Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
173
Taxiloven skulle være et værn mod fremadstormende Uber. Men nu er den etablerede branche endt som lovens gidsler
ComputerViews: Taxiloven var ikke i stand til at beskytte den danske taxibranche mod Uber. Til gengæld kan det have forhindret branchen i at reagere rettidigt.


53
YouSee blev angrebet nytårsaftensdag - kæmpe-nedbrud var ikke et uheld
Kæmpe-nedbruddet hos YouSee nytårsaften skyldes 'en bevidst skadelig handling,' lyder det fra TDC, der nu melder sagen til politiet.


50
Falsk sikkerhed: Bruger du RAID 5 eller 6 på din NAS, så pas på
Klumme: Bruger du en NAS, hvor diskene i jagten på bedre beskyttelse mod nedbrud er sat op i et RAID 5- eller 6-setup, skal du passe meget på. Fornemmelsen af sikkerhed kan vise sig at være falsk.


44
Engang var Skype et fantastisk stykke software - men noget er gået helt galt i de senere år
Klumme: Skype er den måske mest kendte danske it-succes på globalt plan. Tjenesten vandt millioner af brugeres hjerter. Men noget er gået galt i de senere år.


44
Træt af TDC-monopol: Baldur og Mads ruller selv lynhurtigt fiber ud til helt kvarter - og lokker med fem års gratis internet
Reportage: Fiber er fremtiden, mener Gigabit.dk. Firmaet lokker nu med lynhurtigt og gratis internet i fem år - hvis du altså vil være med til at finansiere udbygningen af fibernettet.


41
Microsofts kommende Surface Phone: Hvad kan få dig til at købe den?
Salget af Microsofts Lumia-telefoner er nu stoppet af Microsoft selv. Mange venter nu på den meget omtalte Surface Phone fra Microsoft. Her er, hvad vi ved om den.


36
51-årig mand anholdt for sabotage efter YouSee-kæmpenedbrud
Københavns Politi har anholdt en 51-årig mand, der sigtes for sabotage i forbindels med det store nedbrud, der ramte YouSee nytårsaftensdag.


33
Netværksekspert: Her er tre mulige tekniske forklaringer på det store YouSee-nedbrud
YouSee er tavs som graven om årsagerne til kæmpe-nedbruddet nytårsaften. Her har du tre tekniske teorier om, hvad der kan være gået galt hos Danmarks suverænt største tv- og teleselskab.


28
YouSees kæmpe-nedbrud nytårsaften: Situationen kan være alvorlig
ComputerViews: Yousees kæmpenedbrud nytårsaften er ved at udvikle sig til en ganske alvorlig sag.


27
EU: Medieselskaber skal have lov til at bruge sniffere til at opdage adblockere
Medieselskaber skal have lov til at sende sniffe ud, som kan opdage adblockere, så brugerne kan bannes, lyder det fra EU.


25
Test af Apples splinternye trådløse AirPods: Gode, nemme - og faktisk til at betale
På et hængende hår nåede Apple at lancere sine AirPods inden jul. Vi har taget et kig - og et lyt - på Apples fuldstændigt trådløse headset.


25
Facebook koger over af vrede danskere efter stribevis af Yousee-nedbrud - hvornår får vi svar?
Adskillige danske Yousee-kunder må efter nytårsaftens store nedbrud kigge forgæves på deres husaltre i form af computere og tv-skærme, der igen ikke viser det, der bliver betalt for. Læs her, hvordan Yousee-kunderne reagerer på Facebook.


24
Her er YouSees kompensation efter kæmpenedbrud: Gratis film til kunderne resten af måneden
YouSee er klar med den lovede kompensation for nedbruddet nytårsaften. Se den her.


24
Dorte Toft: Velkommen til smogsamfundet
Klumme: Det er russerne, der står bag hacket! Nej, det er kineserne! Var det en forbitret medarbejder eller anti-royalist? De mest kulørte gisninger har det med at vinde. WikiLeaks har sat troværdigheden over styr, så seriøse whistleblowere er overladt til den sværere vej, som Edward Snowden anviste.


23
YouSee-nedbrud: Hvor meget skal du have i kompensation?
YouSee har lovet, at de mere end en million husstande, der nytårsaften mistede tv-signalet som følge af nedbrud, vil få en 'underholdningsoplevelse.' Men er det nu også en rimelig kompensation for et nedbrud af dette omfang?

Seneste debat
Coop på jagt efter afløser til den 49 år gamle mainframe: "Systemet er ikke længere tilstrækkeligt til vores vision for Coop"
Coop Danmark er i gang med en støre digitalisering af hele forretningen, og det kommer ikke til at gå stille for sig i 2017. Blandt andet skal Coop have fundet en erstatning for den 49 år gamle mainframe.

Ny klage over kæmpe fiber-projekt i kommune: "De går langt over stregen"
Ny klage over Ringkøbing-Skjern Kommunes samarbejde med EnergiMidt om at sikre fiberbredbånd til borgere og virksomheder.

Engang var Skype et fantastisk stykke software - men noget er gået helt galt i de senere år
Klumme: Skype er den måske mest kendte danske it-succes på globalt plan. Tjenesten vandt millioner af brugeres hjerter. Men noget er gået galt i de senere år.

Slå koldt vand i blodet - robotterne kommer ikke til tage dit job lige med det samme
Robotterne kommer, men tag det roligt - du kommer ikke til at miste dit arbejde lige med det samme, lyder det fra forskere bag ny rapport.

Microsoft-chef slår alarm: Windows 7 er usikkert og forældet: "Skynd jer at opgradere til Windows 10"
Windows 7 er forældet og lever ikke op til de sikkerheds-niveau, som en normal it-afdeling bør have, lyder det fra Microsoft-chef.

Danskerne er bekymrede for deres data - hvorfor gør vi så ikke noget ved det?
Klumme: Sikkerhed for persondata bliver et vigtigt omdrejningspunkt for 2017. Danskerne er bekymrede, men de gør ikke noget ved det. Og firmaerne skal træffe et valg.

Er dette den nye Surface Phone? Microsoft tager patent på en sammenklappelig smartphone
Et netop godkendt patent peger på, at Microsoft tænker i at bygge en sammenklappelig smartphone.

Hårdt pressede Opera forsøger sig med helt ny browser: Her er Opera Neon
Teamet bag Opera-browseren lancerer en helt ny browser, der skal tiltale fremtidens webbrugere med flere helt nye funktioner.

Test: Sådan lyder et headset til 600 kroner, et til 1.900 kroner og et til 3.800 kroner.
Test: Vi har lyttet til Jabra Move, Libratone Q Adapt og B&O Play H9 for at finde ud af, hvad forskellen er på et dyrt og et billigt trådløst headset.

Test: Operas eksperimentelle Neon-browser er et opgør med den klassiske browser
Opera er en af de ældste browser-bagmænd, og selskabet har nu udgivet en ny konceptbrowser til at teste vandene. For hvordan virker en browser, der i højere grad opfører sig som et skrivebord?

Træt af TDC-monopol: Baldur og Mads ruller selv lynhurtigt fiber ud til helt kvarter - og lokker med fem års gratis internet
Reportage: Fiber er fremtiden, mener Gigabit.dk. Firmaet lokker nu med lynhurtigt og gratis internet i fem år - hvis du altså vil være med til at finansiere udbygningen af fibernettet.

SAP: EU's kommende persondata-forordning kan blive meget skadelig
Den kommende persondata-forordning fra EU kan blive mere skadelig, end man skulle tro, lyder det fra tyske SAP.

Coop klar med stor net-satsning: Nu begynder den store dagligvare-krig på nettet
Den nordiske daglivare-gigant Coop buldrer ind i dagligvare-handlen på nettet, hvor Coop vil forsøge at udfordre Nemlig.com.

Danske domæner bliver sværere at registrere efter omfattende svindel: "Nødvendigt at rykke i retning af mere regulering"
Nye krav til domæneregistreringen betyder, at det danske internet bliv mere reguleret. Omfattende domænesvindel gør det nødvendigt, lyder det fra DK-Hostmaster.

Kender du kun Uber og AirBnB? I Danmark er der over 140 deletjenester - se listen her
Deleøkonomi er langt mere end blot Uber og AirBnB. Erhvervsministeriet har for første gang samlet en oversigt over alle de deleøkonomiske tjenester, som danskerne har adgang til. Se hele listen her.