Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
93
Apple Pay får det svært i Danmark: Her er de største sten på vejen for Apple
Den danske betalingsinfrastruktur er unikt godt forberedt til introduktionen af Apple Pay, men der er dog et par store sten, der skal ryddes af vejen, før en dansk lancering kan blive en realitet.


85
Jo, Uber er deleøkonomi (mener vi) - og det er der flere gode grunde til
ComputerViews: Er Uber deleøkonomi? Svaret på det spørgsmål er måske mere nuanceret, end tror du tror.


55
Kritikken tager til: Windows 10 fryser og hakker efter stor opdatering
Microsofts store Windows 10-opdatering skaber alvorlige problemer på en række maskiner, der fryser og hakker. Kritikken fra brugerne tager til.


55
Frankrig griber ind: Voldsom data-indsamling i Windows 10 er ulovlig
Microsofts massive dataindsamling og dårlige sikkerhed i Windows 10 er så voldsom, at det strider med fransk lovgivning. Microsoft får nu tre måneder til at få fejlene rettet. Ellers falder hammeren.


49
Kæmpeopdatering af Windows 10 på trapperne: Disse nye features og ændringer på vej
Microsoft er på trapperne med en stor opdatering af Windows 10 under navnet 'Anniversary Update,' som kommer til at indeholde flere nyheder. Se nogle af de vigtigste her.


37
Efter Microsofts kæmpe Windows 10-opdatering: Her er problemerne
Microsofts store Windows 10-opdatering er blevet installeret på millioner af maskiner verden over. Det er dog langt fra alle Windows-brugere, der kan juble over Microsofts 'Anniversary Update.'


36
Kort før lukketid: Så mange har endnu ikke hentet gratis Windows 10
Om ganske få timer er det slut med at installere Windows 10 gratis, og så koster Microsofts nyeste styresystem penge. Alligevel er der stadig en kæmpe gruppe af Windows-brugere, der holder fast i Windows 7 og Windows 8.1.


35
Spritnye smartphone-tal afslører dramatisk udvikling i kampen mellem Android, iOS og Windows
Googles Android-platform har kurs mod en total dominans på det globale smartphonemarked, hvor næsten ni ud af 10 smartphones, der sælges, nu kører Android.


35
Swipp kan komme til at bane vejen for Apple Pays indtog i Danmark
Computerviews: En række danske banker kan lade sig friste at Apples kurmageri, hvis Swipp ender med at blive knust af MobilePay. Læs hvorfor her


28
Verdens bedste aktie-investor køber massivt op i Apple: Ser store muligheder i Apples krise
Den verdensberømte investor Warren Buffet, der er blandt verdens rigeste mennesker, øjner store muligheder i Apples nuværende nedtur og køber massivt op ad aktien.


25
I krig med kunderne? Derfor er blokering af adblockere en tvivlsom ide
Klumme: Facebook tager kampen op mod adblockere. Men er det nu en god ide? Måske skal man gå en helt anden vej.


23
Chromebooks storsælger på kriseramt pc-marked - men det danske marked skiller sig ud
Chromebooks er en af de få succeshistorier på det ellers lunkne pc-marked. Det danske marked skiller sig dog noget ud.


22
Nu er det snart slut med pirateri som folkesport
ComputerViews:  Download af gratis film, musik og software har i mange år været en folkesport. Men nu er piraterne en uddøende race. Nedgangen i antallet af pirater skyldes primært nye salgsmetoder og abonnementer.


21
Danskernes smartphones bruger WiFi det meste af tiden: 3G og 4G får baghjul af WiFi
Trods massive investeringer i 3G- og 4G-netværk fra teleselskabernes side, er danskernes smartphones på WiFi det meste af tiden.


20
Apples omsætning og indtjening styrtdykker - salg af iPhone falder med stor hast
Salget af iPhone er nu faldet i seks måneder i træk. Apples omsætning styrtdykker med 17 procent. Indtjeningen falder med hele 27 procent. Er der en vej ud ad krisen?

