Computerworld Top 100Læs magasinet med alle vinderne og mød Danmarks dygtigste it-virksomheder

Debat på Computerworld

Mest kommenterede artikler
93
Masser af danskere fanget i Popcorn Time-fælde: Nu falder der krav om erstatning
Se hvorfor hundredevis af danske brugere af pirattjenesten Popcorn Time får et erstatningskrav puttet i postkassen. En enkelt film koster op til 2.200 kroner.


69
Bredbånds-hastigheder: Så hurtigt skal dit bredbånd være, før det er hurtigt nok
Ny rapport giver et helt konkret bud på, hvor hurtigt dit bredbånd skal være, for at du kan være tilfreds. Behovet for højere hastigheder stiger år for år.


53
Microsofts Surface Pro 3 versus Apples iPad Pro: Hvad vælger du?
Microsofts Surface Pro har allerede bevist sit værd hos virksomhederne. Nu kommer iPad Pro på banen og gør valget langt sværere.


46
Popcorntime-krise deler CW-læsere i to: Er du selv ude om opkrævning?
Er advokaterne for aggressive, eller skal man bare holde nallerne væk fra pirattjenester som Popcorntime? Læserne på Computerworld.dk er delt i to blokke.


42
15-årig fik hacket Steam-konto: "Jeg kan bare se til, mens hackeren spiller med min profil"
Johannes fik hacket sin Steam-konto og mistede adgangen til alle sine spil. På trods af flere henvendelser er der overhovedet ingen reaktion fra Steam.


38
I al hemmelighed: Microsoft downloader automatisk Windows 10 til din pc
Microsoft har i mange tilfælde automatisk downloadet Windows 10 til pc'er uden at have fået lov fra brugerne. .


36
Danske taxachauffører i demonstration: Derfor vil vi have Uber for en dommer
Taxichauffører kørte i dag mod Christiansborg for at vise lovgiverne deres afsky for it-selskabet Ubers påståede brud på lovgivningen. Under demonstrationen kom det blandt andet frem, at folketingspolitikeren Joachim B. Olsen er en flittig Uber-kunde.


32
Her er Surface Pro 4 og Surface Book - Microsofts første bærbare computer
Surface Pro 4 er lettere, tyndere og har en vanvittig skærm. Men Microsoft lancerede også Surfacebook - Microsofts første bærbar - som er en hybrid.


31
LTE/4G: Sådan er hastigheden og dækningen hos TDC, Telia, Telenor og 3
TDC, Telia, Telenor og 3 har alle investeret massivt i LTE/4G-netværk i de seneste år. Her kan du se, hvordan selskabernes netværk klarer sig.


30
Stofa forhandler om overtagelse af Waoo
Stofa og Waoo drøfter fusion.


29
Taxa-direktør: Uber kan ikke noget, som taxabranchen ikke har været i stand til i fem år
Interview: Efter Ubers ankomst har et dansk taxa-selskab fået halveret sine app-bestillinger, men alligevel hævder selskabet, at Uber ikke bidrager med nævneværdig innovation.


28
Sådan kører Apples nye iOS 9 på din gamle iPhone eller iPad
Apple gør det muligt at installere iOS 9 på de fire år gamle iPhone 4s og iPad 2. Spørgsmålet er dog, om det er en god idé at opgradere, hvis man vil undgå en sløv smartphone eller tablet?


26
Analyse: Apple-styresystemer vil snart overhale Windows
Apples to styresystemer - iOS og OS X - vil snart være større end verdens engang totalt dominerende styresystem, Windows.


21
Her er listen: Se om din Android-telefon bliver opdateret til Android 6.0
Har du en Android-telefon fra Samsung, HTC, Motorola, LG eller en anden Android-telefon? Den nye opdatering, Marshmallow er på vej. Men ikke alle Android-telefoner får opdateringen. Se her om din telefon får den.


21
Advokat: Her er konsekvenserne hvis ikke du betaler Popcorntime-opkrævningen
Her er muligheder og konsekvenser, hvis du vælger at se stort på den erstatningshenvendelse, du har modtaget for at anvende filmsiden Popcorntime.

Seneste debat
Din mening: Opgraderer du ikke til Windows 10? Så fortæl os hvorfor
Windows 10 er på vej, og selvom Microsoft har gjort det fristende at sige ja med en gratis opdatering, så er der stadig delte meninger om, hvorvidt der skal opdateres eller ej. Hvad gør du?

Google ændrer i fil-endelse efter beskyldninger om sexisme
En diskussion om, hvorvidt et filformat-navn er sexistisk eller ej, har fået Google til at ændre filendelsen på et en video-komprimeringsalgoritme.

Analyse: Apple-styresystemer vil snart overhale Windows
Apples to styresystemer - iOS og OS X - vil snart være større end verdens engang totalt dominerende styresystem, Windows.

Video: Tag med på flyvetur over Teslas gigantiske batterifabrik
Tesla er ved at bygge en af verdens største batterifabrikker, der om få år skal overgå verdens samlede produktion af lithium-ion-batterier. Her kan du komme med på flyvetur over den gigantiske fabrik.

Jeg forstår det ikke: Det her er da penge lige ud ad vinduet
Klumme: Hvordan kan man bruge formuer på reklamer med webadresser uden så meget som at tjekke, at løsningerne virker? Jeg forstår det ikke.

Surface Book kan blive en våd klud i ansigtet på pc-producenterne
Microsoft indtager nu for første gang markedet for bærbare computere. Det er en provokation, der skal skubbe de etablerede producenter af bærbare computere i en ny (Microsoft)retning, lyder analysen.

Huawei vil ikke patche kritiske sårbarheder i udbredte 3G-routere - solgt i massevis i Danmark
12 forskellige routere fra Huawei solgt i Danmark og 20 andre lande er proppet med alvorlige sikkerhedshuller. Men Huawei har ingen planer om at lappe dem.

Så er Big Data ved at være overstået
Klumme: Vi kommer delvist til at se samme udvikling, som dengang BI afløste DW som det nye og hotte: Det havde en masse potentiale, men blev bare til endnu en rapportgenerator.

Et af de største tech-opkøb nogensinde kan blive en realitet i dag
Ifølge flere store amerikanske medier bliver Dells opkøb af storagegiganten EMC en realitet senere i dag en af de største tech-handler nogensinde. Opkøbet placerer sig formentligt på en solid andenplads over de største tech-opkøb nogensinde.

15-årig fik hacket Steam-konto: "Jeg kan bare se til, mens hackeren spiller med min profil"
Johannes fik hacket sin Steam-konto og mistede adgangen til alle sine spil. På trods af flere henvendelser er der overhovedet ingen reaktion fra Steam.

Kom med til snigpremiere: Sådan bliver den offentlige it-udvikling frem til 2020
Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi frem mod 2020 er ved at blive udarbejdet hos staten, regionerne og kommunerne. Læs her, hvad du kan forvente af strategien udover øget brugervenlighed og datadeling mellem myndighederne.

Kina og USA i sensationelt samarbejde med at pågribe top-hackere
USA og Kina har indtil for nyligt aldrig samarbejdet om at finde og fange it-kriminelle. Nu har Kina så arresterret en håndfuld hackere fra et amerikansk tip, der kan varsle helt nye tider på sikkerhedsfronten.

IBM Danmark om ny IBM-storsatsning: "Vi mener, at vi har knækket koden"
2.000 IBM-konsulenter skal sammen med supercomputeren Watson sætte fuld fart på selskabets nye storsatsning, IBM Cognitive Business Solutions. Her fortæller dansk innovationschef om de nye teknologier.

Det skulle Mikkel Schultz bruge for at få fiber: Fire år, 30.000 kroner og sit eget firma
Efter fire års forgæves jagt på en fiberforbindelse har Mikkel Schulz fundet en dyr løsning. Han har oprettet et firma, så han kan få lov til at købe en erhvervsforbindelse hjem til huset i Hillerød.

Guide: Sådan får du bedre trådløst net
En ny router kan give dig bedre ydelse, rækkevidde og sikkerhed. Men en ny router er ikke altid den bedste løsning.