Artikel top billede

Overblik: Så slemt står det til i kæmpekonflikt i CSC

Krigen raser mellem CSC og it-fagforbundet Prosa. Få overblikket over, hvor slemt det står til.

Der er åben krig mellem it-fagforbundet Prosa og it-kæmpen CSC.

Selskabet mener, at medarbejderne er for dyre, arbejder for lidt og er for svære at skille sig af med og vil have korrigeret alle disse forhold.

It-fagforbundet svarer skarpt igen og har udsendt strejkevarsel, mens CSC har udelukket 120 Prosa-medlemmer fra selskabet i en lockout.

Få overblikket over den faglige kamp herunder. Klik på hver enkelt artikel for at få mere at vide.


180 CSC-ansatte får fuld løn uden at røre en finger
CSC betaler hver dag op mod 180 ansatte løn uden at have arbejde til dem. De sidder på bænken, uden at nogen egentlig ved hvorfor.


Prosa: Nu er vi klar til stor-strejke i CSC

It-fagforbundet Prosa melder sig klar til at gå i strejke. Dermed inddrages op mod 600 medarbejdere i konflikten. Læs forbundets mail til medlemmerne her.


CSC-ansatte skændes: Skal vi ned i løn eller ej?
De CSC-ansatte er langt fra enige om Prosas offensive kurs i CSC-konflikten. "Vi skal ned i løn," mener nogle, mens andre mener, at CSC har et ledelsesproblem


Lockoutede CSC-medarbejdere: Det er gidseltagning

Vi er taget som gidsler, og spørgsmålet er, om man kan klare det økonomisk og psykisk, siger CSC-medarbejderne, der blev eskorteret ud af bygningen. Se hvordan de og deres familier er ramt


Derfor er CSC-konflikten en nedtur for alle parter
Computerworld mener: Den tilspidsede konflikt i CSC bygger på et gammeldags værdisæt fra industrisamfundets pølsefabrikker. Situationen er - uanset udfaldet - aldeles håbløs.


CSC-boss efter lockout: Jeg har masser af tid
Den optrappede konflikt mellem it-virksomhed og it-fagforening var uundgåelig, lyder meldingen fra CSC-direktør Carsten Lind. Læs hvorfor.


Forhandlinger kiksede: 120 CSC-ansatte sendt hjem

120 danske CSC-ansatte er lockoutet fra virksomheden fra onsdag morgen. Strejke kan være under opsejling. Ansatte raser over udsigt til ringere forhold.


Netop nu afgøres CSC-ansattes skæbne
CSC-ansatte afleverer tirsdag nøglekort, p-tilladelser og computerudstyr. De uenige parter forhandler med forligsmanden indtil midnat. Enes de ikke, er der lockout fra onsdag morgen.


CSC-boss håber på forlig få dage før mulig konflikt
Administrerende direktør hos CSC, Carsten Lind, håber på en forhandlingsløsning i konflikten med Prosa forud for truende konflikt.


CSC-direktør: Derfor varsler jeg lockout af ansatte
CSC varsler lockout af 136 ansatte Prosa-medlemmer. Læs CSC-direktørens forklaring her.


CSC varsler lockout af 136 ansatte
CSC's ledelse smider nu det tunge skyts ind i kampen mod it-fagforeningen Prosa: 136 CSC-ansatte Prosa-medlemmer varsles lockout.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere