1 Premium
Interview: Tivoli slap med overfladiske skrammer fra hacker-angreb i august. Se her, hvordan angrebet blev udført og hvilke tiltag parken nu har iværksat for at undgå noget lignende i fremtiden. "Vi lukker ned for det hele, da vi finder ud af, at det her er sket," fortæller CIO Jonas Buhl Gregersen.
Kl. 13:40
Artikel teaser billede 2 Premium
Microsofts danske ansatte tjener nu over 100.000 kroner om måneden i gennemsnit: Så høj er lønningerne i 20 toneangivende danske it-virksomheder

18. november 2019 kl. 09.00

Artikel teaser billede
TDC ansætter to nye direktører til Nuuday: Finansdirektør stopper

Kl. 11:53

Artikel teaser billede Premium
Netcompany skal levere nyt it-system til Københavns Kommune i de næste otte år - vinder stor-ordre til 88 millioner kroner

Kl. 11:40

Artikel teaser billede Premium
Dansk milliardvirksomhed køber spansk selskab

Kl. 11:33

Artikel teaser billede Premium
København sætter gang i kæmpe overgang til public cloud: Sender cloud-ordre til 56 millioner kroner i udbud

Kl. 10:30

Artikel teaser billede
Et kig i krystalkuglen: Sådan ser den teknologiske fremtid ud

Kl. 10:00

Artikel teaser billede Premium
Fra TDC Hosting til Itadel: Her er topchefens plan for selskabets storstilede reorganisering

Kl. 09:20

Artikel teaser billede Premium
HP siger nej til opkøbstilbud fra Xerox: Men er åben for fusion og vil forhandle

Kl. 08:39

Artikel teaser billede 3
Nu er Amazon klar med gratis musik-streaming til smartphones

Kl. 08:19

Artikel teaser billede 2
Nu begynder danskerne at betale med mobilen i butikkerne: Både Apple Pay og MobilePay vokser i Danmark

Kl. 07:58

Artikel teaser billede 1
Morgen-briefing: Apple overhaler MobilePay hos Jyske Bank / YouSee-app brød sammen under landskamp

Kl. 06:36

Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nyheder og nye muligheder i Dynamics 365

Kom og hør om de nye muligheder i Dynamics 365 - præsenteret af Microsoft samt en af verdens førende Microsoft-partnere, CGI, der med sin indsigt i forretnings-processer, digital værdiskabelse og teknologi har hjulpet mange virksomheder på vej med deres digitale transformation.

20. november 2019 | Læs mere


Kom videre med effektiv migrering til skyen og få fuld indblik i dine data

Som vi nok alle er bekendt med, indebærer digital transformation en hel eller delvis migrering til skyen. Har du bekymringer for din rejse til Skyen? Så kan du med fordel deltage på denne dag, hvor vi vil kigge ind bagved digital transformation og Cloud og fortælle hvordan IBM Cloud med VMware Solutions og vores stærke økosystem af partnere kan hjælpe dig videre med.

26. november 2019 | Læs mere


Bliv datadreven og styrk virksomheden på alle niveauer

I denne digitaliseringens tidsalder, påvirker forandring, teknologi og innovation vores arbejdsliv og privatliv som aldrig før. Kom og oplev en dag med fokus på data og it-transformation. Mød blandt andet forfatteren af “The Chief Data Officers Playbook” og “Data Driven Business Transformation”, Caroline Carruthers, og få hendes perspektiver på hvordan man succesfuldt driver data projekter i en virksomhed.

27. november 2019 | Læs mere

Premium
Tivoli blev ramt af hacker-angreb i august: Her er årsagen
Interview: Tivoli slap med overfladiske skrammer fra hacker-angreb i august. Se her, hvordan angrebet blev udført og hvilke tiltag parken nu har iværksat for at undgå noget lignende i fremtiden. "Vi lukker ned for det hele, da vi finder ud af, at det her er sket," fortæller CIO Jonas Buhl Gregersen.
Computerworld
Mogens Nørgaard: Microsoft køber Oracle. Eller også gør de ikke
Klumme:Gad vide om Microsoft er ved at lave en OS/2 plus DoubleDisk på Oracle? Lige som den gang hvor Bill tog pengene fra, og derpå røven på, IBM og satsede stort på Windows. Det ville fanme være sjovt. Kan I se det? Få alle Oracle-kunderne over på Azure, og så strammer man lige skruen lidt og køber dernæst Oracle.
CIO
Kom med ind i maskinrummet hos ATP's CIO Per Kjersgaard Rasmussen - har outsourcet store dele af infrastrukturen: ”Det er bare ikke os, der skal drive det"
The Digital Edge: Per Kjersgaard Rasmussens it-løsninger håndterer hvert år udbetalinger for mere end 250 milliarder kroner. Hør hvordan han balancerer udvikling, drift, ansvar og hvor han får sin inspiration fra.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, der kan katapultere dig op ad karrierestigen
Find dit nye lederstilling her. Netop nu er der ledige stillinger i hele kongeriget, og vi har udvalgt en række af de mest interessante hos blandt andet SDC, Jyske Bank og KMD.
White paper
Hvad gør du? Printsikkerhed er en trussel for din virksomhed!
Du tænker nok: Er printere virkelig så stort en sikkerhedstrussel? På mange måder ja, for i en tid med konstante angreb, er en printer et nemt og ofte overset mål. Blandt andet viser undersøgelsen i dette whitepaper, at der er 68% større sandsynlighed for at printere er kilden til en ekstern trussel eller brist, end der var i 2016, og hele 118% større sandsynlighed for sker internt. Med dette in mente er det overraskende, at kun 30% af de adspurgte it-professionelle anerkender at printere udgør en sikkerhedsrisiko. Læs dette whitepaper og bliv klar over hvad det er du skal være opmærksom på.