Artikel top billede

Tele-rådgiver om mobil-brok: Hvad har TDC gang i?

Telerådgivningsfirma undrer sig over TDC's nedsættelse af hastighed i forbindelse med ny SKI-aftale.

DTU er ikke den eneste kunde, der er utilfreds efter at have valgt TDC på SKI´s rammeaftale for mobiltelefoni, fordi teleselskabet har sat hastigheden ned.

Netplan er rådgiver for en stribe kunder, der har købt ind via den store aftale 02.08, der forventes at blive omsat for omkring 2,4 milliarder kroner på i alt.

"I samtlige af de opgaver, hvor Netplan har assisteret kunder i forbindelse med tildeling under SKI rammeaftale 02.08, er det sket i tæt dialog med TDC og den enkelte kundes account manager - i ingen af disse opgaver har den lave hastighed og tillæg for øget hastighed været nævnt," fortæller seniorkonsulent Jesper Haumann fra Netplan til Computerworld.

Uenigheden går således på, om kunderne fik oplyst hastighedsnedsættelsen, inden de sprang på den nye aftale. I hvert fald er telefonichefen hos DTU stærkt utilfreds, fordi han nu skal betale for tillægsydelser for at komme op på den tidligere hastighed.

Det kan du læse mere om her.

Fremgangsmåden hos TDC vækker da også undren hos Netplan.
 
"Anvendt praksis hidtil for erhvervskunder har været 'Best effort', hvilket vil sige at det enkelte mobilabonnement får adgang til den bedst mulige kapacitet, som forholdene tillader" forklarer Jesper Haumann.

Telenor gør det ikke

Faktisk peger han på, at en TDC-konkurrent ikke har gjort det samme.

"Jeg ved positivt, at Telenor ikke afviger dette princip i forbindelse med SKI-rammeaftalen og det vil overraske mig meget, hvis Telia gør det," udtaler Netplan-konsulenten.

Tilbage står imidlertid, at også Jesper Haumann som rådgiver for mange af de offentlige kunder, der har valgt TDC under det pågældende SKI-udbud, undrer sig.

"Jeg synes, at det er påfaldende, at den lave hastighed og ekstra betaling først kommer frem efter at stort set samtlige kunder har foretaget en tildeling," fortæller Jesper Haumann.

Læs reaktion fra TDC og SKI senere på Computerworld.dk




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere