Avatar billede carnudo Nybegynder
28. september 2015 - 10:02

Online tool to draw IT network.

Jeg er i den situation hvor jeg skal mappe firmaets IT situation. Hvad for systemer vi har,  hvad for departments bruger dem, hvem er ansvarlig, hvad for løsninger hver department har udviklet som ikke er integrert i disse systemer, hvor man connecter, hvor er man isolert. Hvordan vi connecter til andre stakeholders udenfor vors bygning, og så videre.

Kunne godt tænke mig at have et fedt måde at vise det her på. Er det nogen der ved hvordan jeg kan gå frem og løse denne opgave? Findes det en online tool som er nem at bruge? Findes det nogen der har erfaring med dette og som kunne arbejde for mig og få det tegnet hvis jeg skaffer informantionen? 
Hvad ville det koste mig, hvor hurtigt kan du lave det. Findes det eksempler? Det skal være nemt og fedt visuelt. Det er ikke altid IT folk der kigger på disse ting.
Tak
A-
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester