RSS

Karriere


Mere om Karriere

Den tidligere Nokia-chef får angiveligt nyt job.
26. februar 2014 kl. 13.02 | læs »Salgsdirektør i stor dansk it-forhandler ude af vagten. Se her hvorfor.
25. februar 2014 kl. 15.15 | læs »Dansk Dell-direktør tavs om fratrædelses-tilbud til medarbejderne.
13. februar 2014 kl. 14.02 | læs »ERP-koncernens Columbus' danske topchef stopper omgående. Se hvorfor her.
6. februar 2014 kl. 11.35 | læs »Overblik: Fra den ene dag til den anden blev han en af verdens mest magtfulde it-folk. Satya Nadella vil sætte sig i Microsofts chefstol med ydmyghed, siger han. Forude venter en kolossal opgave.
5. februar 2014 kl. 15.30 | læs »De sidste par uger har flere fremtrædende it-profiler i helt centrale stillinger i it-branchen skiftet job. Flere magtfulde poster er ledige.
5. februar 2014 kl. 11.20 | læs »Han var med til at skyde dansk it-firma af til svenskere for en kvart milliard kroner. Nu har han - efter en kort pause - fået en ny topchefstilling.
4. februar 2014 kl. 14.34 | læs »Interview: Atea-topchef Claus Hougesen er helt afklaret med, at han nu forlader Atea. Se hans forklaring her.
31. januar 2014 kl. 13.58 | læs »ComputerViews: Fem gode råd til dig, der gerne vil have fat i de rigtigt fede job i fremtiden.
31. januar 2014 kl. 11.01 | læs »


IT-JOB
Project Manager
Laerdal Copenhagen A/S

Se flere it-job hos

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Acinta ApS
Udvikling og salg af software til ledelsesrapportering og dataanalyse i mindre og mellemstore virksomheder - primært handel, produktion og service.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Executive Update
CIO Executive Update er kombinationen af oplæg fra en international top-CIO og muligheden for at netværke med andre CIOs og it-direktører gennem flere round tables om aktuelle emner.


Microsoft Office 365
Det cloud-baserede Office 365 er et af de mest succesfulde produkter fra Microsoft i de seneste år. Vi har allieret os med eksperter og cases, som kan give dig en konkret og koncentreret introduktion til det alsidige værktøj. Så tilbring en formiddag i selskab med Office 365 og se hvorfor produktet er så populært ? og hvordan it-afdelingen og brugerne høster fordelene i Office 365.


Hvordan finder og fastholder du de bedste it-medarbejdere?
Hvordan skal du tiltrække de bedste it-kandidater i fremtiden? Og hvilke kompetencer kommer virksomhederne fremover til at efterspørge?Log ind
x
E-mail
Kodeord