Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
173
Taxiloven skulle være et værn mod fremadstormende Uber. Men nu er den etablerede branche endt som lovens gidsler
ComputerViews: Taxiloven var ikke i stand til at beskytte den danske taxibranche mod Uber. Til gengæld kan det have forhindret branchen i at reagere rettidigt.


53
Engang var Skype et fantastisk stykke software - men noget er gået helt galt i de senere år
Klumme: Skype er den måske mest kendte danske it-succes på globalt plan. Tjenesten vandt millioner af brugeres hjerter. Men noget er gået galt i de senere år.


53
YouSee blev angrebet nytårsaftensdag - kæmpe-nedbrud var ikke et uheld
Kæmpe-nedbruddet hos YouSee nytårsaften skyldes 'en bevidst skadelig handling,' lyder det fra TDC, der nu melder sagen til politiet.


50
Falsk sikkerhed: Bruger du RAID 5 eller 6 på din NAS, så pas på
Klumme: Bruger du en NAS, hvor diskene i jagten på bedre beskyttelse mod nedbrud er sat op i et RAID 5- eller 6-setup, skal du passe meget på. Fornemmelsen af sikkerhed kan vise sig at være falsk.


48
Træt af TDC-monopol: Baldur og Mads ruller selv lynhurtigt fiber ud til helt kvarter - og lokker med fem års gratis internet
Reportage: Fiber er fremtiden, mener Gigabit.dk. Firmaet lokker nu med lynhurtigt og gratis internet i fem år - hvis du altså vil være med til at finansiere udbygningen af fibernettet.


41
Microsofts kommende Surface Phone: Hvad kan få dig til at købe den?
Salget af Microsofts Lumia-telefoner er nu stoppet af Microsoft selv. Mange venter nu på den meget omtalte Surface Phone fra Microsoft. Her er, hvad vi ved om den.


36
51-årig mand anholdt for sabotage efter YouSee-kæmpenedbrud
Københavns Politi har anholdt en 51-årig mand, der sigtes for sabotage i forbindels med det store nedbrud, der ramte YouSee nytårsaftensdag.


33
Netværksekspert: Her er tre mulige tekniske forklaringer på det store YouSee-nedbrud
YouSee er tavs som graven om årsagerne til kæmpe-nedbruddet nytårsaften. Her har du tre tekniske teorier om, hvad der kan være gået galt hos Danmarks suverænt største tv- og teleselskab.


28
YouSees kæmpe-nedbrud nytårsaften: Situationen kan være alvorlig
ComputerViews: Yousees kæmpenedbrud nytårsaften er ved at udvikle sig til en ganske alvorlig sag.


27
EU: Medieselskaber skal have lov til at bruge sniffere til at opdage adblockere
Medieselskaber skal have lov til at sende sniffe ud, som kan opdage adblockere, så brugerne kan bannes, lyder det fra EU.


25
Facebook koger over af vrede danskere efter stribevis af Yousee-nedbrud - hvornår får vi svar?
Adskillige danske Yousee-kunder må efter nytårsaftens store nedbrud kigge forgæves på deres husaltre i form af computere og tv-skærme, der igen ikke viser det, der bliver betalt for. Læs her, hvordan Yousee-kunderne reagerer på Facebook.


24
Her er YouSees kompensation efter kæmpenedbrud: Gratis film til kunderne resten af måneden
YouSee er klar med den lovede kompensation for nedbruddet nytårsaften. Se den her.


24
Dorte Toft: Velkommen til smogsamfundet
Klumme: Det er russerne, der står bag hacket! Nej, det er kineserne! Var det en forbitret medarbejder eller anti-royalist? De mest kulørte gisninger har det med at vinde. WikiLeaks har sat troværdigheden over styr, så seriøse whistleblowere er overladt til den sværere vej, som Edward Snowden anviste.


23
YouSee-nedbrud: Hvor meget skal du have i kompensation?
YouSee har lovet, at de mere end en million husstande, der nytårsaften mistede tv-signalet som følge af nedbrud, vil få en 'underholdningsoplevelse.' Men er det nu også en rimelig kompensation for et nedbrud af dette omfang?


22
Vilde, billige og teknisk overlegne: Her er de bedste smartphones lanceret i 2016
2016 er snart ovre, og derfor tager vi et kig tilbage på årets bedste smartphones. Er din favorit med på listen?

Seneste debat
Ny computer-revolution skydes i gang på dansk universitet - forude venter der vilde og overraskende forandringer
Kvantecomputeren kan blive den næste store computerrevolution, der vender op og ned på vores liv, men vi ved endnu ikke hvordan. Lyder det underligt? Få forklaringen her.

Microsoft-chef slår alarm: Windows 7 er usikkert og forældet: "Skynd jer at opgradere til Windows 10"
Windows 7 er forældet og lever ikke op til de sikkerheds-niveau, som en normal it-afdeling bør have, lyder det fra Microsoft-chef.

Opkøbsplaner rumler: Telia på vej til at købe TDC
Telia kan være på vej til at forsøge købe TDC, skriver svensk avis.

Nedturen fortsætter for IBM: Indtjeningen styrtdykker - men der er alligevel optimisme at spore
It-giganten IBM har været igennem en række hårde år og er i fuld sving med en omfattende transformation. Her er ses resultaterne i det nye årsregnskab.

Ansat i Rigspolitiet frifundet i bestikkelsessag: Atea-chef beholdt selv iPad-gave
Endnu en offentlig ansat er blevet frifundet i bestikkelsessagen, hvor Atea er indblandet. Den offentlige ansatte skulle ifølge interne Atea-mails have modtaget en iPad, men den valgte en Atea-ansat selv at beholde.

Utilfredse kunder, møgsager og store erstatningskrav hober sig op for KMD: Hvad er gået galt?
ComputerViews: Rækken af utilfredse kunder og enorme erstatningskrav hober sig op for KMD. Hvad er gået galt for selskabet?

KMD skovler penge ind på forsinkede leverancer: Store bøder til KMD ville have forhindret forsinkelser
Interview: Kommunerne er rasende over, at KMD er mange måneder forsinket med systemer, der skal afløse KMD's egne dyre systemer. Problemet kunne være forhindret, hvis KMD havde haft et større incitament til at blive færdige til tiden, lyder det fra en dansk professor.

Er Skype genialt eller gumpetungt? Computerworlds læsere splittede i debatten om Skype
Masser af gode debatindlæg og interessante kommentarer om Skype. Meningerne om Microsofts software er dog samtidig meget delte.

Stor Android-opdatering på trapperne: Android 7.0 Nougat på vej til disse smartphones
De færreste smartphones har modtaget den nyeste Android-version kaldet Nougat. Nu er storopdateringen på vej til en stribe Android-telefoner.

Træt af TDC-monopol: Baldur og Mads ruller selv lynhurtigt fiber ud til helt kvarter - og lokker med fem års gratis internet
Reportage: Fiber er fremtiden, mener Gigabit.dk. Firmaet lokker nu med lynhurtigt og gratis internet i fem år - hvis du altså vil være med til at finansiere udbygningen af fibernettet.

Ny klage over kæmpe fiber-projekt i kommune: "De går langt over stregen"
Ny klage over Ringkøbing-Skjern Kommunes samarbejde med EnergiMidt om at sikre fiberbredbånd til borgere og virksomheder.

Skifter grafisk identitet: Mozilla skal nu hedde 'moz://a'
Selskabet bag Firefox-browseren, Mozilla, skal fremover skrives på en anden og mere futuristisk måde, oplyser selskabet.

Sådan installerer du Googles bil-system, Android Auto, på din smartphone
Android Auto har indtil nu krævet en bil med indbygget computer med touchskærm for at kunne fungere. Nu kan du installere systemet på din Android-telefon og benytte den som bil-computer og navigations-system. Se her, hvordan du gør.

Dom netop afsagt: Tidligere DSB-ansat frifundet i Atea-bestikkelsessag
Retten i Glostrup har frifundet en 53-årig mand, der har været tiltalt for at have modtaget bestikkelse.

Overraskende melding: Egern er langt farligere for it-sikkerheden end hackere og terrorister
Hverken hackere eller terrorister udgør de største trusler mod intelligente it-systemer til styring af electricitet. Den største trussel kommer derimod fra egern og fugle, mener sikkerhedsforsker.