Seneste debat
USA vil indsamle data om dig fra sociale medier når du besøger landet - privacy-grupper protesterer
En række organisationer protesterer mod USA's planer om at begynde at indsamle data fra sociale medier på udlændinge, der vil besøge USA.

Dansk sikkerhedsfirma slår alarm: "Jeg har fundet et atomkraftværk, hvor man kunne hæve strålingsniveauet og et fængsel, hvor fængselsdørene kan åbnes fra en server"
Dansk sikkerhedsfirma finder hidtil ukendt fejl, der kan udløse en katastrofe, hvis data havner i de forkerte hænder. Men der findes en løsning.

It-sikkerhed skal tænkes helt om: Det forkromede overblik er en mangelvare
Klumme: It-sikkerhed og bekæmpelse af cybercrime er kommet øverst på to-do-listen på direktionsgangene. Men hvis virksomhederne for alvor skal forstærke det digitale forsvarsværk, skal sikkerhedsbranchen se anderledes på it-løsningerne.

ARM buldrer ind på supercomputer-markedet med modificeret smartphone-chip
ARM har høstet store sejre og enorm succes som leverandør af chip til smartphones. Nu rykker selskabet ind på det meget lukrative marked for chip til supercomputere, hvor selskabet vil bygge videre på dets erfaringer fra smartphone-verdenen.

Android 7.0 Nougat er lagt på nettet: Her er fem funktioner du kan glæde dig til
Udrulningen af Googles nyeste Android-version er så småt ved at gå i gang, Her er en stribe af de nye funktioner, der lander på din telefon.

Tidligere Apple-ansat røber hemmelighederne: Det lærte jeg af verdensberømt designer
'Alt er vigtigt, men ikke lige vigtigt' og 'sig nej, nej og atter nej' er blandt de helt afgørende sætninger, som tidligere Apple-mand lærte under Steve Jobs og topdesigneren Jonathan Ives. Se her hvorfor.

Ny batteriteknologi kan fordoble levetiden i din telefon
Teknologiuniversitetet MIT har udviklet ny batteriteknologi, der giver happy hour på strømmen. Forskerne forventer, at produkterne er klar til næste år.

Danskernes smartphones bruger WiFi det meste af tiden: 3G og 4G får baghjul af WiFi
Trods massive investeringer i 3G- og 4G-netværk fra teleselskabernes side, er danskernes smartphones på WiFi det meste af tiden.

Sådan overvåger dansk it-iværksætter hele internettet i realtid med 16 millioner virtuelle robotter
Dansk it-iværksætter har på mindre end halvandet år indgået søge-aftaler med flere af verdens største selskaber. Læs her, hvordan det danske selskab ved hjælp af søge-robotter pløjer hele internettet igennem for sine kunder.

Windows står på gravens rand på mobilmarkedet - alligevel lancerer HP ny Windows-smartphone
Timingen er mildest talt ikke optimal, men en ny top-smartphone med Windows 10 Mobile er på vej ud på markedet - med HP som producent.

AMD klar med super-chip efter årevis med problemer: Den banker Intels bedste chip, lyder det fra AMD
AMD har længe humpet bagefter Intel. Nu lancerer AMD de første af selskabets super-processorer, der kan hamle op med Intels bedste.

Står NSA bag? Sådan blev stjålet hacker-kode brugt til at spionere på krypteret internettrafik
Den stjålne og offentliggjorte kode fra den hackede server, der formentlig står hos NSA, afslører, hvordan det har været muligt at spionere på krypteret internettrafik siden 2002.

Efter Microsofts kæmpe Windows 10-opdatering: Her er problemerne
Microsofts store Windows 10-opdatering er blevet installeret på millioner af maskiner verden over. Det er dog langt fra alle Windows-brugere, der kan juble over Microsofts 'Anniversary Update.'

Her er verdens (nok) mindste Linux-server til 35 kroner
Den næste Linux-baserede mini-computer er på størrelse med et kirsebær, og portoen bliver nok højere end købsprisen. Se den her.

Ny batteri-type taber ikke pusten med tiden: Kan holde en menneske-alder
En ny type solid-state batterier kan holde i en menneskealder og hundredetusindevis af op- og afladninger uden at tabe pusten.