Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
46
Uanset hvad Københavns Byret kommer frem til, vil Uber ende som den store vinder
ComputerViews: De københavnske taxachauffører kæmper en hård kamp mod Uber. Men uanset hvad lever deres erhverv på lånt tid.


44
YouSee lancerer ny tv-boks - vil have dig til at betale 30 kroner ekstra om måneden
En ny tv-boks fra YouSee skal give dig "en radikalt anderledes tv-oplevelse." Det kommer til at koste dig minimum 30 kroner ekstra om måneden som YouSee-kunde, hvis du vil være med.


38
Ramt af ransomware: Den dag hackere krypterede 8.000 dokumenter på Aage Krogsdams computer
Tusindvis af arbejdsdokumenter, regnskaber og korrespondance fra mange, mange år blev med et snuptag krypteret af ransomware. "Nu er jeg helt klædt af," fortæller Aage Krogsdam om episoden.


37
Apple, Google og Microsoft i skattely: Vi står i et moralsk dilemma
ComputerViews: Apple, Microsoft, HP, Oracle og Google er blandt de virksomheder, der har flest penge placeret i skattely. Det sætter os alle i et moralsk dilemma.


36
Går Google over stregen med bundling af Android og egne apps?
EU-konkurrencekommissær Margrethe Vestager fortæller i netop offentliggjort tale, hvorfor Googles Android-platform og Amazons e-bøger bliver gransket i øjeblikket.


35
Fik kritik for Apple Watch: Nu udfordrer Apple verdens største urproducenter
Et år efter lanceringen er Apple Watch stadig et lille produktområde for Apple. Alligevel er salget så stort, at Apple er i gang med at udfordre hele urindustrien.


33
Computerworld vil så gerne svindles, men svindlerne bider ikke på - hvad gør vi forkert?
Computerworld vil så gerne svindles, men svindlerne bider ikke rigtigt på. Hvorfor vil mail-svindlerne ikke tage vores penge?


32
Efter FBI's iPhone-hack: App med en milliard brugere bliver totalt krypteret
Dårligt nyt for verdens efterretningstjenester. Nu bliver kommunikationen mellem mere end en milliard brugere af en populær app krypteret.


31
Browser-krigen 2016: Vælger du Chrome, Firefox, Safari, Edge - eller en helt anden browser?
2016 byder på en række glimrende browsere, som du kan downloade helt gratis. Især fire elementer er afgørende for browsernes brugbarhed og kvalitet.


28
NemID dropper to cifre i afgangskoden
Nets, banker og Digitaliseringsstyrelsen har besluttet at droppe to cifre i adgangskoden, så du hurtigere kan logge på via mobilen.


27
Stor EU-sag på vej mod Google: Sådan reagerer Google på beskyldningerne
Se Googles reaktion på, at EU nu åbner en stor sag mod selskabet med en stribe anklager om konkurrenceforvridende adfærd.


26
Nets er ude i et sandt stormvejr af phishing-mail, fup-sms'er og snydeopkald
Fup-beskeder presser i øjeblikket Nets hårdt. De kommer i alle mulige afskygninger og ofte på klingende dansk. Se en hel stribe eksempler på falske henvendelser her og læs, hvad du selv kan gøre.


25
Fem erkendelser efter fire måneder med iPad Pro: Sådan er den at arbejde med
Hvad er iPad Pro egentligt for en dims? Det har vi brugt fire måneder på at finde ud af.


24
Rapport: Apple er største skatteunddrager i USA: Så mange penge gemmer selskabet i skattely
Apple, Microsoft, Cisco, HP og Oracle er alle på listen over amerikanske selskaber, der har placeret hundredevis af milliarder af dollar i skattely rundt omkring i verden, lyder kritikken i ny rapport.


24
Det er på tide at erkende, at uberficeringen kun lige er begyndt
Uber og lignende tjenester virker provokerende på fagbevægelsen og danner nye alliancer mellem de politiske partier. Men lovligheden ufortalt, så var det måske på tide at modstanderne tog den teknologidrevne forandring alvorligt? Det mener Computerworld.

Seneste debat
Presset Tim Cook efter faldende iPhone-salg: Vi har store innovationer på vej
Bekymringer om iPhonens fremtid fik Apple-bossen Tim Cook til at deltage i direkte tv. Her lovede han, at der ville komme store innovationer i fremtidige iPhones.

Masser af uskyldige danske websider sender dig til en fupbutik
Ved at tiltvinge sig adgang til webservere hos danske virksomheder og indlejre falsk kode skaber kopifirmaer sig vej ind i Googles søgemaskine og ned i din pengepung.

Manglende godkendelse kan lukke stort it-system i gymnasierne - 9 ud af 10 gymnasier kan blive ramt
Det meget populære gymnasie-system Lectio risikerer at blive droppet af landets gymnasier efter manglende system-godkendelse. "Vi er usikre på, hvad der skal ske," lyder det fra gymnasierne. Leverandøren vil ikke svare på, hvad der er sket.

Test: iPhone SE er Apples den mest uambitiøse telefon - men den er billig
Apples iPhone SE er årets mest uambitiøse smartphone: Sidste års hardware i en skal fra 2013. Men leder du efter en ny telefon til at erstatte din gamle iPhone, så er SE stadig interessant.

Mac-salget styrtdykker for Apple - største nedtur i årevis
Ikke nok med at iPhone-salget falder voldsomt for Apple: Også salget af Mac-computere styrtdykker. Det er der særlige grund til.

Nu kommer den nye EU-persondataforordning: Kom godt i gang på Computerworlds store heldags-seminar
Opdateret: Afholdes nu i både Aarhus og Ballerup: EU har netop vedtaget den nye persondata-forordning, der vil få betydning for næsten alle danske virksomheder og organisationer. Der er meget at gøre for den it-ansvarlige, inden de nye regler træder i kraft. Kom godt i gang med arbejdet på Computerworlds store konference.

Intel dropper Atom-chip: Er Intel ved at trække sig helt ud ad smartphone-markedet?
Intel er på nippet til at lukke for al udvikling og produktion af selskabets Atom-chip, som Intel ellers har pumpet milliarder af kroner i. Er selskabet ved at droppe mobil-markedet?

Den mobile revolution er over os - og det får konsekvenser for dig
Den mobile revolution er over os, og det skaber en flodbølge af forandringer.

It-koks koster dansk kommune millioner af filer - kæmpe oprydningsarbejde gået i gang
To samtidige fejl i et kommunalt it-miljø har sendt millioner af filer tilhørende skolelærere og -elever ud i én stor rodebunke. Læs her, hvordan kommunen forsøger at finde, samle og sende filerne ud til de rette ejermænd igen.

For stor elregning? Tag med i jagten efter strømtyvene - første del
Klumme: Mange danskere med hjemmet fyldt med it bruger alt for meget el, når de ikke er hjemme - det såkaldte baselineforbrug. Tag med på jagt efter strømtyvene og få tip til at minimere elregningen.

KMD skiller sig af med sin mainframe-afdeling - 68 KMD-ansatte får ny arbejdsgiver
IBM overtager fra 1. juni den tekniske del af KMD's mainframe-forretning. Dermed får 68 KMD-medarbejdere ny arbejdsgiver.

Næste bølge af ransomware angriber på en helt ny måde og rammer hele netværket
De næste generationer af ransomware vender tingene på hovedet. Nu angribes der via sårbarheder på servere i netværket og ikke via den enkelte klient. Læs her, hvad du skal beskytte dig i mod.

"Det er politikerne, der bryder loven og folk som os, der prøver at redde loven"
Reportage: Hvorfor er en it-fagforening med til arbejdernes internationale kampdag, når medlemmerne oftere får musearm end slidgigt? Kom med til 1. maj hos Prosa i København.

Overskuddet falder i Atea: Men det er helt efter planen
Mens resten af koncernen fortsætter med at vokse kraftigt, står Ateas danske afdeling i stampe. Analytiker mener dog, at Ateas danske forretning er grundlæggende sund, og at stormen efter korruptionssagen i Region Sjælland nu endelig har lagt sig.

Microsoft slået af tronen for første gang: IE er ikke længere verdens mest udbredte browser
Microsofts Internet Explorer har i mange år været verdens mest udbredte browser. Men nu er det slut.