Avatar billede Stærke Sider Praktikant
19. august 2016 - 11:52 Der er 8 kommentarer

Hvad kan jeg gør bedre?

Hejsa

Jeg har lige sat et nyt redesign i luften af hjemmesiden http://eventyrsstyrelsen.dk

Er der noget vi kan gøre bedre, rent brugervenlighedsmæssigt og funktionsmæssigt?

MVH
Peter
Avatar billede ebea Ekspert
19. august 2016 - 12:42 #1
For mig at se, så ligner det tidligere indlæg, fra bruger som nu er slettet, og som havde 2 lignende spørgsmål med forskellige websider.
Så hvis formålet blot er at få klik på siden, ja så mangler siden meget, selvom det er en Blog side.
Men i så fald, er det jo spild af brugernes tid herinde.
Avatar billede Slettet bruger
19. august 2016 - 13:03 #2
Hej Peter,

Først og fremmest vil jeg sige det er en fin side, inspirerende, personlig & rigtig fin.
Der er dog et par ting jeg synes fejler lidt, om det er fordi det ikke er testet eller bare ikke opdaget ved jeg ikke, men sidder med Chrome på Mac, så den kombination er der nok rigeligt der har.

Top billederne er store og fine, men de tager rigtig meget plads og når det er så stort skal man have lidt ekstra tid til at overskue det hele, så efter min mening skifter det for hurtigt til det næste.

Siden er fin responsiv, men der er et par scenarier hvor det breaker, se screenshots nedenfor, samtidig bliver billederne alt for dominerede ved mobil visning, så man kan næsten ikke tro der er andet på siden når de optager det hele, plus et stykke af det man scroller.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9792377/estyrelsen-01.png
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9792377/estyrelsen-02.png
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9792377/estyrelsen-03.png

På forsiden er der den fine introduktion til de seneste eventyr, boksene er sat til en fast højde for at få det til at flugte og se pænt ud, desværre går indholdet ud over i næsten alle tilfælde
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9792377/estyrelsen-04.png

Der linkes fra forsiden til samme side fra de fem ikoner ved "her har vi oplevet eventyr", for det første virker det ikke når jeg klikker på nogen af dem og går man til siden http://eventyrsstyrelsen.dk/beretninger-fra-verden/ så er den meget blank.
De bør linke til forskellige sider, når nu det er forskellige rejsetyper efter min mening og man bør kun vise dem hvis linket rent faktisk virker.

Der går noget galt med cookiebaren i bunden, teksten står ind over hinanden.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/9792377/estyrelsen-05.png

Man fine ting under destinationer, men også mange sider der ikke har indhold endnu som der står, fx. http://eventyrsstyrelsen.dk/Kategori/australien/, jeg vil mene at man bør have noget indhold for at vise en destination, det kan sagtens være bare en beskrivelse af destination og hvad man vil opleve skulle man kommer der til, men ikke en blank side hvor der står at der ikke er nogen indlæg.

Billede siden http://eventyrsstyrelsen.dk/eventyr-i-billeder/, der står instagram plugin bare og loader, der kommer aldrig nogen billeder frem hos mig.
Samtidig bør man da helt klart kunne se billederne fra de forskellige destinationer under hvert blogindlæg og destination, så man kan se mere om hvad I har besøgt og oplevet og ikke kun se et billede, en video og en lang tekst. Der er nogen der har billeder, men ikke alle, som I selv skriver siger et billede mere end ord, så det bør I klart vise noget mere af.

Når man klikker billederne op i stor (under barcelona f.eks. http://eventyrsstyrelsen.dk/5-fantastiske-eventyr-du-ikke-vil-gaa-glip-af-i-barcelona/), bør de åbne på siden i en lightbox eller lign. og ikke i et nyt vindue/fane hvor man bare ser billedet, det fungerer ikke.

Det var lige de ting jeg faldt over, håber det kan bruges :)
Avatar billede Stærke Sider Praktikant
19. august 2016 - 13:06 #3
Hejsa

Hvor var det rigtig dejligt at få noget konstruktiv kritik - det er den bedste måde at blive bedre på.

1000 tak for kritikken, så er der noget at arbejde videre med :-)

Du må have en god weekend
Avatar billede Slettet bruger
19. august 2016 - 13:39 #4
Det der ikke direkte fejler, men som jeg har skrevet om er selvf. ud fra mine egne præferencer, så det kan være du/I ikke er enige, men så har I da et synspunkt at gå ud fra :)

Nu ved jeg ikke hvor mange brugere I har, men det er da noget man kan samle op på løbende og få ens besøgende til at komme med feedback, måske ikke første gang de besøger jer, men når de kommer igen og igen, det er dem I gerne vil fange og få noget fra tænker jeg.
Det er der flere systemer der kan, nogen mere invaderende og forstyrrende end andre :) men det er en måde at få noget konkret feedback fra ens brugere.

Rambling away, men anyway, tag hvad I synes er brugbart og det I ikke er enig i, kan I jo bare lade være med at gøre noget ved :)
Avatar billede Stærke Sider Praktikant
19. august 2016 - 13:57 #5
Hejsa

Der var meget af det der var rigtig brugbart og der var flere deciderede fejl, det er ikke sikkert at du har set dem som fejl :-) Men det har jeg

Flere af tingene er allerede rettet så jeg takker og kæmper videre med at kigge på problemerne

MVH
Peter
Avatar billede Mikkellundstrom Juniormester
03. oktober 2016 - 23:28 #6
Hej! Jeg synes det ser super fint ud! Synes det virker brugervenligt, og det er til at forstå. Er sikker på, den nok skal blive taget godt i mod af de besøgende.

Mvh Mikkel
http://www.blackfridaydanmark.dk
Avatar billede jakobjanz Praktikant
25. januar 2017 - 18:37 #7
Hej udover at jeg sidder tilbage den følelse af, at hjemmesiden er en smule langsom, synes jeg faktisk det er en rigtig fin side. Har du overvejet at køre nogle reklamer eventuelt? Jeg tror på, at hvis man skal fortsætte med at lave blog indlæg på den måde, skal man lige som på den ene eller den anden måde kunne få noget igen. Ville også være dejligt at se eventuelle videoer af jeres rejser.

Alt i alt en fin side. :-)

Mvh
Jonas
https://fridayblack.dk
Avatar billede RJ2018 Novice
19. oktober 2022 - 20:27 #8
Siden er da blevet ret god og ret så flot. Godt arbejde!

mvh
Rene
https://blackfridaydeal.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester