Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

KMD køber højtråbende ærkerival - har tidligere kritiseret KMD voldsomt

KMD køber dansk konkurrent, der tidligere i den grad har været ude med riven efter KMD.

På KMD-topchef Lars Monrad-Gyllings 50 års fødselsdag gav Medialogics direktør Kate Turch en gave, der vakte nogen opsigt, fordi den drillede KMD med sine lukkede snitflader til andre it-systemer.

Men nu har it-giganten opkøbt Medialogic, meddeles det i en pressemeddelelse.

Medialogic leverer it-systemer til landets jobcentre, og KMD har altså kunnet se en fordel i at slå sig sammen på området.

Købssummen fremgår ikke af meddelelsen.

Medialogic opgiver ikke omsætningstal, men havde i 2012 en bruttofortjeneste på 41,4 millioner kroner og 57 ansatte.

Selskabets størrelse i forhold til KMDs milliardomsætning og over 3.000 ansatte har dog ikke holdt direktør Kate Turch tilbage i pressen, når man mente, at den store rival opførte sig forkert.

Computerworld beskrev således nogle grove beskyldninger fra Medialogic imod KMDs konsulenter.

Fra KMD-kritik til KMD-opkøb

Her handlede sagen om det, som Medialogic mente, var urent trav i forhold til udbud på ordrer, som Medialogic altså kæmpede med KMD om.

Faktisk lå beskyldningerne på forsiden af Medialogics hjemmeside under overskriften "KMD- Kan man det?".

I dag hedder hovedhistorien "Medialogic solgt til KMD", hvor man kan se et billede af Lars Monrad-Gylling sammen med Kate Turch.

Kate Turch fortsætter i øvrigt som direktør i datterselskabet, fremgår det af pressemeddelelsen, som dog ikke kommer ind på, hvad hun har tænkt sig at give til sin nye chef til dennes næste runde fødselsdag.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere