Tidligere ansatte sætter kniven i Just-Eat: Åbner konkurrent

Succesfulde Just-Eat.dk får konkurrent - lanceret af tidligere direktør.

Der har i de seneste dage floreret nogle rygter omkring domænet Hungry.dk. Og i dag blev det så officielt.

Hungry.dk er hjemsted for en konkurrent til den dominerende og efterhånden globale succesvirksomhed Just-Eat.dk.

Og det interessante er, at Hungry.dk skydes i gang af kræfter, der netop var med til at gøre Just-Eat til en succes.

Tidligere Just-Eat-direktør Morten Larsen skriver på Facebook, at han har samlet holdet og selv indtræder i bestyrelsen. Ifølge Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er det firmaet The Hungry Viking ApS, der har stiftet Hungry.dk. Et selskab hvor Larsen er i direktionen.

Med på holdet er også Rune Risom, der fra 2010 til 2012 var med til at trimme og fintune Just-Eats onlinemarkedsføring på de mange nye internationale markeder.

Det lader sig heller ikke skjule, at der er tale om rutinerede herrer. For at beskytte sit dugfriske varemærke er følgende domæner også blevet registreret hos DK Hostmaster: hongrey.dk, hongri.dk, hongry.dk, hungre.dk, hungrey.dk, hungri.dk, hungry-house.dk, hungry-now.dk, hungry.dk, hungryhouse.dk og hungrynow.dk.

Der er plads til en konkurrent
Det er endnu uklart, om Hungry.dk er en niche-side eller hvordan den skal adskille sig i markedet. Men en konkurrent til Just-Eat er det.

"Efter en spændende karriere som direktør for Just-Eat i perioden 2005-2011 har jeg tænkt på det kunne være interessant at lancere en konkurrent, da det danske marked har plads til flere spillere," skriver Morten Larsen på Facebook.
Larsen fortsætter sit daglige arbejde som direktør i shoppingportalen Miinto.

Markedet for netbestilling af mad er dog ikke helt uberørt. E-takeaway.dk har eksisteret i nogle år. Og Roomservice.dk fokuserer på kvalitetsrestauranter.

ComON forsøger at få en kommentar fra holdet. Indtil videre kan man følge udviklingen via firmaets Facebook-side.


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TDCH A/S
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

22. august 2017 | Læs mere


Bliv klar til EU's persondataforordning: It-opgaver, ansvar og teknologiske muligheder

EU's persondataforordning træder i kraft 25. maj 2018, og det er en stor opgave at få gjort it-setuppet i organisationerne klar. Få overblik over regler og konsekvenser for it-afdelingen og virksomhedens it-ansvarlige, samt indblik i en stribe teknologier, der kan hjælpe til at efterleve kravene.

24. august 2017 | Læs mere


Sikkerhed på netværk, firewall, routere: Få styr på din infrastruktur

Netværk, routere og firewall er meget kritiske elementer, når det handler om at beskytte sig mod angreb. Seminaret sætter fokus på, hvordan din virksomhed kan beskytte sig bedre mod alt fra DDoS-angreb til hackere og malware. Mød nogle af de førende sikkerhedsleverandører og sikkerhedseksperter, der kan hjælpe dig med at beskytte din infrastruktur. Få inspiration til kommende investeringer og strategiske overvejelser.

29. august 2017 | Læs mere

Computerworld
Et halvt år efter kæmpe nytårs-nedbrud hos YouSee: Her er status på politiets efterforskning af 51-årig mands rolle
Københavns Politi har nu i næsten et halvt år efterforsket det store YouSee-nedbrud, der gav sort skærm nytårsaften og særligt en 51-årig mands rolle i sagen. Her er status.
CIO
Professor: Minimal risiko for kæmpebøder til virksomheder når EU-persondataforordningen træder i kraft
De danske virksomheder slipper for økonomiske huskekager, hvis de ikke overholder persondataforordningen, når den træder i kraft til maj næste år, vurderer professor.
Comon
Test af OnePlus 5: Stadig vanvittig meget telefon for pengene
OnePlus 5 er stadig en af de bedste smartphones til prisen - også selvom prisen ikke længere er helt lige så god.
Job & Karriere
Se listen: Disse it-folk bliver ansat på stedet - cheferne skriger efter helt bestemte it-kompetencer
Der er en markant mangel på it-folk med helt bestemte kompetencer samtidig med, at it-cheferne er i gang med at øge bemandingen i it-organisationerne. Se listen med de mest efterspurgte it-kompetencer netop nu.
White paper
SharePoint implementeringens syv dødssynder
I dette whitepaper kan du læse mere om SharePoint-implementeringens syv dødssynder og om, hvordan man får sin SharePoint-løsning til at blive en succes ved at tage hånd om disse problemstillinger.