Artikel top billede

Ny Apple-lancering på torsdag: Dette kan vi forvente

Den 16. oktober er Apple igen klar med nye produkter.

Nye iPads og nye Mac-computere.

Det er formodentligt, hvad der står på programmet, når Apple torsdag den 16. oktober inviterer pressen indenfor til endnu en produktlancering. 

Invitationen der her til aften blev udsendt til den internationale tech-presse forestiller et udsnit af et Apple-logo, og under logoet står der "It's been way too long" - eller på dansk "Det er alt for lang tid siden."

Paradoksalt nok er det dog netop ikke særligt lang tid siden, at Apple sidst inviterede verdenspressen til en produktlancering. Det er kun lige knap en måned siden, at Apple præsenterede de to nye iPhones samt det kommende smartwatch, Apple Watch.

Ifølge det respekterede tech-medie Re/Code, der normalt har gode kilder i Apple, vil Apple præsentere en ny iPad Air samt en ny iMac med retina-skærm, og samtidig vil Apple angiveligt også præsentere den endelige udgave af det nye Mac-styresystem OS X Yosemite.

iPad Air bliver tyndere

Den næste generation af iPad Air som Apple ventes at præsentere, vil formodentligt blive en anelse tyndere end den eksisterende iPad Air, og den vil formodentligt også blive udstyret med Apples fingeraftryksskanner, Touch ID.

Ifølge Apple-siden 9to5Mac har en vietnamesisk blog Tinhte.vn fået fingre i, hvad der angiveligt er en prototype på den nye iPad Air. Prototypen er 0,5 mm tyndere end den nuværende iPad Air, hvilket gør den omtrent lige så tynd som iPhone 6 og iPhone 6 Plus.

Præsentationen vil blive afholdt i Apples hovedkvarter i Cupertino, hvilket kan antyde, at det vil være en relativ afdæmpet præsentation. Noget der ikke just kan siges om den seneste præsentation af Apple Watch og de nye iPhones, der blev afsluttet med en storstilet mini-koncert med U2.

Læs også: 
Ekspert: Her er Apple Watch kun nået til stenalderen

Prøvekørt: Med Yosemite bliver din Mac smukkere end nogensinde før




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere