Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
46
Windows 10-funktion kan udelukke konkurrerende styresystemer
Windows 10 har en funktion, der giver øget sikkerhed, men samtidig gør det rigtig svært for brugeren af skifte til et alternativt styresystem.


44
Vi skiftede ét stykke hardware - nu flyver fire år gammel computer som var den ny
Med tiden vil din computer føles, som var den fra det forrige århundrede. Men ved at skifte et bestemt stykke hardware, kan du sparke liv i den igen. Vi gjorde det med en Macbook Pro, og den føles nu som en helt anden computer.


41
Nægtede at udlevere PIN-kode til smartphone i tolden: Nu skal han for en dommer
En canadisk borger nægtede at give tolderne i lufthavnen PIN-koden til sin smartphone. Nu risikerer han både en stor bøde og fængsel.


41
Skype-brugere raser: Hvorfor sniger Microsoft Bing og MSN med i installationen?
Når man installerer Skype, skal man være på dupperne, hvis man ikke ved samme lejlighed vil have Bing og MSN installeret. Det er langt fra alle Skype-brugere tilfredse med.


40
Microsoft tilbyder gratis Windows 10 - også til software-piraterne
Windows 10 bliver tilbudt til alle Windows-brugere i verden. Også software-pirater bliver tilbudt en gratis opgradering til Windows 10.


40
Total forvirring om gratis Windows 10: Nu kommer alle undtagelserne
Microsoft trækker hårdt i håndbremsen: Alle kan ikke opgradere gratis til Windows 10. Mange Windows-brugere må faktisk til lommerne, hvis de ønsker Windows 10, hedder det nu.


27
It-medie fik adgang til 4,6 millioner skannede nummerplader: Dette afslører data
Automatisk nummerpladeskanning kommer til Danmark i 2015. Det vil gøre vejene sikrere, men en udleveret database viser også, hvor tæt den enkelte bilist kan følges - over flere år.


23
Så meget kommer Apple Watch til at koste - det kan blive en vanvittig dyr fornøjelse
Appe er klar med priser og lanceringsdato for det nye Apple Watch.


21
Næsten ikke til at fatte: Nu kan du få et microSD-kort med 200 GB
Kapaciteten på de bittesmå microSD-kort fortsætter den vilde himmelflugt. Nu kan man få et microSD-kort med 200 GB.


20
Nyt kort afslører bredbåndshastighederne i hele landet - tjek din adresse her
Med et spritnyt kort fra staten kan du sammenligne din nuværende og mulige bredbåndshastighed på din adresse. 83 procent kan få en 100 Mbit/s-forbindelse.


19
Tre vigtige facts om Windows 10: Det skal du vide om det nye styresystem
Windows 10 nærmer sig en lancering, og det nye styresystem fra Microsoft begynder for alvor at se spændende ud for forbrugerne og virksomhederne.


17
Her er Apples nye super-tynde Macbook
Apple har netop præsenteret en ny og meget tynd Macbook.


16
Danske Bank går i offensiven: Tilknytter dankortet til MobilePay
Dankortet bliver tilknyttet Danske Banks MobilePay-løsning i mere end 300 danske webbutikker. Chefen for MobilePay i Danske Bank forklarer her, hvorfor det både er brugervenligt og en billig løsning for kunderne.


15
Microsofts helt nye browser mangler et navn: Kom med dit bud her
Microsoft har sendt Internet Explorer til de evige kodemarker, men disker ikke op med navnet på afløseren. Hvad synes du, den næste browser fra kodefabrikken skal hedde?


14
Samsung præsenterer den nye Samsung Galaxy S6 - og S6 Edge
Samsung har netop offentliggjort de nyeste Galaxy-telefoner lige før årets Mobile World Congres. Og den ene telefon har en skærm, der buer på begge sider.

Seneste debat
Kæmpe bredbånds-rapport offentliggjort: Sådan klarer Danmark sig
Ny rapport om udbredelsen af bredbånd i hele verden viser, hvordan danskerne er stillet i forhold til andre nationer.

Android-opdatering dræner batteri på Samsung-telefon: Sådan fikser du problemet
Samsgung S5-ejere kunne med glæde i øjnene opdatere til Lollipop i sidste uge, men opdateringen giver tilsyneladende flere problemer end fordele.

Minister vil rydde op i Skats største it-skandale
Efter otte års forsinkelse sætter skatteminister Benny Engelbrecht nu et internationalt konsulentfirma til at rette op på skandalen omkring Skats inddrivelsessystem EFI. Forløbet har vist, at "man skal have et vist bullshit-filter på når man taler med it-eksperter," siger ministeren.

Her er verdens mest populære antivirus-program
Se her hvilket antivirusprogram, som verdens forbrugere helst vil benytte. Få samtidig det totale overblik over, hvordan it-sikkerheden ser ud lige nu.

Sårbarhed rammer halvdelen af alle Android-telefonerne
Verdens mest populære smartphone-system har en sårbarhed i app-håndteringen. En angriber kan koble en app sammen med ondsindet software.

Nørgaard: Fire metoder til at holde på de danske job ... lidt endnu
Klumme:Rigtige, hårde, faglige uddannelser, mindre pjank og ynk i lovgivningen samt en revolution og insourcing i det offentlige. Sådan lyder Nørgaards kur mod jobtab.

Jeg fik 738 mails i vinterferien. Næste år modtager jeg nul
Klumme: For første gang nogensinde formåede jeg at holde fingrene fra min arbejdsmail, mens jeg var på ferie. Resultat: 738 ulæste mails. Det må og skal ikke ske igen.

Total forvirring om gratis Windows 10: Nu kommer alle undtagelserne
Microsoft trækker hårdt i håndbremsen: Alle kan ikke opgradere gratis til Windows 10. Mange Windows-brugere må faktisk til lommerne, hvis de ønsker Windows 10, hedder det nu.

Test: OnePlus One er en toptelefon til bundpris
Kinesiske OnePlus overraskede smartphone-markedet med en flagskibstelefon på niveau med toppen, men til den halve pris. Og der er god grund til, at de store producenter skal være opmærksomme, for OnePlus har ramt meget præcist med den første telefon.

Microsofts helt nye browser mangler et navn: Kom med dit bud her
Microsoft har sendt Internet Explorer til de evige kodemarker, men disker ikke op med navnet på afløseren. Hvad synes du, den næste browser fra kodefabrikken skal hedde?

Internettet kan blive kvalt i dets egen succes: Her er de tekniske udfordringer
Milliarder af mennesker og enheder suger løs på et stadig mere presset internet. Nu ser vi for alvor konturerne af de enorme tekniske udfordringer, der truer, hvis vi ikke gør noget.

Uber beskyldes for nyt lovbrud: Brugte svenske nummerplader i Danmark
Den app-baserede taxa-tjeneste Uber har brugt en svensk indregistreret bil i København, og derfor er tjenesten igen under anklage for at bryde loven.

Så hurtigt reparerer producenterne sårbarheder i din software
Selv om antallet af nye sårbarheder i software skyder kraftigt i vejret, er softwareproducenterne blevet markant hurtigere til at lappe sikkerhedshullerne i deres software.

Farvel til dyrt kabel-tv - goddag til tre (næsten) perfekte apps
Slut med at betale for en masse kanaler, man alligevel ikke ser. Tv-forbruget skal være langt mere fleksibelt - og billigere.

WordPress-angreb betyder at tusindvis af sider er hacket
WordPress er ramt af et voldsomt angreb, hvor tusindvis af sider er blevet hacket. Også danske site er ramt af angrebet.