Artikel top billede

Her er ny Capgemini-direktørs mål: Her skal firmaet hen

Holger Bonde har som nyudnævnt direktør i Capgemini Danmark en overordnet idé om, hvor virksomheden skal bevæge sig hen.

Mere fokus, mere salg. 

Sådan lyder det overordnede mål for Holger Bonde, der netop er annonceret som ny administrerende direktør i Capgemini Danmark.

"Capgemini har som så mange andre systemintegratorer haft en del udfordringer, og jeg tror, at vi kommer til at kigge lidt på, hvordan vi gøre tingene lidt mere agilt og simpelt og også en anelse mere fokuseret," siger Holger Bonde til Computerworld.

"Så tror jeg også, at jeg kommer til at bringe en del ind omkring, at vi skal have endnu mere gang i noget dedikeret salg. Det er det, det handler om i markedet i dag."

Du siger endnu mere fokuseret, men hvad er kernen i Capgemini Danmark, som du ser det?

"Det er det, vi skal til at kigge på, så det kan jeg ikke sige så meget om. Men det er klart, at det for mig er rigtig vigtigt, at vi har et fokus, så kunderne også kan se, hvad det er, vi er ekstraordinært gode til."

To direktør-poster på samme tid

Holger Bonde afløser Pia Rybenfeldt, der selv har valgt at stoppe i Capgemini.

Han er i dag direktør i Sogeti Danmark, der også ejes af Capgemini Group, og fra den 1. juli er han direktør i både Sogeti og Capgemini.

Han mener ikke, at det er noget problem at skulle stå i spidsen for begge virksomheder.

"Dels kommer jeg fra Capgemini, og dels er Sogeti jo ikke en virksomhed med 3.000 medarbejdere. Så det skal nok gå."

Holger Bonde har tidligere haft en række lederstillinger i Oracle, Accenture og A.T Kearney.

Han har været ansat i Capgemini Group siden 2003, hvor han blandt andet har stået i spidsen for Management Consulting og offshore, og har siden 2006 været direktør i Sogeti.

Capgemini og Sogeti i Danmark har i alt omkring 300 ansatte fordelt på afdelinger i København og Aarhus.

Læs også:

Ny direktør i Capgemini Danmark - her er han




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere