Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
91
Dansker vandt klagesag over Apple: Nu slæber it-giganten ham i retten
Er det ok at bytte en defekt iPhone med en genbrugsmodel? Forbrugerklagenævnet siger nej. Men Apple nægter at efterleve nævnets afgørelse og slæber nu i stedet den utilfredse forbruger i retten.


52
Guide: Sådan får du det maksimale ud af en SSD på din computer
Hvornår skal man vælge en SSD frem for en traditionel HDD, og kan en SSD virkelig gøre din gamle computer værd at bruge igen? Læs alle vores tips og tricks her.


45
Katastrofe-tal for Microsoft: Windows Phone får baghjul af iOS og Android
Microsofts Windows Phone kan bare ikke snuppe markedsandele fra Android og iOS. Nye tal afslører, at det faktisk går den helt forkerte vej for Microsoft.


37
Lille dansk netbutik i klemme: Skal Google virkelig bestemme, hvad vi sælger?
Lille dansk webbutik er pludselig slettet fra Googles annonceprogram. "Det kan smadre vores forretning, og vi kan ikke gøre noget som helst," siger indehaveren. Striden står om retten til at sælge helt lovlige varer.


33
Jorden brænder under Samsung: Salg af Galaxy S5 er slået fejl - er der en plan?
ComputerViews: Salget af Galaxy S5 er slået fejl for Samsung, der rutcher nedad på kæmpe nedtur. Det åbne spørgsmål er, om det er slut med Samsungs storhed. Eller om der er en vej tilbage.


31
Få det store overblik: Her er de bedste smartphones lige nu
Få hele overblikket over de bedste smartphones på markedet her i 2014 - og inspiration til hvor du skal bruge dine penge.


30
Tidligere skattedirektør: Lad os droppe selskabsskatten i Danmark en gang for alle
Selskabsskatten er et opkrævnings-instrument, som tiden er løbet fra. Lad os derfor droppe selskabsskatten og i stedet lade virksomhedernes ansatte betale for velfærden, lyder et forslag fra tænketanken Cepos.


28
Syv fede dimser der passer perfekt under juletræet
Julen nærmer sig, og ud over sokker fra moster Ingrid er hårde, elektroniske pakker noget af det bedste. Her er syv gode gaveønsker fra tech-verdenen.


26
Pia Kjærsgaard: Frygter digital post bliver næste store it-skandale
Interview: En af Folketingets mest markante politikere, Pia Kjærsgaard, har i de seneste uger kritiseret digital post hårdt. Hvad er hun egentlig bange for i den nye digitale virkelighed, spørger vi hende.


26
TDC hæver priserne på 165 produkter fra nytår - hundredetusindvis af kunder bliver ramt
756.000 fastnetkunder skal betale mere for opkald. TDC hæver også priserne på tv-pakker, mobil-pakker og bredbånds-pakker.


25
Det store tablet-boom er allerede slut - hvad gik der lige galt?
Det store boom i salget af tablet-computere er til tablet-producenternes forundring allerede drevet over. Hvad er der lige sket? Kun salget af Microsofts Surface 3-tablet buldrer afsted, mens iPad-salget falder markant.


24
Lidl åbner for NFC-betaling: Computerworld tester løsningen og forsøger at købe en kringle med NFC-teknologi
Tirsdag har butiks-kæden Lidl indført Danmarks første NFC-betaling i dagligvare-butikker. Med NFC-kreditkort i hånden besøger Computerworld Lidl for at se, hvad det er for noget. Det går ikke helt efter planen.


22
Nu er det slut med Java til NemID: Her er den nye løsning
Om få dage er det helt slut med at benytte Java til NemID. Læs her, hvad der kommer til at erstatte Java-appletten.


19
Danske it-butikker klar til Black Friday - her er nogle af de gode tilbud
Det amerikanske shopping-fænomen Black Friday er kommet til Danmark. Det betyder et døgn med rigtig gode tilbud på grej. Vi tumler en tur gennem de danske it-butikker på jagt efter gode tilbud.


17
På vejen hjem fra lufthavnen opdager jeg at min telefon via Bluetooth prøver at forbinde med min bil - og Bluetooth har aldrig været aktiveret på den telefon
På vejen hjem fra lufthavnen opdager jeg at min telefon via Bluetooth prøver at forbinde med min bil - og Bluetooth har aldrig været aktiveret på den telefon

Seneste debat
Katastrofe-tal for Microsoft: Windows Phone får baghjul af iOS og Android
Microsofts Windows Phone kan bare ikke snuppe markedsandele fra Android og iOS. Nye tal afslører, at det faktisk går den helt forkerte vej for Microsoft.

