Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
59
Apple Watch: Kan det nogensinde blive en succes?
ComputerViews: Apple har under stort hurlumhej fremvist det længe ventede Apple Watch, som godt nok ikke er klar til produktion endnu. Apple Watch ser da meget lækkert ud på billederne, men vil det nogensinde kunne blive til et afgørende produkt?


51
Kommune droppede iPads: De var for billige - og for besværlige
En klar pædagogisk strategi og hensynet til det eksisterende it-setup fik lærere og politikere i Nordfyn Kommune til at dumpe iPads, da der skulle købes tablet-computere til eleverne - også selv om det ville have været billigere.


44
Nye krav om film-afgift på internet: Det skal det koste
Både film-folk og politikere mener, at internetleverandørerne skal bidrage med penge til den danske filmbranche. Her er en mulig model.


39
Din næste Windows hedder Windows 10: Her er alle nyhederne
Microsoft har netop offentliggjort de første bidder af den kommende version af Windows. Og navnet faldt måske lidt overraskende på Windows 10. Her er alle nyhederne.


34
Filmbranchen om danske teleselskaber: De er free riders og skal betale
Den danske filmbranche anklager teleselskaberne for at være free riders i forhold til produktionen af digitale kulturprodukter. De skal betale penge, lyder kravet.


28
Dystre tal for Microsoft 22 måneder efter lancering: Windows 8 halter efter udskældte Vista
Verdens pc-brugere var langt mere ivrige efter at tage det ellers slemt udskældte Windows Vista til sig end stor-satsningen Windows 8. Her får du en temperatur-måling.


25
Nu er den her: Sådan får du (måske) fingre i smartphonen OnePlus One
Kinesiske OnePlus har produceret en af årets absolut bedste smartphones, OnePlus One, men det har været næsten umuligt at få fingre i den. Det kan være slut nu - hvis du skynder dig.


24
Skal du vælge en iPhone 6, iPhone 6 Plus eller iPad?
Om få dage kan du forudbestille Apples nye iPhones, men at vælge i mellem dem er slet ikke så let, som man skulle tro.


23
Vild USB-opgradering gør (næsten) alle andre kabler overflødige
Et nyt USB-stik vil ændre din telefon, din tablet og din pc. Både hastighed og brugervenlighed forbedres i ét kæmpe hop. Og de første modeller er klar inden nytår.


22
10.000 danske Gmail-konti er lækket - skift dit password
Fem millioner Gmail-konti er lækket på nettet i nat, og cirka 10.000 danske konti er berørt. Der er ikke grund til panik, men skift dit password til din Gmail-konto, lyder det fra sikkerhedsekspert.


20
Den danske filmindustri holder fast: Derfor skal teleselskaberne betale
Den heftige debat om filmindustriens krav om støtte fra teleindustrien har ikke fået danske film-folk til at ændre mening. Tværtimod.


19
Sådan! Ac-standard tredobler hastigheden i dit trådløse netværk
Router-producenterne er klar med en ny trådløs standard i produkterne. Nu skriger de efter produkter, der understøtter den højere hastighed.


18
Farvel og tak: Samsung stopper sit Chromebook-salg i hele Norden
Inden længe kan danskere ikke længere købe Samsungs Chromebooks fra den sydkoreanske it-gigant. Der er tilsyneladende intet salg i de billige Google-maskiner - og Samsung vil hellere sælge dig tablets.


16
Kæmpe bredbånds-rapport offentliggjort: Sådan klarer Danmark sig
Ny rapport om udbredelsen af bredbånd i hele verden viser, hvordan danskerne er stillet i forhold til andre nationer.


15
Microsoft sætter sig tungt på skolerne: Giver gratis Office til studerende
Microsoft sætter benhårdt ind mod kommende generationer af computerbrugere med gratis office-pakker til elever på skoler verden over - inklusive Danmark.

