Computerworld Top 100Nu begynder konkurrencen om at blive Danmarks dygtigste it-virksomheder

Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
92
Her er alle de skjulte afgifter i 'gratis' Windows 10
Windows 10 bliver kaldt en gratis omgang fra Microsofts side, men sådan ligger landet ikke helt. For Microsoft har en hel række af muligheder for indtjening, når du bruger Windows 10.


89
Valgte Surface i stedet for iPad til skolerne: Sådan er det gået
Nordfyns Kommune har valgt Microsofts Windows-platform og ikke Apples iPad til cirka 4.000 skoleelever og lærere. Den beslutning har ikke været uden knaster. Men den er endt lykkeligt.


67
TDC smider hastigheds-bombe: På vej med 1 gigabit-bredbånd til danskerne
Til næste år kan TDC's omkring 1,3 millioner husstande med coax-kabler i hjemmet købe bredbånd med hastigheder helt op til en gigabit per sekund. Den hastighed gælder både for up- og download.


58
Din mening: Hvad synes du om Windows 10?
Der er snart gået tre uger, siden Windows 10 begyndte sin fremmarch på computere verden over. Har du fået installeret Windows 10, og hvad synes du? Deltag i debatten her.


56
Trin for trin: Sådan installerer du Windows 10 fra ISO-filen
Du kan enten installere Windows 10 ved at vente på din tur i opgraderingskøen - eller du kan installere det via en ISO-fil. Sidstnævnte skal gøres på en helt bestemt måde. Se her, hvordan du finder vej gennem installationen.


48
For og imod: Her er Computerworld-læsernes mening om Windows 10
Windows 10 spreder sig stødt om en steppebrand over de danske og udenlandske computere. Og holdningen til det nye system er spredte. Her er jeres mening om Windows 10


47
Streamede film på sin smartphone i Danmark - og fik regning på 30.542 kroner
Sommerferien blev rigtig dyr for en dansk e-handelskonsulent, som har modtaget en ekstra-regning på godt 30.000 kroner for at streame indhold på sit erhvervsabonnement på sin mobiltelefon.


40
Glem alt om Surface og iPad: "Chromebook er bedst til undervisning i skolerne"
En Chromebook er bygget op som et moderne samarbejdsværktøj, og det gør den til en vellidt følgesvend blandt både elever og lærere. Læs om fordele og ulemper i forhold til både tablet og pc.


37
Er du allerede træt af Windows 10? Se her hvordan du kommer tilbage til Windows 7
Har du prøvet Windows 10, og er det ikke noget for dig? Så kan du formodentligt gå smertefrit tilbage til Windows 7 eller 8. Se her hvordan.


35
Vatindpakkede tøsedrenge: Derfor fostrer Danmark aldrig et nyt Skype
Klumme: Kan du forestille dig et Danmark som USA? Nej vel, men der er nu alligevel noget, som vi kan lære af amerikanerne. Der er også en god grund til, at der ikke findes risikovillig kapital i Danmark, og at danskere er nogle tøsedrenge pakket ind i vat.


34
It-advokat: Derfor er det helt efter bogen at sigte to danskere for streaming-info på website
Det er helt efter bogen, når Bagmandspolitiets sigter to mænd bag opskriften på ulovlig streaming fra pirattjenester som Popcorntime. Det er dog fortsat uklart om almindelige brugere overtræder loven ved at streame ulovligt indhold, lyder det fra it-advokat.


34
Privacy-bekymringer: Her er de data om dig, Microsoft opsnapper i Windows 10
Windows 10 er et yderst velfungerende styresystem, men systemet holder øje med din gøren og laden. Her gennemgår vi Windows 10's overvågning af dit privatliv.


34
Skidt start for Microsofts nye Edge-browser: Får kold skulder på flere danske websider
Microsofts nye Edge-browser, der kommer med Windows 10, understøttes langt fra på alle danske websider.


31
Derfor er Windows 10 en forrygende succes sammenlignet med Windows 7 og 8
Windows 10 er på en måned blevet installeret over 75 millioner gange ifølge Microsoft selv. Men hvor stort er det tal i forhold til tidligere versioner af Windows?


30
Stor overraskelse: Danske Bank tjener pludselig penge på MobilePay
Stik mod alle forventninger står Danske Bank til snart at begynde at tjene penge på MobilePay, der ellers er gratis for danskerne.

Seneste debat
Omsætning dykker: Hård kamp om bredbånds- og tv-kunderne gør ondt på Stofa
Stofa-ejeren Syd Energi har svært ved at få en god forretning ud af at sælge bredbånds- og tv-pakker til danskerne, men førsøger sig nu med en række nye tiltag.

Hackere angriber hundredetusindevis af iPhones: 225.000 Apple-konti hacket
Mere end 225.000 Apple-konti er havnet i hænderne på it-kriminelle, der bruger de mange konti til at handle ind på de bestjålne personers regning. Læs her, hvordan du kommer ud af hackernes klør.

Lækket: Her er de to nye Lumia-telefoner fra Microsoft
Lækkede billeder og specifikationer på de kommende to nye Lumia-telefoner fra Microsoft viser et par telefoner med masser af kraft og et potentielt vildt kamera.

Ny verden: Populær torrent-klient kan være på vej med brugerbetaling
En betalingsmodel ser ud til at være på vej til uTorrent. Det er nye takter i en verden, der i stort omfang handler om gratister.

Vidste du det? Derfor kom dine computere med Syvkabale og Minestryger
Det var ikke kun for underholdningens skyld, da Microsoft introducerede brugerne til Minestryger og Syvkabale.

Windows XP spøger stadig i kulissen: Her er årsagen til det faldende pc-salg
Analysehus nedskriver nu pc-salget for 2015. Windows XP får, sammen med en høj dollarkurs, skylden for det krympende marked.

Din mening: Hvad synes du om Windows 10?
Der er snart gået tre uger, siden Windows 10 begyndte sin fremmarch på computere verden over. Har du fået installeret Windows 10, og hvad synes du? Deltag i debatten her.

Stofa i direkte angreb på YouSee: Kopierer opsigtsvækkende bredbånds-tilbud - men lancerer det før YouSee
Få dage efter, at YouSee kunne annoncere, at kabel-tv-kunderne snart vil kunne købe bredbånd uden tv-pakker, følger Stofa trop med et identisk tilbud.

iOS-brugerne kan snart blokere for annoncer: Her er den mulige konsekvens
Reklame-blokering på iPhones og iPads kan føre til mere brugerbetaling, advarer medier.

Kommune har købt 4.000 iPads til skolebrug: Men den kan ikke stå alene som undervisnings-redskab
I Hvidovre Kommune anvender man i stort omfang iPads i undervisningen. Tabletten har mange fordele, men den kan ikke stå alene, er erfaringen.

Nye tal fra Microsoft: 75 millioner pc'er er nu styret af Windows 10
På kun fire uger er Windows 10 blevet installeret på over 75 millioner computere verden over. Og tallet stiger - se de seneste detaljer her.

Offentlige topchefer står i vejen for it-udvikling: Derfor tør de ikke tage it-chancer
Interview: Mange offentlige topchefer står i vejen for en optimal udnyttelse af it. Fejlen ligger en særlig kultur i det offentlige.

Apples nye datacenter i Foulum kan blive dyr for viborgenserne - fjernvarmeregning truer
Det kan komme til at koste viborgenserne dyrt, hvis det som planlagt skal lykkes at genbruge overskudsvarmen fra Apples kommende datacenter i Foulum.

Morten Helveg presses massivt af EU-lobbyister: Sådan tackler han it-virksomhedernes aggressive kampagne-folk
Interview: Lobbyister fra it- og teleselskaber ersom nogle af de mest aktive i EU-systemet. EU-parlamentariker Morten Helveg Petersen (R) mærker presset fra lobbyisterne på egen krop, men har fundet metoder til at tackle dem. Og lobbyisterne hjælper skam også, siger han.

Post Danmark i it-problemer: Derfor har du ikke fået besked om dine pakker i to dage
It-systemerne hos Post Danmark har været i problemer. Det betyder, at du ikke har fået besked om de pakker, som har været på vej til dig i de sidste to dage.