Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
57
Apple Watch: Kan det nogensinde blive en succes?
ComputerViews: Apple har under stort hurlumhej fremvist det længe ventede Apple Watch, som godt nok ikke er klar til produktion endnu. Apple Watch ser da meget lækkert ud på billederne, men vil det nogensinde kunne blive til et afgørende produkt?


47
Kommune droppede iPads: De var for billige - og for besværlige
En klar pædagogisk strategi og hensynet til det eksisterende it-setup fik lærere og politikere i Nordfyn Kommune til at dumpe iPads, da der skulle købes tablet-computere til eleverne - også selv om det ville have været billigere.


46
Kære Computerworld.dk-læser: Lad os starte på en frisk
Computerworld.dk sadler om med overskrifter og artikler. Se her hvad du kan forvente at læse om i fremtiden.


44
Nye krav om film-afgift på internet: Det skal det koste
Både film-folk og politikere mener, at internetleverandørerne skal bidrage med penge til den danske filmbranche. Her er en mulig model.


34
Filmbranchen om danske teleselskaber: De er free riders og skal betale
Den danske filmbranche anklager teleselskaberne for at være free riders i forhold til produktionen af digitale kulturprodukter. De skal betale penge, lyder kravet.


33
Stofa-fusion er startskud for frontalt angreb på TDC
Tv-kunderne er nøglen til succes for Stofa i kampen mod TDCs YouSee, mener analytiker. Men evnen til at opfylde kundernes krav om god service er afgørende for, om det lykkes at kapre nye kunder.


28
Dystre tal for Microsoft 22 måneder efter lancering: Windows 8 halter efter udskældte Vista
Verdens pc-brugere var langt mere ivrige efter at tage det ellers slemt udskældte Windows Vista til sig end stor-satsningen Windows 8. Her får du en temperatur-måling.


23
Vild USB-opgradering gør (næsten) alle andre kabler overflødige
Et nyt USB-stik vil ændre din telefon, din tablet og din pc. Både hastighed og brugervenlighed forbedres i ét kæmpe hop. Og de første modeller er klar inden nytår.


22
10.000 danske Gmail-konti er lækket - skift dit password
Fem millioner Gmail-konti er lækket på nettet i nat, og cirka 10.000 danske konti er berørt. Der er ikke grund til panik, men skift dit password til din Gmail-konto, lyder det fra sikkerhedsekspert.


22
Skal du vælge en iPhone 6, iPhone 6 Plus eller iPad?
Om få dage kan du forudbestille Apples nye iPhones, men at vælge i mellem dem er slet ikke så let, som man skulle tro.


21
Overblik: Sådan spiller musikken på de danske streamingtjenester
Spotify, WiMP, TDC Play og så videre. Antallet af streamingtjenester for musik bliver ved med at stige på det danske marked. Nogle kommer gratis med i mobilabonnementer, mens andre giver vanvittig lyd for ekstra penge. Se oversigten her.


20
Den danske filmindustri holder fast: Derfor skal teleselskaberne betale
Den heftige debat om filmindustriens krav om støtte fra teleindustrien har ikke fået danske film-folk til at ændre mening. Tværtimod.


19
Sådan! Ac-standard tredobler hastigheden i dit trådløse netværk
Router-producenterne er klar med en ny trådløs standard i produkterne. Nu skriger de efter produkter, der understøtter den højere hastighed.


18
Farvel og tak: Samsung stopper sit Chromebook-salg i hele Norden
Inden længe kan danskere ikke længere købe Samsungs Chromebooks fra den sydkoreanske it-gigant. Der er tilsyneladende intet salg i de billige Google-maskiner - og Samsung vil hellere sælge dig tablets.


17
Skal Internet Explorer skifte navn?
Microsofts Internet Explorer-udviklere hinter mod, at kommende generationer af browseren med det noget blakkede ry måske skal undergå en rebranding. Men hvad skal browseren så hedde?

Seneste debat
Danmarks bedste konsulenthus: Derfor skal du dyrke dine helte
Top 100: Danmarks bedste it-konsulentfirma vil have "røvkloge" medarbejdere. Blandt andet derfor dyrker virksomheden en række helt særlige helte.

Her er de så: Alle anmeldelserne af Apples nye iPhone 6
Apples iPhone 6 er på vej ud i butikkerne, og nu offentliggøres anmeldelserne af den nye iPhone i en lind strøm. Få overblikket her.

Danske virksomheder kan være hacket uden at vide af det
Mange mindre virksomheder er i fare for at blive ramt af spionage, fordi de springer over hvor gærdet er lavest.

Odense Kommune: Derfor har Anker Boye igen kunnet oparbejde kæmpe mobil-regning
Interview: Hvordan kan det ske, at Odense-borgmester Anker Boye kan fortsætte med sit enorme mobil-forbrug, efter han én gang har fået en regning på flere hundredetusinder kroner. Her får du svaret.

Kæmpe cloud-satsning hos DSB: Flytter data til SAP og Microsoft
DSB er i gang med at luge kraftigt ud i antallet af applikationer og modernisere hele it-miljøet. Det betyder blandt andet en satsning på cloud-services fra SAP og Microsoft.

Kommune droppede iPads: De var for billige - og for besværlige
En klar pædagogisk strategi og hensynet til det eksisterende it-setup fik lærere og politikere i Nordfyn Kommune til at dumpe iPads, da der skulle købes tablet-computere til eleverne - også selv om det ville have været billigere.

Unge gider ikke digital post: Skal provokeres med quiz
Om en måned skal alle danskere kunne modtage digital post. Det er de unge tilsyneladende ligeglade med, og derfor bliver de nu provokeret ud i en dyst mod ældre medborgere om deres digitale kompetencer.

Ray Ozzie forlod Microsoft - nu klar med app der 'revolutionerer' vores kommunikation
Microsofts forhenværende chef-softwarearkitekt, Ray Ozzie, er tilbage med en ny app, der skal ændre måden, vi kommunikerer på.

Nu er den her: Sådan får du (måske) fingre i smartphonen OnePlus One
Kinesiske OnePlus har produceret en af årets absolut bedste smartphones, OnePlus One, men det har været næsten umuligt at få fingre i den. Det kan være slut nu - hvis du skynder dig.

Roaming-skandale griber om sig: Borgmester sagde i sms'er "ja" til kæmperegning
Odenses borgmester bekræftede i to sms'er, at TDC kunne hæve loftet for hans mobilregning. "En lortesag,"siger partiforeningen.

Ny grafik-gamerchip fra Nvidia: Så vild er den
Nvidia er klar med splinternye grafikprocessorer, der for alvor kan sætte skuib i gaming-oplevelsen.

Guide: Undgå din mobilregning "Boyer" ud
Odense-borgmester Anker Boyes eksorbitante mobilregninger vil kunne undgåes med et par simple retningslinier. Se her, hvordan danske Terma får styr på medarbejdernes mobilbrug.

Skal du vælge en iPhone 6, iPhone 6 Plus eller iPad?
Om få dage kan du forudbestille Apples nye iPhones, men at vælge i mellem dem er slet ikke så let, som man skulle tro.

Canons nye produkter skal få dig til at droppe din smartphone - mød dem her
Canon har i årevis holdt lav profil uden de store armbevægelser. Men pres fra markedet får nu selskabet til at ændre kurs. Og produkterne følger med. Se her, hvad der er i gære.

Ny kæmpe mobil-regning til Odense-borgmester: 41.000 kroner
Odenses borgmester, Anker Boye, fortsætter med sit svimlende mobilforbrug. På femten måneder har han forbrugt for godt 41.000 kroner.


Log ind
x
E-mail
Kodeord