Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
65
Dansk skole med 2.500 elever sværger til iPad: "Vores studerende kommer aldrig til at bruge en bærbar igen"
En stor, jysk uddannelsesinstitutions brug af iPad har fået store konsekvenser for undervisningen. "Vi kommer aldrig til at bruge en pc igen," lyder det fra skolens vicedirektør.


38
Jagten på strømtyvene del 2: Sådan fik jeg løst problemet med mine elendigt designede køkkenskuffer
Klumme: 11,2 Watt - Har de spist svampe?!? Mine elektriske køkkenskuffer er smarte, men systemdesignet er helt i skoven og har kostet mig kassen i strøm for absolut ingenting


36
Vi kørte med i en patruljevogn med nummerpladegenkendelse: Efter tre minutter blev den første bil stoppet
Reportage: Med nummerpladegenkendelse kan politiet holde øje med alt fra forsikringssvindlere til terrormistænkte. Vi tog med på en prøvetur i en patruljevogn, og det blev en ganske imponerende oplevelse.


34
Aaarghhh! Hvorfor skal det være så svært at finde Safe Mode i Windows 10?
Klumme: Her er historien om, hvordan en banal fejl i den automatiske opdatering af en pc med Windows 10 ender med en (alt for) lang jagt på Safe Mode.


33
NemID dropper to cifre i afgangskoden
Nets, banker og Digitaliseringsstyrelsen har besluttet at droppe to cifre i adgangskoden, så du hurtigere kan logge på via mobilen.


32
Dansk taxachauffør gik undercover hos Uber: Her er, hvad han oplevede
En dansk taxichauffør gik undercover med skjult kamera hos Uber, og har nu afleveret alle sine oplysninger til myndighederne. Læs om hans oplevelser her.


30
Microsoft forsøger at tvinge de sidste over på Windows 10: Luk din browser og du accepterer download
Microsoft vil med smart fidus få lokket så mange som muligt med over på Windows 10, inden selskabet inden længe lukker for gratis opgradering til Windows 10.


24
Stortest af antivirusprogrammer: Microsofts sikkerhedsprogram havner helt i bunden
Microsoft havner helt i bunden af denne antivirustest. I den modsatte ende af skalaen klarer en russisk produceret sikkerhedspakke sig bedst. Læs en sammenlignende test af 19 antivirusprogrammer her.


20
Humac har byttet 300.000 farlige Apple-opladere i Danmark - nu trækker Apple stikket
På blot tre måneder er over 300.000 potentielt farlige netstik til Apple-opladere blevet ombyttet via Humac. Nu må Apple-forhandleren melde pas, selv om der fortsat kommer 600-700 bekymrede kunder med opladere ind i butikkerne hver eneste dag.


17
Er disruption blevet et meningsløst bullshit-begreb?
Disruption er på alles læber, men har begrebet udviklet sig til et buzzword, der bruges alt for ofte og langt fra altid korrekt?


17
Presset Tim Cook efter faldende iPhone-salg: Vi har store innovationer på vej
Bekymringer om iPhonens fremtid fik Apple-bossen Tim Cook til at deltage i direkte tv. Her lovede han, at der ville komme store innovationer i fremtidige iPhones.


16
Danske Uber-chauffører frygter slet ikke at blive overflødiggjort af selvkørende biler
Uber har udviklet en førerløs bil, men hvad betyder den for Ubers chauffører?


16
Mac-salget styrtdykker for Apple - største nedtur i årevis
Ikke nok med at iPhone-salget falder voldsomt for Apple: Også salget af Mac-computere styrtdykker. Det er der særlige grund til.


14
Danmarkspremiere på gigabit-bredbånd på kabel-tv-nettet - kan være på vej til dig
Reportage: De første 900 personer i Danmark er nu blevet forsynet med lynhurtigt 1.000 Mbit-bredbånd via kabel-tv-nettet. Mange er glade, men der er også en del kritiske røster efter forsøgsperioden i byen Lejre. Vi var med, da forbindelsen blev præsenteret for første gang.


13
Nyt dansk teleselskab har hentet 5.000 kunder: Så langt er Plenti fra målet
Med 5.000 kunder på under to måneder er det nystartede danske teleselskab Plenti kommet fornuftigt fra start. Der er dog stadig et godt stykke vej til målet.

Seneste debat
Dansk taxachauffør gik undercover hos Uber: Her er, hvad han oplevede
En dansk taxichauffør gik undercover med skjult kamera hos Uber, og har nu afleveret alle sine oplysninger til myndighederne. Læs om hans oplevelser her.

Teleselskabet Plenti klar med indholdspakke: Kan dette produkt kapre danske telekunder?
Teleselskabet Plenti debuterer mandag på markedet med dets nye indholdskoncept, hvor digitale tjenester og telefoni er koblet sammen. Se her, hvad man får med i pakken.

Bliv klar til EU's nye persondataforordning: Disse konkrete ting bør du sætte i gang allerede nu
EU's nye persondataforordning får konsekvenser for langt de fleste danske organisationer, og du bør omgående komme i gang med forberedelserne, lød det fra nogle af Danmarks førende eksperter på Computerworlds store konference fornylig. Se her, hvad du bør gøre lige nu og her.

Den næste iPhone bliver kedelig - men så sker der noget virkelig interessant
ComputerViews: Til næste år sker der noget interessant med iPhonen, og derfor kan iPhone-brugere gøre klogt i at vente med at udskifte den gamle iPhone.

Du hænger på SkoleIntra flere år endnu: Afløser udskydes efter problemer
De danske skoler, daginstitutioner, forældre og elever kommer til at vente yderligere et år, før afløseren til SkoleIntra-systemet er færdigt. Den nye Samarbejdsplatform udskydes et år og kommer først i 2019.

Drop salg af apps: Her er der flest penge at hente for app-udviklerne
Skal man tjene penge på at udvikle apps, bør man droppe ideen om at sælge sin app til brugerne. Pengene ligger et helt andet sted.

EU vil forbyde geoblocking: Alle varer skal kunne købes i hele Europa
Det er snart slut med at opleve, at webbutikker fra andre EU-lande siger nej til at sende bestemte varer til Danmark.

Hvor hulen finder jeg den perfekte streaming-løsning til den ultimative sportssommer?
Klumme: Hvor er den perfekte streaming-løsning til sommeren 2016, der byder på en lang række store sportsbegivenheder? Mit bud: Én app, der giver forbrugeren to helt grundlæggende muligheder.

Anklager Uber for udspekuleret strategi i retten: Satser på spam og forhaling
Det er ikke noget tilfælde, når Ubers retssag i Danmark bliver trukket i langdrag. Det er sandsynligvis led i en større global strategi, lyder anklagen.

Trods historisk krise på pc-markedet: Danskerne købte en million nye maskiner i 2015
Smartphones og tablets har lagt beslag på en masse af den tid, vi tidligere brugte foran den traditionelle pc. Alligevel køber danskerne mere end en million pc'er hvert år.

Mathias misbrugt af hackere: "Jeg skal lige se efter, at de ikke laver for mange spændende ting i mit navn"
Mathias Aaen fra Aarhus optræder på listen over mere end 1.200 danske mailadresser, der er kommet kom frem i lyset efter hack. Men han forstår ingenting, fortæller han. "Det er nok meget klogt at lave nye passwords til alle mine konti, når nu der er nogle, der laver rod under mit navn," siger han.

Her er Ubers nye selvkørende "superhelte-bil"
Uber har offentilggjort billeder af virksomhedens selvkørende bil.

Mofibo-stifter efter million-salg: "Jeg er for ung til at trække mig tilbage og blive champagne-drukkenbolt"
Interview: Den danske iværksætter Morten Strunge får et to-cifret millionbeløb ud af salget af e-bogs-tjenesten Mofibo. Læs her hvad han vil give sig til nu.

Dansk opfinder har fået fiks ide: Sådan kan du fjerne irriterende mobiler fra klasselokalet
Alexander Strand har konstrueret et stykke plastik, der giver eleverne i gymnasiet markant højere karakterer. Det hele opstod i forbindelse med et overforbrug af mobiltelefoner og endte med en ganske anvendelig opfindelse. Vi tog til Roskilde for at få forklaringen.

Test: Headset fra B&O spiller fantastisk
Bang & Olufsens H8 headset er et af de flotteste bluetooth-headset på markedet, som samtidig giver en rigtig god lyd - ja altså når altså ikke lyden bliver afbrudt af et irriterende problem.