Download: Sådan sletter du automatisk filer på pc'en

Med programmet AutoDelete kan du automatisk få slettet gamle filer, der bare ligger og fylder. AutoDelete kan starte op sammen med Windows, så du ikke behøver at røre en finger for at slette noget. Prøv det her.

Hvad siger du til at starte computeren op, og efter dit skrivebord er dukket op, bliver dine gamle filer automatisk slettet?

Det kan lade sig gøre med det gratis program AutoDelete, der er en god hjælp til at rydde op i gamle filer.

I programmet vælger du en mappe på din computer, for den mappe vælger du for eksempel, at alle filer, der er mere end 10 dage gamle, skal slettes, og det gør AutoDelete så helt automatisk, hver gang programmet startes - hvilket altså kan ske samtidig med, at Windows starter op.

Du kan vælge alle de mapper, du vil, og du kan sætte indstillinger og valg for hver enkelt mappe.

Programmet kan slette filer, der er fra en dag til et år gamle, og du kan vælge, at det skal være fra filen er oprettet, ændret eller sidst åbnet.

Ligeledes kan du oprette et filter, hvor du kan lave undtagelser for en automatisk sletning, hvis der er filer, du vil beskytte.

AutoDelete er oplagt til at holde styr på og rense ud i alle mulige gamle filer som log-filer, midlertidige internetfiler, andre midlertidige filer, backups og så videre.

AutoDelete virker på Windows XP- og Vista-maskiner, og du kan downloade det her.

Husk, at du kan tage backup af din Gmail-konto med programmet Gmail-Backup. Hent det her.

Besøg også resten af vores omfattende Download-Sektion.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere