Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
54
Fejlbehæftet Windows-opdatering kostede Leif fra Ry 1.250 kroner - vil Microsoft betale den regning?
Leif Fritsdal fra Ry er godt gal i skralden over, at han måtte betale 1.250 kroner for at få repareret sin pc, efter Microsoft i sidste uge havde klokket i en Windows-opdatering. Nu vil han have Microsoft til at betale regningen.


41
Hvad mener du? Skal vi give Edward Snowden politisk asyl i Danmark?
Afstemning: NSA-whistlebloweren Edward Snowden får næppe hjælp fra det danske folketing til at få politisk asyl herhjemme. Men hvad mener du? Afgiv din stemme her, om hvorvidt han burde få hjælp eller ej.


38
Windows-opdatering kan få Outlook til at crashe og computeren til at gå i sort
En helt ny opdatering fra Microsoft får i mange tilfælde Outlook til at crashe og computerens log on-skærm til at gå i sort, beretter frustrerede brugere i massevis.


35
Microsoft skruer kraftigt ned for lagerplads i OneDrive: Du kan miste to tredjedele af din lagerplads
Onedrive skærer kraftigt ned på kundernes lagerplads. Ubegrænset lagerplads er fortid for betalende kunder, og gratister mister 75 procent af deres dataplads. Det hele skyldes en lille håndfuld kunder.


31
Apples iPad-dilemma: Denne beslutning kan komme til at koste selskabet dyrt
ComputerViews: Apple skød tablet-bølgen i gang med lanceringen af den dengang revolutionerende iPad. Nu er det ved at være slut. Og Apple gør (næsten) intet ved det. For selskabet er fanget i et dillema.


29
Yahoo til brugere: Sluk adblocker eller vi blokerer for adgangen til din mail
Yahoo med 275 million mailbrugere tester ny teknologi, der lukker for brugernes mail-adgang, hvis de benytter adblocker-software.


28
Her er Janus Friis' nye kæmpe-projekt: Små selvkørende fortovs-robotter
Skype-milliardæren Janus Friis lancerer et nyt koncept, som han håber kan blive så vildt som Skype: En flåde af små selvkørende robot-bude, der skal fragte varer ud til kundernes fordøre.


27
Første store opdatering til Windows 10 ruller ud i dag: Det kan du forvente
Den første store opdatering til Windows 10 ruller ud i disse dage. Og der er nogle store nyheder og opdateringer, som du som Windows 10-bruger kan blive glad for.


25
Kvickly og Super Brugsen vil afskaffe køer: Sådan fungerer den nye app
Reportage: Coop vil afskaffe kø i butikkerne med en ny app-løsning til kunderne. Computerworld har talt med holdet bag appen.


25
Dansk opfinder har fået fiks ide: Sådan kan du fjerne irriterende mobiler fra klasselokalet
Alexander Strand har konstrueret et stykke plastik, der giver eleverne i gymnasiet markant højere karakterer. Det hele opstod i forbindelse med et overforbrug af mobiltelefoner og endte med en ganske anvendelig opfindelse. Vi tog til Roskilde for at få forklaringen.


23
Windows 10 banker alt og alle: Er det hurtigst voksende styresystem fra Microsoft nogensinde
Det går stærkt med Windows 10. Udgaven slår nu forgængeren allerede efter tre måneder.


22
Så hårdt presser Uber københavnsk taxa-branche efter et år i Danmark: Markedet er ved at blive oversvømmet
Et år efter lanceringen har Uber fået godt fat i det københavnske taxa-marked, hvor tjenesten især på særlige tidspunkter suger kunder til sig. "Markedet er ved at blive oversvømmet med biler," lyder det fra taxa-branchen.


22
Sådan blokerer du for Windows 10-opgradering
Gider du overhovedet ikke have Windows 10 installeret? Så læs videre her og se, hvordan du blokerer helt for Windows 10 upgrade.


18
Prøvekørt: Vi har testet den flotte - og store - iPad Pro
iPad Pro er næsten dobbelt så stor som den normale iPad. Så hvad i alverden skal vi med sådan en kæmpe-tablet? Vi har prøvekørt iPad Pro og har to - foreløbige - bud klar til dig.


18
Afstemning: Hvad er du især interesseret i på Black Friday?
I nat går startskuddet til Black Friday, hvor butikker kæmper for at sælge de vildeste tilbud. Allerede ved midnat åbner netbutikkerne med tilbud på computere, smartphones og gadgets til under halv pris. Hvad er du interesseret i at købe?

Seneste debat
Voldsomt prisdyk på online-storage: Nu kan du få ubegrænset storage for 35 kroner om året
Amazon sænker prisen på ubegrænset storage på nettet til blot fem dolla om året. Kommer konkurrenter som Dropbox og Google Drive med et modsvar?

Efter Apple har erkendt iPad-problem: Klagerne over iPad Pro strømmer ind
iPad Pro-klagerne fortsætter for uformindsket styrke, efter Apple har erkendt, at der er et problem med det nye top-produkt.

Dansk sikkerheds-ekspert snydt af it-svindlere: Sådan kunne det gå galt
It-sikkerhedsekspert Peter Kruse har i weekenden fået frarøvet penge på sit kreditkort, som kan være blevet afluret flere steder. Læs her, hvordan kreditkort-tyveri kan ramme selv en it-sikkerhedsekspert.

Hvis du bliver knaldet for fildeling: Her er dine rettigheder
Hvad er dine muligheder, hvis du er en af de tusindvis af danskere, som har modtaget en opkrævning for ulovlig fildeling? Skal du bare betale med det samme, eller gå i retten? Få svarene her.

Israel vil have Google til at censurere palæstinensiske Youtube-videoer
Palæstinensiske Youtube-videoer, som den israelske regering ikke kan lide, skal fjernes fra videositet, mener Israel. Google mener, at det må være op til Youtube-brugerne at bestemme.

Nu kommer VoLTE og WiFi Calling til Danmark - første teleselskab klar med 4G-samtaler
Mandag åbner Telenor som det første danske teleselskab for Voice over LTE, der bliver fremtidens måde at tale i telefon på og samtidig muliggør WiFi Calling, så du kan få bedre mobildækning.

Yahoo til brugere: Sluk adblocker eller vi blokerer for adgangen til din mail
Yahoo med 275 million mailbrugere tester ny teknologi, der lukker for brugernes mail-adgang, hvis de benytter adblocker-software.

Her er Amazons nye post-drone - pakker vil stå på dit dørtrin 30 minutter efter bestilling
Letter og lander som en helikopter, men flyver som et fly, og skal levere pakken på dørtriner 30 minutter efter, at bestillingen er afgivet på nettet.

Her er succesformularen bag øjeblikkets hotteste stykke forretningssoftware
Verdens måske hurtigst voksende enterprise-software, Slack, gør brug af en guerilla-taktik, hvor det handler om at vinde "the hearts and minds" hos den almindelige bruger fremfor hos it-chefen.

Huawei sigter efter Europa: Slut med billige modeller og frem med metal og pragt
Verdens tredjestørste mobilproducent, Huawei, vil ikke længere sættes i samme bås som de mange andre kinesiske producenter. Nu handler det om flotte materialer og lækkert design.

Usædvanlig straf til software-pirat: Lav anti-piratfilm eller betal bøde
En software-pirat har indgået en aftale med blandt andet Microsoft om, at han producerer en anti-piratfilm for at slippe for kæmpebøde. Kravet til videoen er, at den skal runde 200.000 visninger inden to måneder.

Anmeldelse: Nyt Battlefront er som at være med i en Star Wars-film
Star Wars: Battlefront er fattigt på indhold, men imponerer med tårnhøj produktionsværdi

Computerworlds læsere: Derfor bruger vi pirat-tjenester
Den udbredte pirat-streaming-tjeneste Popcorn Time har sat fornyet gang i en principiel debat blandt Computerworlds-brugere.

Jyske Bank-kunder raser: Den nye netbank er elendig - giv os den gamle tilbage
Der er ballade blandt brugerne af Jyske Banks nye netbankløsning. Brugerne er utilfredse og forlanger den gamle model tilbage. Her er bankens reaktion.

Dansk datacenter kan opvarme 600 huse med overskudsvarme - men er tvunget til at fyre for gråspurvene
Danmarks største datacenter vil gerne give sin overskudsvarme videre til fjernvarme kvit og frit, men det kan centret ikke på grund af afgiftsregler. Direktøren kalder lovgivningen for tosset og peger på, at det også kan ramme Apples datacenter i Viborg hårdt.