Video-optagelser afslører: Så vanvittige forhold bliver din iPhone samlet under
BBC-dokumentar filmet med skjult kamera viser horrible arbejdsforhold ved Apples iPhone 6-samlebånd. Andre steder i Apple-produktionen er der børnearbejdere, der sætter livet på spil.

Her er listen med de sårbare routere: Disse produkter er ramt af kritisk sårbarhed
Sikkerhedsfirma advarer om kritisk sårbarhed, der kan ramme 12 millioner routere fra en lang række producenter. Her er listen med alle de kendte routere, der indeholder sårbarheden "Misfortune Cookie."

Podcastens store comeback: Det skal du lytte til i juleferien
Podcast-lytningen er mere populært end nogensinde før. Se Computerworlds anbefaling til podcasts, som vi mener, at du skal lytte til i julen.

Ny internet-adfærd kan måles: Sådan har vi reageret på overvågning og Edward Snowden-skandalen
Halvandet år efter Edward Snowdens chokerende afsløringer af amerikansk overvågning er millionvis af internetbrugere begyndt at ændre adfærd på nettet.

Advarsel om kritisk sårbarhed: Millioner af kendte routere er ramt
12 millioner routere i private hjem og i virksomheder indeholder en alvorlig sårbarhed, som kriminelle kan udnytte til angreb og til at stjæle data.

Modulation og demodulation: Sådan kommer dit digitale yndlingsfoto helskindet gennem teleselskabernes analoge kobber
Klumme: Vi sender enorme mængder af digitale data til hinanden hver dag. Men ved du, hvordan informationerne slipper helskindet igennem analoge kobberkabler, som stadig er en stor del af teleselskabernes transportvej? Her er teorien og praksis forklaret af en ekspert

IBM eskalerer cloud-kapløb: Her bygger IBM nye datacentre
Det vilde cloud-kapløb fortsætter, og nu melder IBM ud, at selskabet har nået en ny milepæl i en gigantisk investering i nye cloud-datacentre. Det gælder også centre, der ligger tæt på Danmark.

Microsoft: Slut med frit browser-valg - afliver EU's tvangs-bjælke
Microsoft fjerner den bjælke med forskellige browser-valgmuligheder, som selskabet i 2009 blev tvunget til at indføre af EU.

Microsofts C5-eventyr kan ende som et mareridt
Computerviews: Økonomisystemet C5 har i mange år været et gulddæg, som skaffede masser af kunder til Microsofts danske ERP-forretning. Men en ny cloudbaseret version af C5-programmet er ved at skabe iltmangel i softwaregigantens partner-økosystem.

Danmarks værste it-projekt: Derfor kårer vi Årets It-Fuser - har du husket at stemme?
Man bliver ikke glad og begejstret over at modtage Computerworlds årlige Årets It-Fuser-pris, og det er heller ikke meningen. Men vi har en grund. Har du husket at afgive din stemme og være med til at udvælge den it-begivenhed, der har skabt mest måben over sin dumhed og håbløshed?

USA: Nordkorea står bag det store Sony-hack
Amerikanske eksperter mener at have identificeret bagmændene bag kæmpehacket af Sony. Angrebet minder forbløffende meget om tidligere angreb - er det udført af samme gruppe?

På vejen hjem fra lufthavnen opdager jeg at min telefon via Bluetooth prøver at forbinde med min bil - og Bluetooth har aldrig været aktiveret på den telefon
På vejen hjem fra lufthavnen opdager jeg at min telefon via Bluetooth prøver at forbinde med min bil - og Bluetooth har aldrig været aktiveret på den telefon

Test: Stor og tung workstation fra Dell giver masser af kraft
Dell har taget sidste års topmodel til business notebooks og har omdannet den til et 15 tommer genoplivet monster med masser af kraft. Læs hele vores anmeldelse af Dell Precision M2800.

Samsung på vej med sin egen betalingsløsning: Åben krig mod Apple Pay
Mobilgiganten Samsung vil have en bid af betalingskagen, og derfor er selskabet i gang med en konkurrent til Apple Pay. Betalingsservicen kommer angiveligt allerede næste år.