Artikel top billede

(Foto: Anatoly Vartanov (c) 2008 / Anatoly Vartanov aka UltraONE)

Overblik: Her er CIO'ens største bekymring netop nu

Få overblikket over de ting, som du som CIO skal være særlig opmærksom på netop nu og i de kommende år, hvis ikke du skal drives helt bag af dansen.

Læs også: Bliv klogere: Sådan fungerer cloud computing

Cannes, Frankrig: Er der noget, der vil forandre enhver it-afdelings dagligdag, er det cloud computing.

Sådan lød det igen og igen fra analysehuset Gartner, der i sidste uge var vært ved den store CIO-konference ITXpo 2010 i sydfranske Cannes med deltagelse af et væsentligt antal danske it-direktører.

Cloud computing - som du kan få mere indblik i her - vil nemlig på mange måder omkalfatre virksomhederne i almindelighed og it-afdelingerne i særdeleshed i de kommende år.

Du kan herunder få overblikket over Gartner ITXpo 2010 og de områder, som Gartner mener, at enhver CIO skal være opmærksom på netop nu. Klik på hvert link for at læse mere.


Virksomheder presses til nye it-indkøb i stor kaliber
Krise eller ej. Virksomhederne vil blive tvunget til massive it-investeringer i de kommende år. Og især ét område vil svulme. Og her kan vi vente opkøbsjagt og store smil.


Europas it-svøbe: Den offentlige sektor
It-branchen tror, at den offentlige sektor er en sikker havn. Men det er løgn.


Opråb til CIO'en: Glemt alt om it-driften - her er din nye rolle
CIO'en vil snart slippe virksomhedens it-drift helt. Kan han trylle teknologier sammen på nye måder, vil hans lykke være gjort.


Bullshit-bingo - eller mere business value?
Får du mere business value, når du hele tiden hører, at du skal tænke i cost og risk og strategic advantages? Eller er en stor analytiker-konference bare en stor gang bullshit-bingo?


Cloud computing bliver en tidevandsbølge for os alle
Cloud computing er stadig på et hypet stadie. Men vi står på tærsklen til det store gennembrud, der vil få konsekvenser for os alle.


Michael Dell: Her er hemmeligheden bag de fede tider
Det engang så homogene it-landskab er i vildt opbrud. Alt skal kunne lade sig gøre overalt på alle apparater. Se her, hvordan Michael Dell vil tackle den udfordring.


Disse ting lander snart på din CIO's skrivebord
Mærker du som CIO, at dit arbejde er ved at skifte fokus? Se her, hvad du helt konkret skal forholde dig til, hvis du vil undgå at blive kørt helt bag af dansen.


Din arbejds-email er på vej til at blive udfaset
De sociale tjenester buldrer frem i virksomhederne, hvor vi vil kunne se et gennembrud inden for ganske få år.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere