Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
43
Har du Windows 7 eller 8? Så kan du godt glæde dig til gratis Windows 10
Så fik vi endeligt nyt om Windows 10. Og vi begynder med en rigtig god nyhed. Nemlig at det bliver gratis at opdatere, hvis du har den rigtige version.


21
Denne lille fuldt fungerende Windows-computer kan være i din lomme
Intel præsenterer nu en computer, som er så lille, at du kan have den med dig i lommen som et andet USB-stick.


21
Den svære beslutning for Microsoft: Hvem skal betale for Windows 10? Og hvem skal ikke?
ComputerViews:En af Microsofts helt store beslutninger i de kommende måneder vil blive at afgøre, hvem der skal betale for Windows 10. Og hvor meget de skal betale?


20
TV 2 Play i stuen: Nu har TV2 Play Chromecast-support
TV2 Play er kommet med på Chromecast-vognen. Og der begynder at være et stort udvalg af muligheder for den lille streaming-dongle. Selv for os danskere.


19
Test: God Acer-computer tynges af store mængder irriterende bloatware
Acer E15 er en god familie-computer - men fyldt med irriterende og unødvendigt software.


19
Linux er her der og alle vegne - bare ikke på din pc
ComputerViews: Linux blev aldrig nogen succes på pc'erne. Men open source-styresystemet har for alvor fundet vej til andre produktyper. Nye landvindinger er på vej.


18
Eksperterne helt oppe at ringe: Derfor får Microsoft et stort comeback med Windows 10
It-analytikerne er ikke i tvivl: Microsoft er på vej til et stort comeback med det kommende Windows 10.


17
Nu er der 300 megabit til YouSee-kunder
Nu sker der noget med internethastigheden for rigtig mange danskere. Internetgiganten YouSee sætter speederen i bund og overhaler regeringens 2020-mål for internetforbindelser til familien-Danmartk


15
Snyd ikke dig selv: Få mere ud af Netflix, Spotify, Office og iTunes
Er du træt af, at Netflix hele tiden foreslår Disney-film eller din Spotify-konto ikke er tilgængelig, fordi den allerede er i brug? Her er guiden til at få mest ud af fem af dine digitale tjenester.


14
3 tager til genmæle efter beskyldninger om skatte-unddragelse: Vi overholder dansk lovgivning
Telegiganten 3 har i det seneste døgn været i stærk modvind efter anklager om skatteundragelse. Nu svarer selskabet på anklagerne, og frikender sig selv fra påstande om Luxembourg-finter.


14
Microsoft raser: Google er til fare for it-sikkerheden
To dage før Microsoft udsender en rettelse til Windows 8.1, har Google offentliggjort sårbarheden. Det har bragt Redmond-firmaet op i det røde felt.


14
Efter nye moms-regler: Nu stiger priserne i App Store og iTunes Store
Nye EU-moms-regler får nu priserne til at stige i App Store og iTunes Store.


13
Derfor har Microsoft planer om en helt ny browser
ComputerViews: Det giver rigtig god mening for Microsoft at sætte en helt ny slank og trimmet browser i søen og lægge den slidte og trætte Internet Explorer bag sig. Se nogle af grundene her.


13
Få Windows på din billige Chromebook: Sådan kommer du i gang
Nu kan du køre Windows eller Linux på din Chromebook.


13
Danskerne: Telebranchen er den mest utroværdige i Danmark - tilliden er helt i bund
Den danske telebranche har et seriøst image-problem: Danskerne sender teleindustrien helt i bund i en tillids-måling blandt 50 brancher. Direktør i Teleindustrien er forundret over branchens blakkede image.

Seneste debat
Google: Derfor patcher vi ikke alvorligt hul i Android
Der er en god grund til, at Google ikke vil patche et alvorligt sikkerhedshul i mere end hver anden Androidtelefon, bedyrer selskabet.

Har du Windows 7 eller 8? Så kan du godt glæde dig til gratis Windows 10
Så fik vi endeligt nyt om Windows 10. Og vi begynder med en rigtig god nyhed. Nemlig at det bliver gratis at opdatere, hvis du har den rigtige version.

På gådejagt i en gammel mands hukommelse
Det danske puzzle-spil Heartbeats er en interessant øvelse ud i grænselandet mellem spil og noget ganske andet.

Derfor er der ingen vej uden om gigantisk fyringsrunde i IBM
ComputerViews: Der er ingen vej uden om IBM's kommende kæmpe-fyringsrunde, der står til at blive en af de største fyringsrunder i hele it-industriens historie.

Test: Mini-computer fra Gigabyte har overraskende meget kraft
Gigabyte's Brix Pro (GB-BXi7-4770R) har overraskende meget kraft i så lille et chassis, men størrelsen giver også problemer.

Sådan arbejder staten med dit næste NemID til nettet
Dit næste NemID skal være klart om få år. Læs her om mulighederne med blandt andet konto-kig, et opgør med papkortet og one-size-fits-all-løsningerne.

Finansmedie: IBM på vej til at fyre næsten hver fjerde medarbejder i gigantisk fyringsrunde
I sidste uge fremlagde IBM et årsregnskab, der vidner om en hårdt presset it-gigant. Nu kan en kæmpe fyringsrunde være på trapperne.

Microsoft udsender kæmpe-opdatering til Windows 10
Microsoft er klar med stor opgradering af Windows 10 Technical Preview, der nu får indføjet en række af de nye produkter, som Microsoft løftede sløret for i sidste uge.

Test: Elendig app suger kraften ud af intelligent lys fra Philips
Lysstyring er en hjørnesten i det smarte hjem, og Philips led-pærer med indbygget netværk fungerer helt eminent - som lysgivere. Men app'en, der skal vække visionen til live, fungerer i glimt lige så ringe som timerprogrammeringen i en VHS-maskine fra 1970'erne.

Sådan går det, når hackerne selv bliver hacket
Interview: Lizard Squad er kendt for DDoS-angreb på både Playstation- og Xboxs online-spil, men nu er gruppen selv blevet hacket. Se her, hvad der dukker frem, når hackerne selv bliver hacket.

Windows Phone elimineret: Sådan skal Windows 10 køre på din smartphone
Microsoft dropper Windows Phone som et selvstændigt styresystem og vil i stedet installere Windows 10 på Lumia-telefonerne. Men hvad betyder det egentlig for brugerne?

Nye angreb med Cryptowall i Danmark: Sådan ødelægger ransomwaren dine filer
Kidnapningssoftwaren Cryptowall har allerede givet alvorlige problemer for to danske kommuner, og en ny angrebsbølge er nu i gang.

Min CEO sendte en mail til hele firmaet - uheldigvis røg mit svar ud til alle ...
Klumme: Forleden dag sendte min CEO en "state of the union" mail ud til hele virksomheden. Jeg svarede ham lynhurtigt via mobilen. Ved et uheld sendte jeg mit svar til alle - og lærte mindst én ting ...

Danske biblioteker fordobler antallet af e-bøger med et fingerknips
4.000 nye e-bogtitler er i sidste uge røget ud til de danske biblioteker efter en ny aftale med landets største forlag. Læs her, hvad du nu kan hente hjem til læsning på pc'en eller din tablet.

Her er Windows Server 10: Derfor får server-styresystemet stor betydning
Windows Server 10 ventes at ramme markedet til sommer sammen med klient-udgaven af Microsofts styresystem. Her kan du se, hvad du kan vente dig.