Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
41
Kassettebånd, cd'er og mp3-filer er døde: Hvad bliver det næste?
Stakkevis af kassettebånd er håbløst forældede. Sådan er det også gået for cd'erne, Minidisc'en, vhs-bånd og senest tusindvis af rippede musikfiler på harddisken. Kan jeg endelig slappe af nu?


28
Nu går det grassat: Her er Danmarks hurtigste internet
Fiberselskaberne står om få uger klar med Danmarks klart hurtigste internetforbindelser til hr. og fru Danmark. Direktøren for fiberalliancen Waoo forventer dog ikke, at den ultrahurtige fiber bliver en storsællert.


27
Her er seks gratis alternativer til dødsdømte Windows XP
Skal du have udskiftet din slidte Windows XP uden sikkerhedsopdateringer? Her er en stribe fine, gratis alternativer.


27
Windows 8.1 Update 1 er klar: Derfor SKAL du hente den
Microsoft har nu frigivet Windows 8.1 Update 1. Her kan du se, hvad opdateringen betyder for dig - og hvorfor det er et krav, at du installerer den.


23
Så er Nets solgt - her er den nye ejer
Opdateret:Firmaet bag danskernes NemID, Nets, er netop blevet solgt til en ny ejer for et milliardbeløb. Børsnotering af Nets kan vente forude.


23
I en verden med overvågning og satellitter: Hvordan kan et stort fly forsvinde?
Flyet MH370 forsvandt for 11 dage siden, men i en verden, hvor vi har teknologien til at spore alt og alle: Hvordan i alverden kan et fly på 300 ton forsvinde sporløst?


22
Microsoft bøjer sig: Startknappen på vej tilbage i Windows
Startknappen er på vej tilbage til Windows, hvor livet med mus og tastatur også bliver en del nemmere på pc'en. Læs her om gamle funktioner, der snart kommer som nyheder til Windows 8.1.


20
Syv måneder med HTC One: Det har jeg lært
Mobilen har scoret den ene pris efter den anden, og den er blevet skamrost af eksperter. Men hvordan klarer HTC One sig egentlig, når telefonen bliver brugt dagligt i flere måneder. Her er dommen.


20
Seks nemme råd: Sådan lever din computer længere
En computer er ligesom en bil: Den kræver vedligeholdelse fra tid til anden, og negligerer man den, ender man med en langsom eller død computer. Hold liv i din computer med disse seks nemme råd.


20
Magtskifte: Dette styresystem har erobret tronen fra Windows
Nye tal afslører, hvorfor Microsoft har en alvorlig udfordring med sine Windows-styresystemer.


14
Google vil sende jpeg og png på pension med sit eget billedformat
Google skaber en alvorlig konkurrent til jpeg og png. Et alternativt billedformat fra søgegiganten har fokus på hastighed og kvalitet.


14
Derfor kan firmware være en tikkende bombe for dig
Firmware kan meget vel udgøre en gigantisk sikkerhedsrisiko for dig. Se her, hvad problemet er.


14
Det nye Microsoft: Lægger Windows bag sig - her er den nye fremtid
ComputerViews: Microsoft lægger Windows bag sig. Fremover skal Microsoft-forretningen handle om noget helt andet.


13
Windows XP-råd til hr og fru Danmark: Skift - nu!
Hundredetusindvis af danskere sidder på Windows XP, som får det endelige dødsstød med support-stop om få uger. Rådet til alle brugerne lyder, at de skal få slået hul på den store sparegris.


12
Dansk udviklerhus bygger din app på 72 timer
På 72 timer har du en færdigbygget app, som er klar til at blive lagt i Windows Store. Et lille dansk firma har valgt en helt speciel og meget hurtig måde at udvikle apps på. Se med her.

Seneste debat
Nets advarer: Ny Java giver bøvl med NemID
Den nye version af Java frigives nu, men Nets' test viser, at der er problemer med Java-versionerne i samspil med NemID. Du skal alligevel opdatere.

HTC har verdens bedste smartphone: Men taber på markedet
HTC One er kåret som verdens bedste smartphone og rost til skyerne af anmelderne. Men HTC's markedsandel er styrtdykket.

Test af 6 mini-tablets: Sådan vælger du den rigtige
Mini-tablets er praktiske og passer perfekt til rejser og e-bogslæsning. Men hvad skal du vælge? Vi har testet seks forskellige modeller.

Syv måneder med HTC One: Det har jeg lært
Mobilen har scoret den ene pris efter den anden, og den er blevet skamrost af eksperter. Men hvordan klarer HTC One sig egentlig, når telefonen bliver brugt dagligt i flere måneder. Her er dommen.

Netflix klar med ny streaming-teknologi: Fire gange klarere end HD
Se House of Cards og en række andre programmer i en helt fantastisk opløsning. Netflix tænder for ekstremt høj opløsning.

Her er Steve Jobs' hemmelige plan: Apple skulle indlede hellig krig mod Google
Steve Jobs var rasende på Google, og ifølge netop offentliggjorte dokumenter forberedte han en jihad mod søgegiganten.

Samsung Galaxy S5 med massiv sikkerhedsfunktion klar i dag
De danske udgaver af Samsung Galaxy S5 udstyres med en sikkerhedsfunktion, der skal gøre det nærmest umuligt at bruge mobilen, hvis den bliver stjålet. Se her hvad den kan.

Test: HTC One M8 er en suveræn mobil og scorer topkarakter
I øjeblikket er der ingen tvivl om, hvem der er konge i Androidland. HTC scorer topkarakter med sin nye One M8, der er den bedste Android-mobil, som vi har haft på testbænken.

Kuk-kuk i opdateringen: Windows 8.1 giver problemer
Det er langtfra gået smertefrit for alle it-entusiaster, som i går valgte at opgradere fra Windows 8 til version 8.1. Se her hvad de har mødt af problemer.

Fri mig for de evindelige og irriterende cookie-advarsler
ComputerViews: Jeg HAR fattet det. Så hvorfor skal jeg have den samme advarsel igen og igen og igen?

Her er Samsungs nye kongemobil: Galaxy S5
Kan Samsung fortsætter med at sidde på tronen som konge i Androidland? Galaxy S5 skal sørge for den fortsatte succes og knuse konkurrenterne. Se her hvad sydkoreanerne har at byde på.

Nets fraråder Java-opdatering der lukker 50 sikkerhedshuller
Nets advarer om, at du ikke må opdatere din Java på grund af bøvl med NemID. Problemet er bare, at samme opdatering retter 50 sårbarheder i Java. Men hvad skal du så gøre?

It-milliardær: "Jeg er ikke nogen steder, hvor jeg ikke har kontrol"
It-milliardæren Ib Kunøe har ry for at være en af it-branchens hårde negle. I dette interview fortæller han, hvordan den militære baggrund og opvæksten som søn af en sønderjysk skibsprovianteringshandler har været med til at forme hans karriere. Kunøe løfter også sløret for sine fremtidsplaner med it-giganten Atea.

Dansk udviklerhus bygger din app på 72 timer
På 72 timer har du en færdigbygget app, som er klar til at blive lagt i Windows Store. Et lille dansk firma har valgt en helt speciel og meget hurtig måde at udvikle apps på. Se med her.

Det nye Microsoft: Gratis software i massevis og magten tilbage til brugeren
ComputerViews: Microsoft skifter kurs og lægger det gamle Microsoft bag sig med rivende hast. Her er fire 'hemmelige' beslutninger, der vil få stor betydning.


Log ind
x
E-mail
Kodeord