Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
67
Opfordring til alle Computerworld-læsere: Hjælp DSB - har du gode ideer til nemme projekter?
Har du ideer til hvordan DSB med små digitale manøvrer og geværgreb kan tilføre stor værdi til kunderne? Så smøg ærmerne op og læs denne artikel - DSB sidder klar på Computerworld og venter på din idé.


45
Test: Huawei-telefon er dit bedste bud på en superbillig og god telefon
Vi har skamrost OnePlus One som den ultimative billige telefon, men der er faktisk en anden billig telefon, som du skal overveje - og den er væsentligt nemmere at få fingrene i end OnePlus One.


41
Apples fantastiske fidus: Hvorfor kan rivalerne ikke gøre det samme?
ComputerViews: Apple tjener flere penge end noget andet firma nogensinde i verdenshistorien og er omkring dobbelt så meget værd som Microsoft. Opskriften er enkel, men meget vanskelig at kopiere.


33
Apple bygger nyt kæmpe-datacenter i Danmark: Investerer milliarder
Opdateret: Apple investerer stort milliard-beløb i et nyt dansk giga-datacenter.


27
Så mange arbejdspladser bringer Apple med til Viborg
Når Apple til næste år bygger dansk mega-datacenter, betyder valget af Viborg tusinder af arbejdspladser og milliardindtægter til Danmark.


26
Apple og den defekte Macbook Pro: Her er den egentlige skandale
ComputerViews: Efter en massiv klagestorm, der har stået på i flere år, er Apple nu tvunget til at anerkende et hardwareproblem i Macbook Pro. Hardwarefejlen er dog slet ikke den egentlige skandale.


24
Carstens Dillings trepunktsplan: Nu skal kundeflugt fra TDC stoppes
Interview: TDC mistede sidste år 113.000 mobilkunder til konkurrenterne, men det ændrer sig nu, lyder det fra koncernchef Carsten Dilling. Hans våben er en konkret trepunktsplan.


21
Her er 14 fortidslevn som du bliver nødt til at forklare til dine børn
Den teknologiske udvikling er gået så stærkt, at nutidens børn og unge ikke kender noget til lyden af internettet, modtrækket til båndsalat og betydningen af et af verdens mest benyttede ikoner. Tag med på nostalgi-trip.


20
Android-opdatering dræner batteri på Samsung-telefon: Sådan fikser du problemet
Samsgung S5-ejere kunne med glæde i øjnene opdatere til Lollipop i sidste uge, men opdateringen giver tilsyneladende flere problemer end fordele.


19
Android Wear flopper totalt: Kan vi allerede nu erklære smartwatch-kategorien for død?
ComputerViews: Android Wear er med et samlet globalt salg på under 800.000 solgte enheder et flop. Måske er det allerede ved at være slut med smartwatch-kategorien.


18
Regeringen afsætter en milliard kroner til stor it-overvågningspakke
Regeringen lægger op til en massiv indsats på terrorbekæmpelse med en ny anti-terrorpakke, hvor overvågningen i udlandet, på sociale medier og via krypterede netværk bliver styrket.


17
Rolig nu: Dit Samsung-fjernsyn spionerer altså ikke mod dig hjemme i stuen
ComputerViews: Flere historier har det seneste døgns tid floreret om, at Samsungs fjernsyn kan lytte med og gemme private oplysninger, som du siger i stuen. Men det er noget vrøvl. Se her, hvordan det egentlig hænger sammen.


16
Slut med dårligt mobil-signal: 700 Mhz-båndet åbnes for mobiltelefoni
700 MHz-frekvensbåndet åbnes for brug til mobilt bredbånd i 2020. Det betyder, at mobilhullerne i udkantsdanmark lukkes og hele Danmark får øget kapaciteten i nettet.


16
Opsang til it-branchen: Drukner vi folk i unødvendig teknologi?
Klumme: Teknologi er smart. Ny teknologi er ofte ekstra smart, men er den altid nødvendig? Meget ofte har brugerne nogle helt andre behov end dem, vi som teknologifikserede har så travlt med at introducere. Hvad skal sygeplejersker for eksempel med smartphones?


15
Apple giver plads til kæmpe-apps - mange iPad- og iPhone-ejere vil kunne få pladsproblemer
Apple udvider for første gang nogensinde den maksimalt tilladte størrelse på apps til iPhone og iPad. Fremover må hver enkelt app være på helt op til fire gigabyte. Det kan føre til problemer for mange iPad- og iPhone-ejere.

Seneste debat
Slut med dårligt mobil-signal: 700 Mhz-båndet åbnes for mobiltelefoni
700 MHz-frekvensbåndet åbnes for brug til mobilt bredbånd i 2020. Det betyder, at mobilhullerne i udkantsdanmark lukkes og hele Danmark får øget kapaciteten i nettet.

Teleforhandlere boykotter mobilpriser.dk
En protestaktion mod mobilpriser.dk blev i sidste uge iværksat af en række vrede forhandlere.

Fede facts om det kommende Apple Watch
Apples ur adskiller sig på en stribe områder fra de øvrige producenters modeller. Her er alt, som du skal vide om Apple Watch - og nogle ret fede billeder.

Stortest: NAS-servere fra Synology, Qnap og Asustor
Glem cloud-tjenester som Dropbox, Netflix og Spotify et øjeblik. Med den rette NAS-server kan du opbygge din egen cloud og få adgang til den både i og uden for hjemmet - og dermed få fuld kontrol over dine data. Vi har undersøgt, hvad NAS-markedets luksusmodeller til privat brug og mindre virksomheder har at byde på. I denne test kigger vi nærmere på tre af dem.

Pebble har solgt over en million smartwatches - og er der et nyt på vej
Et af de mest populære smartwatches, Pebble, har solgt over en million enheder. Men du skal vente lidt med at købe et ur fra Pebble. Pebble ændrer nemlig radikalt på sin software i den kommende model.

Apple og den defekte Macbook Pro: Her er den egentlige skandale
ComputerViews: Efter en massiv klagestorm, der har stået på i flere år, er Apple nu tvunget til at anerkende et hardwareproblem i Macbook Pro. Hardwarefejlen er dog slet ikke den egentlige skandale.

Vil du tjene kassen? Så skal du holde fingrene langt væk fra at bygge dine egne apps
ComputerViews:Der er ikke meget fremtid i at forsøge at udvikle det næste app-hit hjemme ved skrivebordet. App-miljøet er på vej et helt andet sted hen.

Av-av: Surface Pro 3 overopheder uden forklaring
Microsofts nyeste Surface-udgave har allerede haft de første problemer. Maskiner med den hurtigste i7-processor kan blive så varme, at de holder op med at virke.

TDC-ansatte frygter nye fyringsrunder - og det er med god grund
Antallet af ansatte i TDC er skrumpet voldsomt ind, og det mærkes på humøret hos de ansatte, der frygter nye fyringsrunder.

"Når folk ser min tatovering, spørger de som regel, om den er ægte. Og det er den altså"
"Jeg går vildt meget op i ECM, og det har jeg gjort i 13-14 år. Jeg synes, at det er skidespændende og det sejeste i hele verden, og der er faktisk ikke noget bedre. Jeg har også skrevet en bog om det."

Test: Teslas opdaterede Model S - med autopilot og 400 heste
Autopilot, ny firmware og flere sikkerhedsfunktioner - den nyeste udgave af Tesla Model S er fuld af spændende teknologi. Vi har kørt en tur og er - stadig - vilde med Tesla.

Mobilkrigen opgjort for 2014: Android vokser - Apple står i stampe
Apple har solgt rigtig mange telefoner i 2014, men ser man på æblefirmaets samlede markedsandel, er der intet sket. Det er Android, der tager alle stikkene hjem på mobil-platformen.

Advarsel fra amerikanerne: Nye biler kan hackes så let som ingenting
Bilindustrien bruger flittigt den moderne teknologi med undtagelse af it-sikkerhed. 12 ud af 16 bilmærker kører helt uden beskyttelse. Se også videoen, der viser hvordan man gør.

"Vi troede, at vi skulle hente 1,5 milliarder dollar. Men så var der lige to flyvere, der baldrede ind i nogle bygninger i New York"
"Det var ret crazy at stå der mellem alle mulige berømtheder, og det var ret sjovt, at noget så skørt, som det vi lavede, kunne være med i det selskab. Der var en stort dommerpanel, og så vidt jeg husker var Steve Jobs også med."

Fyringsrunde i IBM Danmark: Medarbejdere mister jobbet onsdag
IBM Danmark skal igennem endnu en fyringsrunde, erfarer Computerworld.