Artikel top billede

(Foto: Lou Dematteis)

Microsoft dropper CES

Steve Ballmer holder åbningstalen til årets Consumer Electronics Show i Las Vegas, men det bliver sidste gang. I 2013 vil Microsoft slet ikke møde op.

Det er en tradition at Microsoft-chefen afleverer den første keynote på den store årlige elektronik-messe Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas, som altid afholdes i starten af januar. Steve Ballmer skal også holde åbningstalen mandag den 9. januar 2012, men det bliver sidste gang. Det fortæller Microsoft i et blogindlæg.

I 2013 vil Microsoft helt blive væk fra CES. Microsoft vil hverken holde en keynote eller have sin egen stand på messen.

"Vores branche bevæger sig hurtigt og ændrer sig hurtigere. Derfor skal den måde vi kommunikerer med vores kunder også ændre sig med samme hastighed," skriver softwarefirmaet i bloggen.

Microsoft antyder dog at firmaets produkter stadig vil være at finde på messen gennem partnere, men Microsoft vil ikke selv møde op med en stand. 

Dermed afslutter Microsoft et næsten 20-årigt samarbejde med Consumer Electronics Association (CEA), der arrangerer messen. Her fortæller man i en kortfattet kommentar, at man allerede har fundet firmaer der er interesseret i at overtage Microsofts udstillingsareal.

Microsoft skriver i sin blog, at tidspunktet for CES ikke passer sammen med de datoer, hvor firmaer normalt lancerer sine produkter. I de sidste år har Microsoft brugt messen til at fremhæve produkter, der allerede er lanceret eller annonceret.

Apple og Google er heller ikke repræsenteret på CES og Microsofts beslutning om at droppe messen er en del af en generel trend, hvor it-firmaerne dropper mega-messer som CES og den tyske Cebit og i stedet fokuserer på mindre messer og deres egne arrangementer.

Microsoft fremhæver at man vil holde kontakten med kunderne gennem sociale medier som Facebook og Twitter, gennem sin hjemmeside Microsoft.com og sine egne forretninger.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere