Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
94
Windows versus Mac OS X: Hvilket styresystem er bedst i 2014?
Microsoft og Apple fortsætter det vilde kapløb med at levere de bedste styresystemer. Vi ser nærmere på, hvem der har teten i øjeblikket.


76
Vi anklager: TDC-monopol skader danske forbrugere
Klumme: TDC og YouSees dominerende stilling på det danske tv- og telemarked hæmmer konkurrencen - og reguleres af en lov fra 1999. Det er på tide at politikerne skaber reel konkurrence til fordel for bredbåndsinfrastrukturen.


47
Derfor vil Uber vende op og ned på det hele - og ingen kan gøre noget
ComputerViews: Der er ingen vej tilbage, når først de nye, socialt baserede tjenester udfordrer de støvede brancher. De kan kun gøre én ting.


34
Test: Sådan er den nye iPad Air 2
Efter to ugers brug af Apples iPad Air 2 står det klart, at det er den bedste iPad nogensinde, men der er heller ikke sket særlig meget andet under solen.


30
Professor: Dansk bredbånds-konkurrence fungerer langt fra optimalt
De danske bredbåndspriser er højere end nabolandet Sverige, fordi konkurrencen på det danske marked ikke virker, lyder dommen fra CBS-professor. Staten er på trapperne med en rapport, der skal gennemlyse konkurrencesituationen.


27
Tre ugers test af iPhone 6 Plus: Kæmpestor, dyr, besværlig og herlig
iPhone 6 Plus er kæmpestor og har funktioner som den almindelige 6´er ikke har. Men den er ikke helt let at leve med i længden. Læs testen her.


23
Test: Sådan fungerer Telias streaming-tjeneste som app og i browseren
Vi har prøvekørt den nye streaming-tjeneste Telia TV, der giver adgang til tv-kanaler og on demand-indhold fra de mobile enheder og på computeren. Også selvom man ikke har bredbånd eller mobil hos Telia.


21
Streaming-bombe fra Telia: Går direkte efter YouSee med tv i apps og på nettet
Telia går direkte i kødet på YouSee med ny tjeneste, der giver adgang tv-kanaler i apps og i browseren - også selvom man ikke har bredbånd eller mobil hos Telia.


21
Nu er det slut med Java til NemID: Her er den nye løsning
Om få dage er det helt slut med at benytte Java til NemID. Læs her, hvad der kommer til at erstatte Java-appletten.


20
Sådan imponerer du rigtige mennesker: Her har du Nørgaards hemmelige cowboyder-tricks
Klumme: Her har du Mogens Nørgaards hemmelige cowboyder-tricks lært gennem mange år som it-supporter. De kan sikkert også være nyttige i mange situationer i det virkelige liv.


20
Apple Pay kun lige lanceret: Nu melder de første butiks-giganter fra
Apple kommer på overarbejde med at sikre en bred opbakning til Apple Pay, efter at to afgørende kæder nu har valgt at satse på en anden løsning.


20
Krav om filmafgifter på internet forkastet: Her er aftalen
Den nye filmaftale er netop kommet på plads på Christiansborg, og de mange krav om filmafgifter på internet falder til jorden. I stedet er der fundet en anden løsning.


20
Jorden brænder under Samsung: Salg af Galaxy S5 er slået fejl - er der en plan?
ComputerViews: Salget af Galaxy S5 er slået fejl for Samsung, der rutcher nedad på kæmpe nedtur. Det åbne spørgsmål er, om det er slut med Samsungs storhed. Eller om der er en vej tilbage.


19
Kæmpe-opdatering på vej fra Microsoft
Microsoft på trapperne med sin største sikkerheds-opdatering i tre år.


19
Få det store overblik: Her er de bedste smartphones lige nu
Få hele overblikket over de bedste smartphones på markedet her i 2014 - og inspiration til hvor du skal bruge dine penge.

Seneste debat
Jorden brænder under Samsung: Salg af Galaxy S5 er slået fejl - er der en plan?
ComputerViews: Salget af Galaxy S5 er slået fejl for Samsung, der rutcher nedad på kæmpe nedtur. Det åbne spørgsmål er, om det er slut med Samsungs storhed. Eller om der er en vej tilbage.

Lille dansk netbutik i klemme: Skal Google virkelig bestemme, hvad vi sælger?
Lille dansk webbutik er pludselig slettet fra Googles annonceprogram. "Det kan smadre vores forretning, og vi kan ikke gøre noget som helst," siger indehaveren. Striden står om retten til at sælge helt lovlige varer.

Adobe på strandhugst blandt utilfredse Apple-brugere
Adobe udnytter på snedig vis, at Apple tager livet af foto-applikationerne Aperture og iPhoto og i stedet lancerer en ny fælles løsning om nogle måneder.

Få det store overblik: Her er de bedste smartphones lige nu
Få hele overblikket over de bedste smartphones på markedet her i 2014 - og inspiration til hvor du skal bruge dine penge.

Test: Sådan er den nye iPad Air 2
Efter to ugers brug af Apples iPad Air 2 står det klart, at det er den bedste iPad nogensinde, men der er heller ikke sket særlig meget andet under solen.

Danske teenagere hacker sig ind på skolens it-system - risikerer halvandet års fængsel
Tre unge mænd er mistænkt for at have hacket sig ind på en skoles it-system og slettet flere elevers fraværsprocenter. De risikerer nu at ruske bag tremmer i halvandet år.

Test: Fede små GoPro 4-kameraer kan komme med overalt
Lækre små aktionkameraer lader dig filme hvad som helst næsten hvor som helst. Vi har testet GoPro Hero 4 i både Silver og Black-udgaverne. Se dommen her.

Nu kan du prøve Microsofts Windows 10: Hent test-versionen her
Der er næsten et år til, at vi får den færdige version af Windows 10. Men du kan prøve styresystemet allerede nu i form af en test-version fra Microsoft. Her kan du se, hvordan du gør.

Myndighed: Derfor kan ny iPhone-kryptering koste børn livet
Topleder i det amerikanske justitsministerium hævder, at moderne krypteringsteknologier gør livet sværere for politiet, hvilket kan koste et barn livet en dag.

Hjælp Computerworld: Dine spørgsmål til den nye justitsminister om overvågning
Ny justitsminister, men samme udfordringer for privatlivets fred. Computerworld vil spørge Mette Frederiksen om politikken på området - men har brug for din hjælp til at finde de rigtige spørgsmål.

Uber i dansk lancerings-koks: Måtte bruge bil fra konkurrent
Den amerikanske tjeneste Uber hævder, at den har danske biler på gaden, men alligevel brugte tjenesten en bil fra konkurrent, da en dansk popstjerne skulle køre den første tur i Danmark.

Uber om danske chauffør-problemer: "Folk må have lidt tålmodighed"
Det er stort set umuligt at skaffe en Uber-bil i Danmark. "Vi må opfordre til, at folk har tålmodighed," lyder det fra tjenesten.

Nye momsregler rammer danske it-forhandlere: Derfor bliver det noget værre bøvl
Der er ingen bagatelgrænser i de nye regler, som skal forebygge momskarruseller. En dansk it-forhandler, der sælger 50 pc'er om året, har nu fået besked på at rette ind.

Vi har prøvekørt Android Lollipop: Her er de otte fedeste features
Efter at have testet Android L i tre dage er vi ikke i tvivl: Android L bliver den hidtil bedste Android-version. Her er otte Android Lollipop-features, som du skal glæde dig til.

Oracle-direktør: Tiden er løbet fra Java-applets
Skal du bygge en ny applikation, så vælg en anden teknologi end Java-applets, lyder det fra den svenske Oracle-chef.


Log ind
x
E-mail
Kodeord