit fra EU kan ramme dansk it-branche
Briterne stemmer i disse timer om, hvorvidt Storbritannien fremover skal være med i EU eller om landet skal melde sig ud. En exit vil få konsekvenser for den danske it-branche.

Her venter mulige gevinster: Tre fordele for den danske it-branche ved Storbritanniens EU-exit
Vi har fundet tre punkter, hvor danske it-folk kan glæde sig over briternes kontroversielle nej til EU. Det handler om pund, nye virksomheder og højere vidensniveau.

Sikkerhedsfirma advarer: Populære domæner konfigureret helt forkert - åbner ladeport for phishing-angreb
Over halvdelen af de mest populære webdomæner er konfigureret på en måde, så de it-kriminelle kan lave udspekulerede phishing-angreb via såkaldt email spoofing.

Advokat om dansk it-bestikkelsessag: Her går grænsen mellem bestikkelse og gaver
"Som medarbejder får man løn for sit arbejde. Det er som udgangspunkt ikke meningen, at man skal modtage andre ydelser end denne," vurderer en juridisk ekspert. Læs her, hvor grænsen mellem gaver og bestikkelse går.

Så er den (igen) gal med TV 2 Play: Kunder raser over streaming-kvaliteten
TV 2 Play fik voldsom kritik af kunderne for ringe streaming-kvalitet under VM i fodbold for to år siden. Nu ruller streaming-kritikken igen i forbindelse med EM i Frankrig.

Prominente danske organisationer indblandet i it-bestikkelsessag: Sådan reagerer de på nye anholdelser og sigtelser
Offentlige myndigheder som Forsvarets Efterretningstjeneste og Rigspolitiet er indblandet i danmarkshistoriens største bestikkelsessag.