Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
92
Her er alle de skjulte afgifter i 'gratis' Windows 10
Windows 10 bliver kaldt en gratis omgang fra Microsofts side, men sådan ligger landet ikke helt. For Microsoft har en hel række af muligheder for indtjening, når du bruger Windows 10.


89
Valgte Surface i stedet for iPad til skolerne: Sådan er det gået
Nordfyns Kommune har valgt Microsofts Windows-platform og ikke Apples iPad til cirka 4.000 skoleelever og lærere. Den beslutning har ikke været uden knaster. Men den er endt lykkeligt.


68
Prisbomber: Er tiden løbet fra smartphones til 5.000-6.000 kroner?
ComputerViews: Udvalget af smartphones i en høj kvalitet og relativt lave priser er vokset betragteligt i de senere år. Er tiden løbet fra de allerdyreste modeller?


60
TDC smider hastigheds-bombe: På vej med 1 gigabit-bredbånd til danskerne
Til næste år kan TDC's omkring 1,3 millioner husstande med coax-kabler i hjemmet købe bredbånd med hastigheder helt op til en gigabit per sekund. Den hastighed gælder både for up- og download.


58
Din mening: Hvad synes du om Windows 10?
Der er snart gået tre uger, siden Windows 10 begyndte sin fremmarch på computere verden over. Har du fået installeret Windows 10, og hvad synes du? Deltag i debatten her.


56
Trin for trin: Sådan installerer du Windows 10 fra ISO-filen
Du kan enten installere Windows 10 ved at vente på din tur i opgraderingskøen - eller du kan installere det via en ISO-fil. Sidstnævnte skal gøres på en helt bestemt måde. Se her, hvordan du finder vej gennem installationen.


47
Streamede film på sin smartphone i Danmark - og fik regning på 30.542 kroner
Sommerferien blev rigtig dyr for en dansk e-handelskonsulent, som har modtaget en ekstra-regning på godt 30.000 kroner for at streame indhold på sit erhvervsabonnement på sin mobiltelefon.


46
For og imod: Her er Computerworld-læsernes mening om Windows 10
Windows 10 spreder sig stødt om en steppebrand over de danske og udenlandske computere. Og holdningen til det nye system er spredte. Her er jeres mening om Windows 10


40
Glem alt om Surface og iPad: "Chromebook er bedst til undervisning i skolerne"
En Chromebook er bygget op som et moderne samarbejdsværktøj, og det gør den til en vellidt følgesvend blandt både elever og lærere. Læs om fordele og ulemper i forhold til både tablet og pc.


37
Er du allerede træt af Windows 10? Se her hvordan du kommer tilbage til Windows 7
Har du prøvet Windows 10, og er det ikke noget for dig? Så kan du formodentligt gå smertefrit tilbage til Windows 7 eller 8. Se her hvordan.


35
Vatindpakkede tøsedrenge: Derfor fostrer Danmark aldrig et nyt Skype
Klumme: Kan du forestille dig et Danmark som USA? Nej vel, men der er nu alligevel noget, som vi kan lære af amerikanerne. Der er også en god grund til, at der ikke findes risikovillig kapital i Danmark, og at danskere er nogle tøsedrenge pakket ind i vat.


34
It-advokat: Derfor er det helt efter bogen at sigte to danskere for streaming-info på website
Det er helt efter bogen, når Bagmandspolitiets sigter to mænd bag opskriften på ulovlig streaming fra pirattjenester som Popcorntime. Det er dog fortsat uklart om almindelige brugere overtræder loven ved at streame ulovligt indhold, lyder det fra it-advokat.


34
Privacy-bekymringer: Her er de data om dig, Microsoft opsnapper i Windows 10
Windows 10 er et yderst velfungerende styresystem, men systemet holder øje med din gøren og laden. Her gennemgår vi Windows 10's overvågning af dit privatliv.


34
Skidt start for Microsofts nye Edge-browser: Får kold skulder på flere danske websider
Microsofts nye Edge-browser, der kommer med Windows 10, understøttes langt fra på alle danske websider.


30
Stor overraskelse: Danske Bank tjener pludselig penge på MobilePay
Stik mod alle forventninger står Danske Bank til snart at begynde at tjene penge på MobilePay, der ellers er gratis for danskerne.

Seneste debat
Derfor er Windows 10 en forrygende succes sammenlignet med Windows 7 og 8
Windows 10 er på en måned blevet installeret over 75 millioner gange ifølge Microsoft selv. Men hvor stort er det tal i forhold til tidligere versioner af Windows?

Jeres mening: Er Apple Music værd at skifte til?
I en uge har vi kunne bruge Apple Music, Apples nye streamingtjeneste, der skal tage kampen op mod Spotify. Har den tre måneder lange prøveperiode lokket dig, og hvad synes du?

Test af tablet og tastatur: Sony Z4 er det tyndeste og bedste Android-alternativ til iPad Air 2
Sony Z4 Tablet er en ultratynd og vandtæt Android-tablet, som på trods af fejl og mangler er en skøn tablet.

Apples nye Mac-styresystem næsten klar: Det kan du vente dig
12. udgave af Apples Mac OS X er så småt ved at nærme sig en lancering. Se her, hvad du kan vente dig af El Capitan.

TDC smider hastigheds-bombe: På vej med 1 gigabit-bredbånd til danskerne
Til næste år kan TDC's omkring 1,3 millioner husstande med coax-kabler i hjemmet købe bredbånd med hastigheder helt op til en gigabit per sekund. Den hastighed gælder både for up- og download.

Sådan finder smart it-system frem til forsikringssvindlerne
Interview: Analyse af data og vågne medarbejdere er hovedingredienserne i den cocktail, som Alm. Brand Forsikring har benyttet sig af og derved afsløret for 50 millioner kroner forsikringssnyd.

Amerikanske atomraketter banede vejen for din pc-processor - nu truer telefonerne Intel
Reportage: Intel missede den mobile revolution, men har en skræmmende præcis udviklingsafdeling. Læs her, hvorfor det er en fejl at dømme Intel ude i en verden med faldende pc-salg.

For og imod: Her er Computerworld-læsernes mening om Windows 10
Windows 10 spreder sig stødt om en steppebrand over de danske og udenlandske computere. Og holdningen til det nye system er spredte. Her er jeres mening om Windows 10

Top-hacker dræbt af USA: Han hvervede medlemmer for Islamisk Stat
En tidligere fængslet top-hacker er ifølge flere medier blevet dræbt i et amerikansk luftangreb i Syrien.

Nye tal fra Microsoft: 75 millioner pc'er er nu styret af Windows 10
På kun fire uger er Windows 10 blevet installeret på over 75 millioner computere verden over. Og tallet stiger - se de seneste detaljer her.

Digital sikkerhed: Det er da meget godt med processer - men du får ikke god sikkerhed uden god teknologi
Klumme: Organisation og processer er vigtige, men informationssikkerheden halter, hvis vi ikke udnytter de tekniske sikkerhedsprodukter.

Sådan vil TDC levere 1 gigabit-internet til danskerne
TDC lover internetforbindelser på helt op til 1 gigabit til 1,3 millioner danske husstande. Læs her, hvordan telegiganten vil bære sig ad med at sikre det.

Stor mangel: Danske virksomheder kommer snart til at mangle denne type it-folk
Danske virksomheder står på spring for at komme i gang med store projekter inden for data-analyse - ikke mindst drevet af data fra de sociale medier. Men der er et problem: Der er ikke folk nok.

Google afviser blankt EU-kritik i stor monopolsag: Siger nej til Vestager
Google svarer igen på EU's anklager om, at søgemastodonten har brugt sin dominerende status på søgemarkedet til at tryne konkurrenterne. "Vi hjælper da konkurrenterne," lyder en del af svaret fra Google.

Test: Elendig app suger kraften ud af intelligent lys fra Philips
Lysstyring er en hjørnesten i det smarte hjem, og Philips led-pærer med indbygget netværk fungerer helt eminent - som lysgivere. Men app'en, der skal vække visionen til live, fungerer i glimt lige så ringe som timerprogrammeringen i en VHS-maskine fra 1970'erne.