Seneste debat
Din næste Windows hedder Windows 10: Her er alle nyhederne
Microsoft har netop offentliggjort de første bidder af den kommende version af Windows. Og navnet faldt måske lidt overraskende på Windows 10. Her er alle nyhederne.

Derfor opsagde TDC 60 partneraftaler: Kunderne blev spammet
TDC har opsagt sine aftaler med blandt andet TDC Erhvervscentre og Atea. Og det er der en god grund til, lyder det fra TDC, der nu vil gå fra 65 til fem partnere. Få selskabets forklaring her.

Brugere ramt af kuk hos Rejsekortet efter stor it-opdatering
Efter stor software-opdatering hos Rejsekortet oplever flere kunder, at de er blevet afkrævet for store beløb af systemet. Direktøren for Rejsekortet betragter ellers software-opdateringen som en succes.

Om få dage er der 800 færre ansatte i TDC: Hvad bliver deres fremtid?
ComputerViews: På mandag overtager den amerikanske outsourcing-gigant Sitel 800 medarbejdere fra TDC. I første omgang vil alt være ved det gamle - men hvad skal der ske på sigt?

Sådan skal din nye smartphone kommunikere uden mobilnetværk
Ny teknologi-standard lader smartphones kommunikere uden brug af teleselskabets sendemaster.

Microsoft slår igen mod konkurrent: Gør C5 fuldt mobil
Ny version af Microsofts rent danske økonomisystem tager kampen op mod den hårdeste konkurrent på markedet.

10 interessante facts om Windows 10
Hvorfor kalder Microsoft sit nye styresystem for 'Windows 10,' når forgængeren hedder 'Windows 8'? Hvordan med start menuen? Er der en Command Prompt? Få svar på nogle af spørgsmålene omkring Windows 10.

Computerworlds Top 100: Her er Danmarks bedste it-virksomhed
Top 100 2014: Sitecore vinder igen titlen som Danmarks bedste it-virksomhed i Computerworlds Top 100. Det amerikanske marked er helt afgørende for det fremadstormende selskab, lyder det fra topchef Michael Seifert. Se her, hvad Danmarks bedste it-virksomhed bygger successen på.

TDC opsagde 60 partneraftaler: Nu overvejer Atea fremtiden med TDC
TDC's opsigelse af 60 partneraftaler rammer både en række TDC Erhvervscentre og Danmarks største it-forhandler, Atea. Nu overvejer Atea, om TDC's nye aftale overhovedet er interessant at gå med på.

Google tredobler dusør: Scor 90.000 kroner på at finde en bug i Chrome
Google tredobler det beløb, som man har mulighed for at score i dusør, hvis man opdager en fuldfed bug i Chrome Der er en særlig grund til den pludselige tredobling. Se den her.

Adobe satser på Chromebook - starter med Photoshop
Softwareselskabet Adobe er nu på vej med blandt andet Photoshop til de browserbaserede Chromebooks.

Test-version frigives i dag? Her er fem ting vi forventer af Windows 9
Der er gået 704 dage siden Windows 8 kom i butikkerne. Og i dag kommer Windows 9 - nok - i en tidlig beta-version. Vi har samlet 5 forventninger til den næste Windows-generation.

Test af 22 antivirusprogrammer: Her er det bedste til din maskine
En stortest af antivirus-programmer fortæller hvilket program, der yder den bedste beskyttelse mod de ondsindede koder, du møder på nettet lige netop nu. Her er oversigten.

Nyhedsanalyse: Med Windows 10 flytter Microsoft fokus tilbage på virksomhedsbrugerne
Windows 10 skal ikke bare bringe start-menuen tilbage. Også den stærke fokus på forbrugere blev tonet ned - og i stedet brugte Microsoft tiden på at fokusere på virksomhedsbrugerne.

Vrede Mac-brugere: Skærmen hakker og fryser - og Apple gør intet ved det
Klager over defekte Macbook Pro-maskiner på grund af den samme hardware-fejl hagler ned over Apple.


Log ind
x
E-mail
Kodeord