Artikel top billede

Larry Ellison skred fra sin egen keynote

Oracle-chef Larry Ellison aflyste i sidste øjeblik årets måske vigtigste keynote. Se her hvorfor.

Valget var tilsyneladende klart for Oracle-topchef Larry Ellison, der tirsdag eftermiddag var programsat til at holde årets vigtigste keynote, nemlig hovedtalen på den store Oracle OpenWorld-kongres, der i disse dage løber af stablen i San Fransisco med deltagelse af tusindvis af vigtige partnere og kunder.

Men sådan skulle det ikke gå.

Den kontroversielle topchef besluttede nemlig i sidste øjeblik at meddele, at han ikke ville holde sin keynote alligevel.

Ville hellere se båd-race

Grund: Han ville hellere en tur ned på havnen for at se et ben i sejlbåds-racet America's Cup, hvor han har en deltagende båd under navnet Oracle Team USA.

Larry Ellisons keynote for mange tusinder Oracle-partnere og kunder og sejlbåds-racet skulle begynde på nøjagtigt samme tid.

I stedet for topchefen måtte deltagerne på Oracle OpenWorld i stedet se bestyrelsesformand Jeff Henley indtage scenen med et halvflovt smil.

"Larry beklager. Han kan ikke være to steder på samme tid," lød det fra formanden ifølge Computerworlds amerikanske nyhedsbureau.

Utilfredse deltagere udvandrede

Det fik straks massevis af konference-deltagere til at rejse sig og strømme ud af den store keynote-sal i Moscone-centeret i San Fransisco.

Selve keynoten blev i stedet holdt af Oracles udviklings-chef, Thomas Kurian.

Han havde godt nok også holdt sin egen keynote få timer tidligere, men måtte altså på den igen.

Larry Ellison er inkarneret sejlsports-mand, og han spenderer meget store summer på at sponsorere Team Oracle USA-sejlsportsholdet til America's Cup, der er verdens måske dyreste og største sejlsports-konkurrence.

Oracles danske pressechef, Anders Lund Rendtorff, pointerer over for Computerworld, at det ikke er Oracle, der sponsorerer sejlteamet, men derimod Larry Ellison.

Oracle-båden vandt America's Cup i 2010.

Oracle Team USA vandt - med Larry Ellison som tilskuer - to heat i tirsdagens race.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere