Artikel top billede

(Foto: PCWorld)

Apple har bestilt 15 millioner iPhone 5'ere

Apple har angiveligt sat produktionen i gang af den nye version af iPhone, der ventes i handlen til efteråret.

Læs også:

iCloud: Nu er det knald eller fald for Apple i skyen

Steve Jobs' æble-fabrik har bestilt ikke færre end 15 millioner eksemplarer af den kommende iPhone 5.

Tech-mediet Digitimes skriver i hvert fald, at taiwanske Pegatron Technology har landet en ordre på at producere de mange nye iPhones, som formentlig enten vil bære navnet iPhone 5 eller iPhone 4S.

Det ventes ifølge Digitimes, at de færdige produkter vil være klar til sepember.

Apple meldte i juni måned ud, at det nye iOS 5-styresystem og selskabets cloud-tjeneste, iCloud, vil blive lanceret til efteråret.

Siden har det svirret med rygter om den iPhone 5, der efter al sandsynlighed vil blive lanceret sammen med de to software-produkter.

Digitimes citerer anynyme kilder fra komponent-producerende virksomheder, og Pegatron afviser at kommentere på oplysningerne.

Det vil dog ikke være overraskende, hvis det rent faktisk er Pegatron, der skal producere de nye iPhones, for det var også den virksomhed, der producerede iPhone 4.

Selskabet producerer også bærbare computere til blandt andre Asus.

Mange rygter om iPhone 5

Vanen tro har der allerede været skrevet en del om, hvad den nye iPhone 5 vil have af funktioner og hardware-komponenter.

Mens meget af det er løse rygter, synes det rimeligt sikkert, at Apple vil opgradere den nuværende A4-processer, der anvendes i iPhone 4, til den A5-processor, der også anvendes i iPad 2.

Det er også sandsynligt, at kameraet vil få et løft i forhold til den nuværende model.

De fleste peger dog på, at iPhone 5 formentlig vil være en mindre opgradering af den nuværende model - på samme måde som iPhone 3G blev efterfulgt af 3GS, inden den nuværende iPhone 4 var klar.

Apples Steve Jobs præsenterede iPhone 4 i juni sidste år. Den ellers så stolte topchef fik dog i månederne efter en del problemer at se til, da en del kunder begyndte at brokke sig over antenne-problemer.

Læs også:

iCloud: Nu er det knald eller fald for Apple i skyen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere