Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
54
Fejlbehæftet Windows-opdatering kostede Leif fra Ry 1.250 kroner - vil Microsoft betale den regning?
Leif Fritsdal fra Ry er godt gal i skralden over, at han måtte betale 1.250 kroner for at få repareret sin pc, efter Microsoft i sidste uge havde klokket i en Windows-opdatering. Nu vil han have Microsoft til at betale regningen.


41
Hvad mener du? Skal vi give Edward Snowden politisk asyl i Danmark?
Afstemning: NSA-whistlebloweren Edward Snowden får næppe hjælp fra det danske folketing til at få politisk asyl herhjemme. Men hvad mener du? Afgiv din stemme her, om hvorvidt han burde få hjælp eller ej.


38
Windows-opdatering kan få Outlook til at crashe og computeren til at gå i sort
En helt ny opdatering fra Microsoft får i mange tilfælde Outlook til at crashe og computerens log on-skærm til at gå i sort, beretter frustrerede brugere i massevis.


35
Test: Intel 750 top-SSD leverer absurd hastighed til din pc
Intels SSD-drev 750 er absurd hurtigt med overførselshastigheder, som i vores testmaskine ramte 2.600 megabyte i sekundet. Men hvad kan du bruge det til i din pc? Computerworld har testet et eksemplar.


35
Microsoft skruer kraftigt ned for lagerplads i OneDrive: Du kan miste to tredjedele af din lagerplads
Onedrive skærer kraftigt ned på kundernes lagerplads. Ubegrænset lagerplads er fortid for betalende kunder, og gratister mister 75 procent af deres dataplads. Det hele skyldes en lille håndfuld kunder.


31
Apples iPad-dilemma: Denne beslutning kan komme til at koste selskabet dyrt
ComputerViews: Apple skød tablet-bølgen i gang med lanceringen af den dengang revolutionerende iPad. Nu er det ved at være slut. Og Apple gør (næsten) intet ved det. For selskabet er fanget i et dillema.


28
Her er Janus Friis' nye kæmpe-projekt: Små selvkørende fortovs-robotter
Skype-milliardæren Janus Friis lancerer et nyt koncept, som han håber kan blive så vildt som Skype: En flåde af små selvkørende robot-bude, der skal fragte varer ud til kundernes fordøre.


27
Første store opdatering til Windows 10 ruller ud i dag: Det kan du forvente
Den første store opdatering til Windows 10 ruller ud i disse dage. Og der er nogle store nyheder og opdateringer, som du som Windows 10-bruger kan blive glad for.


25
Kvickly og Super Brugsen vil afskaffe køer: Sådan fungerer den nye app
Reportage: Coop vil afskaffe kø i butikkerne med en ny app-løsning til kunderne. Computerworld har talt med holdet bag appen.


25
Dansk opfinder har fået fiks ide: Sådan kan du fjerne irriterende mobiler fra klasselokalet
Alexander Strand har konstrueret et stykke plastik, der giver eleverne i gymnasiet markant højere karakterer. Det hele opstod i forbindelse med et overforbrug af mobiltelefoner og endte med en ganske anvendelig opfindelse. Vi tog til Roskilde for at få forklaringen.


23
Snart ingen vej uden om: Microsoft på vej med automatisk download af Windows 10 på de fleste pc'er
Microsoft er på vej med automatisk opgradering til Windows 10 på Windows-computere, der kører med automatiske opdateringer i Windows Update. Det betyder, at langt de fleste pc'er automatisk vil få installeret Windows 10.


23
Windows 10 banker alt og alle: Er det hurtigst voksende styresystem fra Microsoft nogensinde
Det går stærkt med Windows 10. Udgaven slår nu forgængeren allerede efter tre måneder.


22
Så hårdt presser Uber københavnsk taxa-branche efter et år i Danmark: Markedet er ved at blive oversvømmet
Et år efter lanceringen har Uber fået godt fat i det københavnske taxa-marked, hvor tjenesten især på særlige tidspunkter suger kunder til sig. "Markedet er ved at blive oversvømmet med biler," lyder det fra taxa-branchen.


22
Yahoo til brugere: Sluk adblocker eller vi blokerer for adgangen til din mail
Yahoo med 275 million mailbrugere tester ny teknologi, der lukker for brugernes mail-adgang, hvis de benytter adblocker-software.


22
Sådan blokerer du for Windows 10-opgradering
Gider du overhovedet ikke have Windows 10 installeret? Så læs videre her og se, hvordan du blokerer helt for Windows 10 upgrade.

Seneste debat
Nu skal Skoleintra sendes på pension: Her er planen for den nye version
Kontakten mellem skole og hjem skal styrkes i en helt ny it-løsning, der skal afløse Skoleintra. Her er planen for, hvordan det system skal se ud.

Afstemning: Hvad er du især interesseret i på Black Friday?
I nat går startskuddet til Black Friday, hvor butikker kæmper for at sælge de vildeste tilbud. Allerede ved midnat åbner netbutikkerne med tilbud på computere, smartphones og gadgets til under halv pris. Hvad er du interesseret i at købe?

Ny ekstremt billig computer klar: Raspberry Pi Zero koster blot 35 kroner - og den fungerer
Raspberry Pi Foundation er klar med den billigste computer nogensinde. Og det kan ikke blive billigere nu, mener folkene bag.

Telegigant: Vi kan stoppe irriterende online-reklamer på netværks-niveau
Den største mobiludbyder på de britiske øer har lagt en strategisk plan for, hvordan selskabets 27 millioner kunder selv kan skrue op og ned for antallet af mobilreklamer.

Jyske Bank-kunder raser: Den nye netbank er elendig - giv os den gamle tilbage
Der er ballade blandt brugerne af Jyske Banks nye netbankløsning. Brugerne er utilfredse og forlanger den gamle model tilbage. Her er bankens reaktion.

Efter Apple har erkendt iPad-problem: Klagerne over iPad Pro strømmer ind
iPad Pro-klagerne fortsætter for uformindsket styrke, efter Apple har erkendt, at der er et problem med det nye top-produkt.

Eksperter slår fast: Windows 10 bliver den største succes nogensinde - vil også slå Windows 7 og XP
Windows 10 kommer til at blive det mest installerede Windows-styresystem nogensinde og kommer til at overgå selv monstersucceserne Windows 7 og XP.

Lenovo-pc'er indeholder farlige systemhuller: Stor opgradering klar
Lenovo lapper farlige sikkerheds-huller i selskabets eget program-system for tredje gang på blot seks måneder.

Seks CRM-forudsigelser for 2016: Sådan vil CRM-markedet udvikle sig i det kommende år
CRM-området udvikler sig med rivende hastighed. Her har du bud på seks områder, som vil få særligt fokus i 2016.

Nye mobil-styresystemer buldrer frem - men det er ikke dem, du tror
Markedet for styresystemer til smartphones og mobile enheder forsætter med at udvikle sig, og nye styresystemer har i øjeblikket en betydelig fremgang.

Apple på vej med iPhones med super-effektive OLED-skærme
Apple i gang med at forhandle med stor-producenter af de tynde og klare OLED-skærme om levering til kommende iPhones.

Aftale indgået: Alle borgere og virksomheder i Ringkøbing-Skjern Kommune får lynhurtig fiberbredbånd inden 2020
Inden 2020 vil alle borgere i vestjyske Ringkøbing-Skjern Kommune få fiberbredbånd, ligegyldigt om de bor i sommerhus eller er en produktionsvirksomhed.

Ny rapport: Danske hosting-firmaer i vild vækst - opkøbsbølge kan være på vej
Markedet for hosting er en guldgrube for en stribe danske it-firmaer, viser ny rapport. En stribe af de lokale danske spillere på markedet præsterer både kraftig vækst og solid indtjening. Det kan udløse en bølge af opkøb og fusioner.

Sådan beholder CSC sine kontrakter i 20 år
Interview: CSC har i snart to årtier driftet de samme systemer for det offentlige. Her får du opskriften på det langvarige forhold fra CSC fra CSC-direktør Jette Aagaard.

Apple vil gerne i lag med erhvervslivet - men det skal (som sædvanlig) være på Apples egen måde
ComputerViews: Apple vil på den ene side gerne i lag med erhvervslivet, men tøver på den anden side med at engagere sig. Hvilken vej skal selskabet vælge?