Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
75
Vi anklager: TDC-monopol skader danske forbrugere
Klumme: TDC og YouSees dominerende stilling på det danske tv- og telemarked hæmmer konkurrencen - og reguleres af en lov fra 1999. Det er på tide at politikerne skaber reel konkurrence til fordel for bredbåndsinfrastrukturen.


72
Windows versus Mac OS X: Hvilket styresystem er bedst i 2014?
Microsoft og Apple fortsætter det vilde kapløb med at levere de bedste styresystemer. Vi ser nærmere på, hvem der har teten i øjeblikket.


50
Apple-præsenterede nye ultra-tynde iPads og en ny pixel-verdensmester
Tyndere, skarpere og hurtigere. Aftenens iPad-præsentation var en Apple classic.


38
Slut med at vedhæfte filer til e-mails? Her er Microsofts nye løsning
Microsoft vil have e-mail-brugerne til at vedhæfte færre filer og i stedet udveksle dokumenterne på en anden måde.


37
Da Google overskred min grænse
Jeg accepterer betingelser på et splitsekund, deler personlige data på Facebook uden at se mig tilbage og forfølges gerne af reklamer. Men jeg har fundet min grænse. Den hedder Google Glass - og det er skidt for Google.


36
Android L: Disse telefoner får den nye version af Android
Den nyeste version af Android, Android Lollipop, er blevet præsenteret og er nu kommet ud i prøveversion til nogle enkelte enheder, men hvilke smartphones vil rent faktisk få det nye system?


29
Frustrerede Mac-brugere: Nyt Mac OS X Yosemite får Wifi-forbindelsen til at crashe
Apples nye styresystem, Mac OS X Yosemite, får computerens WiFi-forbindelse til at crashe eller køre ekstremt langsomt, klager massevis af Mac-brugerne.


28
FAQ: Dette skal du vide, hvis du overvejer en OnePlus One
Interessen for OnePlus One-telefonen er stor, men der er også mange spørgsmål ved telefonen, som lover guld og grønne skove, men til den halve pris. Få svarene her.


20
Årets mest hypede Androidtelefon kan nu købes - men kun i én time
OnePlus One, årets absolut mest attraktive telefon i forhold til prisen, kommer endelig til salg for alle. Men det sker kun én dag - og kun i én time.


20
Apple Pay kun lige lanceret: Nu melder de første butiks-giganter fra
Apple kommer på overarbejde med at sikre en bred opbakning til Apple Pay, efter at to afgørende kæder nu har valgt at satse på en anden løsning.


19
Nu begynder forhandlingerne om filmafgifter på internet: Alt er i spil
ComputerViews: Der er mange kreative forslag på bordet til, hvordan teleindustrien kan betale penge til filmindustrien i det kommende filmforlig. Forhandlingerne begynder nu. Og der er meget på spil.


18
Usability-ekspert: Her er ni problemer med digital post
Usability-ekspert skyder ni huller i digital post-løsningen, som vi alle sammen er tvunget til at bruge fra på lørdag. Læs her, hvilke udfordringer digital post står med få dage før premieren.


17
Apple stor-høster data om brugerens vaner fra nyt styresystem
Apple indsamler i stor stil data om vaner, søgninger, opholdssteder og alt muligt andet fra brugerne af test-versionen af det nye styresystem, OS X Yosemite.


16
Førstehåndsindtryk: ipad Air 2 ligner fuldstændig sin forgænger - bare tyndere og bedre
Den årlige opdatering af Apples iPad-serie er kommet til Danmark, og efter en dags brug er man slet ikke i tvivl om, at det er Apples bedste tablet til dato, men er det nok?


16
Test: Mini-computer fra Gigabyte har overraskende meget kraft
Gigabyte's Brix Pro (GB-BXi7-4770R) har overraskende meget kraft i så lille et chassis, men størrelsen giver også problemer.

Seneste debat
Usability-ekspert: Her er ni problemer med digital post
Usability-ekspert skyder ni huller i digital post-løsningen, som vi alle sammen er tvunget til at bruge fra på lørdag. Læs her, hvilke udfordringer digital post står med få dage før premieren.

Emailens endeligt? Derfor er Google på vej mod en ny slags mail-service
ComputerViews: Google er på vej med helt ny mail-interface. Hvorfor er det lige, at Google mener, at Gmail ikke er god nok længere til de mange brugere? Og nærmer vi os afslutningen på email, som vi kender det?

Kundeflugt fra TDC: 23.000 privatkunder smuttet på tre måneder
Danmarks største teleselskab har mere end svært ved at holde på de private mobilkunder. Til gengæld er der fremgang på andre områder.

Farvel og tak: Microsoft stopper salget af Windows 7 til private
Slut med Windows 7 til private, lyder det fra Microsoft.

Vi anklager: TDC-monopol skader danske forbrugere
Klumme: TDC og YouSees dominerende stilling på det danske tv- og telemarked hæmmer konkurrencen - og reguleres af en lov fra 1999. Det er på tide at politikerne skaber reel konkurrence til fordel for bredbåndsinfrastrukturen.

Derfor skal vi have nye ikoner på smartphonen og computeren
Interview: Det giver ikke længere mening at anvende metaforer fra den fysiske verden, når man designer it-løsninger. I stedet skal den fysiske verden indrette sig efter den digitale, forklarer Michael Björn, head of research hos Ericsson.

Førstehåndsindtryk: Nexus 9 leverer flydende animationer og masser af hestekræfter
Den nyeste version af tabletten i Googles Nexus-familie er produceret af HTC, og den ni tommer store tablet har noget at leve op til.

Høje priser i Danmark? Internet er billigere i Sverige, Finland og 41 andre lande
Danmark har trods indædt konkurrence langt fra de laveste internet-priser. Faktisk betaler man mindre i både Frankrig, Sverige og Finland.

Her er de sites som filmindustrien hader mest
Det virker selvmodsigende, når filmindustrien offentliggør listen over de bedste og mest benyttede ulovlige downloadsites. Men det gør den. Her har du listen.

Efter otte års udviklingsarbejde: Nu er HTML5 endelig færdig
Efter mange års diskussioner og debat ligger den endelige og komplette HTML5-specifikation endelig klar. Med den kan du sikre, at din kode kan køre på alle platforme. Se den komplette specifikation her.

Microsoft Band allerede udsolgt - salg går som lyn og torden
Microsoft melder totalt udsolgt af selskabets nye smartwatch, Microsoft Band, der er blevet revet væk fra selskabets online-butik. Nu dannes der køer i de fysiske butikker.

Microsoft: Nu får du dobbelt så meget OneDrive-plads
Microsoft driller Apple ved at give iPhone-brugere dobbelt op på lagerpladsen i cloud-tjenesten OneDrive. Men andre kan også være med.

Gottfrid Svartholm Warg anker fængsels-dom efter CSC-hack
Gottfrid Svartholm Warg anker sin dom på tre et halvt års fængsel for kæmpehacket af CSC. Danske JKT modtager sin dom på seks måneders fængsel.

Statistik over 35.000 diske i stort datacenter: Disse harddiske er mest holdbare
Datacenter klar med overraskende statistik over levetiden på virksomhedens 35.000 harddiske: Dyrt er ikke nødvendigvis godt. Se her hvilke harddiske, der er mest holdbare.

Test: Nokia Lumia 630 er et billigt bud på en begyndertelefon
Lumia 630 er ikke en telefon, hvis tekniske specifikationer vender nogen hoveder, men holdt op mod, at du kan købe næsten syv af disse for prisen af én iPhone 6, så er den et solidt køb - specielt hvis ejeren er typen der ofte taber sin telefon.


Log ind
x
E-mail
Kodeord