Artikel top billede

IntraNote: Om et år har vi ni forhandlere i Sverige

Den svenske brancheorganisation Mäklarsamfundet har valgt dokumentstyring fra danske IntraNote, som forventer at have tre forhandlere i Sverige, inden året er omme.

Brancheorganisationen Mäklarsamfundet, der ligger i Stockholm, har valgt dokumentstyring fra det danske softwarehus IntraNote.

Med den ordre slår softwarehuset hul på det svenske marked, som ventes at have et stort potentiale.

"Der er god efterspørgsel på vores dokumenthåndteringsløsning i Sverige, og vi ser meget optimistisk på mulighederne," siger Erik Søndergaard, der er direktør i IntraNote.

Satsningen på det svenske marked blev meldt ud af IntraNote i forbindelse med fremvisning af årsregnskabet for 2011. Dengang slog selskabet fast, at virksomheden i Danmark sælger direkte, men at det i Sverige er nødvendigt med forhandlere.

IntraNote vil gerne viderebringe den succes, produktet DocuNote har haft herhjemme til svenskerne via en kanalstrategi.

"Vi vil gøre lidt som Jysk, der åbner fem butikker i Kina for at blive klogere, før virksomheden ruller butikker ud i hele landet. Sverige er alt for stort til, at vi kan dække landet selv," siger direktør Erik Søndergaard.

Ni forhandlere på et år

Selskabet har ikke sat sig mål for omsætningens størrelse eller antallet af kunder hinsidan, men det er planen, at IntraNote har tre forhandlere i Sverige inden udgangen af i år og seks mere inden den 30. juni næste år.

"På den måde får vi sonderet markedet på en rolig måde og fundet den rigtige måde at gøre tingene på hen ad vejen," siger Erik Søndergaard.

I Sverige har DocuNote især fået stor opmærksomhed blandt medlems- og brancheorganisationer. Også inden for denne branche, har IntraNote rigtig godt fat i det danske marked med kunder som Danske Advokater, Boligselskabernes Landsforening, Danmarks Farve- og Limindustri samt Dansk Ejendomsmæglerforening.

I Mäklarsamfundet, som er den svenske pendant til Dansk Ejendomsmæglerforening, skal DocuNote effektivisere den elektroniske dokumenthåndtering med integration til en række medlemssystemer og sikre tidsregistrering.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere