Artikel top billede

Bo Reggelsen gør comeback i Datacon

For to år siden blev han fyret som salgsdirektør hos Datacon. Nu vender Bo Reggelsen tilbage til sit gamle job.

En kontroversiel ledelsesstil var en af årsagerne til, at topsælgeren Bo Reggelsen tilbage i foråret 2010 blev fyret fra sit job som salgsdirektør hos infrastruktur- og ERP-forhandleren Datacon.

Kort efter afskeden med Datacon startede Reggelsen som salgsdirektør hos konkurrenten, 2Ways IT. Men efter godt to år returnerer Reggelsen nu pr. 1. august til sit gamle job hos Datacon.

"Det er det samme job, som jeg har nu, og som jeg havde, da jeg sidst var hos Datacon," siger en meget kortfattet Bo Reggelsen.

Han henviser i øvrigt til Datacons direktør Jan Misser, som fortæller, at nyheden om Reggelsens comeback fik en "fantastisk" modtagelse hos Datacons medarbejdere.

"Bo er en både dynamisk, kreativ og kontroversiel personlighed, der er kendt af såvel høj som lav i branchen. Det ved vi godt både i ledelse og bestyrelse. Han forlod os for to og et halvt år siden uden at smække med døren, og en kontroversiel og i øvrigt fagligt kompetent person vil altid efterlade sig et tomrum," siger Jan Misser, som tilføjer, at den nye salgsdirektørs primære opgave bliver at puste nyt liv i Datacons hardwaresalg.

"Vi har nok forsømt vores enterprise-forretning, siden Bo forlod os, og han skal nu styrke vores highend enterprise- og hardware-forretning, som ikke har kørt tilfredsstillende de seneste år, " siger Jan Misser.

Læs også:
Skuffelse i Datacon trods millionoverskud
Datacon fyrer tre sælgere efter fejlsatsning
Bo Reggelsen fyret i Datacon
It-profil:: Holder trit med de unge løver




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere