Annonceindlæg fra Flexfone

Dansk softwarehus lancerer prisvenlig kvalitetsløsning til telefoni i Microsoft Teams

Visionen er klar: Ny licens skal give flere virksomheder mulighed for at effektivisere kommunikation og samarbejde i Teams uden at sprænge budgettet.

I en tid, hvor Microsoft Teams har cementeret sig som danske virksomheders foretrukne kommunikations- og samarbejdsplatform, står mange virksomheder over for en udfordring: Integration af telefoni i Teams kan være en dyr fornøjelse.

Det problem har man hos softwarevirksomheden Flexfone imidlertid sat sig for at løse. Kenneth Hansen, Kommerciel ansvarlig hos Flexfone, fortæller:

“Gennem mine 12 år i branchen har jeg set, hvordan behovet for innovative teleløsninger, der optimerer arbejdsprocesser og letter medarbejdernes hverdag, stiger. Hos de fleste danske virksomheder spiller Microsoft-produkter en stor rolle i it-setuppet, og derfor gør vi hos Flexfone en dyd ud af at udvikle en teleløsning, der spiller harmonisk sammen med Microsoft-produktporteføljen, herunder navnlig Teams”.



Telefoni i Teams kræver normalt en Microsoft Teams Phone-licens, men ligesom Microsoft sidder tungt på it-setuppet i virksomhederne, fylder de også godt, når det kommer til licensomkostningerne i virksomhedernes it-budgetter.

“I mange henseender er Microsofts licenser noget nær uundværlige, men her er det faktisk lykkedes os at komme med et alternativ, der sikrer brugerne den samme kvalitet og oplevelse, men til den halve pris og uden binding. Licensen hedder Call2Teams Go, og visionen er at give flere virksomheder mulighed for at fuldende kommunikationen i Teams med telefoni, uden at prisen skal være en show-stopper”, siger Kenneth Hansen.

Det hele til det halve

Den bedste brugeroplevelse er altid omdrejningspunktet, når Skanderborg-virksomheden Flexfone videreudvikler sin løsning. Derfor understreger Kenneth Hansen også, at det ikke bliver på bekostning af kvaliteten, at virksomhederne får mulighed for at reducere licensomkostningerne med den nye Call2Teams Go-licens:

”Når Call2Teams Go koster det halve af Microsofts Phone-licens, kan jeg godt forstå, hvis man kunne tro, at man går på kompromis med kvaliteten – men det gør man ikke. Man får så at sige det hele til det halve”.

Den tekniske del af Call2Teams Go-løsningen er understøttet af Microsoft, ligesom Flexfones Myfone-app i Teams er godkendt af Microsoft og kan hentes i Microsoft AppSource.

Flexfones telefoni i Teams giver brugerne alle funktioner, såsom omstillingsbord, telefonkøer og opkaldsstatus på kolleger, lige ved hånden. Med Call2Teams Go bliver det bliver muligt at ringe til mobil- og fastnetnumre direkte i Flexfones indbyggede Teams-app. Dermed foregår det hele på indersiden af Teams uden behov for at åbne ekstra vinduer.



Flere synergier mellem Microsoft og Flexfone på tegnebrættet

Samspillet mellem Flexfones løsning og Microsoft-produkterne skaber stor værdi for brugerne, som i høj grad efterspørger seamless integrations.

Derfor er der også konstant fokus på at optimere brugeroplevelsen på den front.

Udover Teams er telefoni fra Flexfone allerede integreret med Entra ID (tidl. Azure AD), Exchange og Microsoft SSO, og Kenneth Hansen løfter sløret for, at Business Central og Dynamics CRM er de næste i rækken af integrationer med Microsoft.

”Vi sætter en ære i at levere en løsning, der giver kunderne værdi og optimerer deres arbejdsprocesser. Med Call2Teams Go håber vi, at flere virksomheder får mulighed for og råd til at opleve fordelene ved at kunne fuldende kommunikationen direkte i Teams”, slutter Kenneth Hansen.

Kom godt i gang med Call2Teams Go
Call2Teams Go er en licens, der giver adgang til telefoni i Teams på linje med Microsofts Teams Phone-licens. Den tekniske del af løsningen er understøttet af Microsoft.
Call2Teams Go sælges i Danmark eksklusivt af Flexfone og koster 30 kr. pr. bruger pr. måned og er uden binding.
Introduktionstilbud: Prøv det gratis frem til 1. oktober 2024.

Læs mere på flexfone.dk/microsoft-teams



Om Flexfone

Flexfone er en dansk softwarevirksomhed, der udvikler erhvervstelefoni med fokus på brugeroplevelse og funktionalitet. Virksomheden, som er startet i 2011 og har base i Skanderborg, beskæftiger 50 medarbejdere. Flexfone betjener mere end 55.000 aktive brugere via et landsdækkende netværk af forhandlere.

 

Fremtidens erhvervstelefoni til din virksomhed

Flexfone er en dansk it-virksomhed, der tilbyder virksomheder en komplet og brugervenlig telefoniløsning på tværs af 4 platforme - browser, mobil, Microsoft Teams og bordtelefon.

Læs mere om Flexfone
Kontaktinfo:

Flexfone A/S

Danmarksvej 26

8660 Skanderborg

https://www.flexfone.dk/

Se alle annonceindlæg