Nordea på vej med ny mobilbank-app efter kritik

Kunderne kårer Nordeas mobilbank-app som den ringeste. En ny version af er på vej, lover chef.

Danskerne har i en undersøgelse kåret Nordea som den bank, der har den ringeste mobile platform, når kunderne skal i banken via deres smartphone eller tablet-pc.

Du kan se, hvilken bank, der har den bedste, her.

Computerworld konfronterer bundproppen i undersøgelsen med de bitre realiteter, og privatkundechefen i Danmark, Ken Adrian, kryber til korset og lover forbedring.

Hvad siger Nordea til resultatet af undersøgelsen?

"Vi er ikke glade for at se, vi kommer ud på denne måde. Nordea udviklede sin mobilbank for et par år siden til at ramme alle kunder og være tilgængelig via alle mobiltelefoner. Udviklingen går rigtig stærkt, kunderne bruger smartphones nu, og vi tager det selvfølgelig seriøst, når vores kunder giver udtryk for, at tilfredsheden ikke ligger på niveau med de øvrige banker," siger Ken Adrian.

Nordea er allerede gået i gang med at udvikle en anden version af virksomhedens mobilbank-løsning.

Der er en ny på vej
Hvad er der galt med den gamle?

"Den har sådan set alle de funktioner, vi kender fra vores konkurrenter. Muligvis endda flere. Og vores oplevelse med kunderne er, at det går hurtigt og smertefrit at overføre penge og bruge de funktionaliteter, der er. Men, som sagt, er den udviklet til alle telefoner, og mangler måske nogle af de features, som er rettet mod de nye smartphones. Det kigger vi på nu," siger Ken Adrian.

Han kan ikke sige, hvornår Nordea lancerer sin nye mobilbank-applikation.

"Vi arbejder på det, og vi prøver at tilpasse os, hvad der sker i markedet," siger han.

Nordea har omkring 100.000 kunder, der går i banken via nettet.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Optimer din forretning med Microsofts splinternye Dynamics 365 Business Central

Microsofts nye generation af intelligente forretningsapplikationer indeholder med blandt andet Microsoft Dynamics 365 Business Central enorme muligheder for at høste værdi af virksomhedens komplekse it-miljø ved øget indsigt, optimering af processer og drift og automatisering. Kom og hør hvordan du høster størst værdi med Microsoft nye, sammenhængende administrations-system ved at optimerer virksomheden mange steder.

28. marts 2019 | Læs mere


Premium
Midt i spionage-rygter og mediestorm: Computerworld besøger Huawei i Kina - tag med på besøg hos det måske mest omstridte tech-firma lige nu
Reportage, Shenzhen: “Exacting, rigorous, tests drive learning, all for real battles.” Computerworld er taget på besøg i det gigantiske hovedkvarter for verdens måske mest omtalte tech-selskab lige nu
Computerworld
Nvidias nyeste GTX 1660 kort beviser, at det igen er blevet interessant at købe grafikkort
Nvidia giver gamere i mainstream-segmentet et stærkt kort til en rimelig pris.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Gratis e-bog: Mister du pusten på BI-bjergetapen? Tag den lige vej i stedet!
Denne e-bog er relevant for dig der sidder i en virksomhed, der allerede arbejder med Dynamics 365 for Finance & Operations, eller som overvejer at få det. Det er din genvej til at komme tilbage på BI-motorvejen, hurtigt og på den rigtige måde. Du finder ud af hvordan du kommer ud over bumpene og uden om hullerne på bjergvejen med CBI Plugin, så du igen kommer tilbage på motorvejen og kan køre direkte mod målet. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kommer over – eller helt undgår – de største bump på bjergetapen.