Annonceindlæg fra AVG

Professionel managed service holder langt flere kunder i luften på én gang

Den danske vækstvirksomhed Dexceo satser på en brugervenlig managed service-platform fra AVG Business, der gør det muligt at tilpasse, overvåge og automatisere administrationen af infrastrukturen hos et stort antal virksomheder på én gang.

"Et centralt element i vores strategi er at gøre IT-virksomheder i stand til at udbyde managed service mere effektivt og professionelt med markant mindre tids- og ressourceforbrug. Til det formål har vi valgt at tilbyde dem AVG Managed Workplace," siger Dennis Wøldike.

Han er administrerende direktør i vækstvirksomheden Dexceo, som beskæftiger sig med professionelle services med fokus på IT-sikkerhed og administrative løsninger. Her har man valgt at satse målrettet på en lille skare af platforme, der kan understøtte de enkelte dele af forretningsmodellen.

"Når vi har valgt at satse på AVG's platform inden for managed service, skyldes det, at du får mulighed for at yde en reelt proaktiv service på tværs af et stort antal virksomheder. Samtidig kan du automatisere en stor del af de mest tidskrævende elementer i arbejdet som f.eks. overvågning og patching. Det frigiver ressourcer til at udvide forretningen - dels i form af øget kundeindtag, dels ved at satse på mersalg til de eksisterende kunder," siger Dennis Wøldike.

"Samtidig er det en af de mest omfattende og brugervenlige managed service-platforme på markedet," tilføjer han. Forudse problemerne, og levér en bedre service
Et typisk scenarie kan være, at en partner hos Dexceo - ofte en mindre eller mellemstor IT-leverandør - fungerer som "ekstern" IT-afdeling for et antal virksomheder. Her er opgaven bl.a. at administrere og løbende tilpasse hardware og services samt at sikre, at infrastruktur og centrale applikationer holdes i luften og er tilgængelige. Traditionelt kræver det fysisk adgang til installationerne, hvorfor IT-virksomheden er nødt til med jævne mellemrum at sende medarbejdere ud for at kontrollere, at alt fungerer, som det skal. Det er tidskrævende og sætter en naturlig grænse for, hvor mange kunder virksomheden kan betjene i forhold til antallet af egne ansatte.

"Samtidig kommer du med den traditionelle tilgang nemt til at arbejde på bagkant, fordi du først bliver opmærksom på problemer, når de er blevet kritiske og f.eks. giver nedbrud - hvilket du jo for alt i verden helst vil undgå," konstaterer Dennis Wøldike.

"Med AVG Managed Workplace kan vores kunder derimod tilpasse og automatisere den samtidige overvågning af et stort antal installationer. Du kan med ét blik se, om alle dine kunder er in the green eller - proaktivt - grave dybere ned i eventuelle alarmer og blive opmærksom på forhold, der skal undersøges nærmere ude hos den enkelte kunde. På den måde bliver du i god tid opmærksom på, om en server f.eks. er ved at løbe tør for diskplads, om der skal opgraderes med ekstra CPU-kapacitet, eller om en firewall arbejder ved for høj belastning. Du bliver kort sagt i stand til at tage potentielle problemer i opløbet - ofte i god tid, før systemet bliver ustabilt, og din kunde overhovedet bemærker, at der er et problem," siger han."Du får reelt en stor schweizerkniv til din rådighed ..."
Platformen understøtter også overvågning og administration af hybridplatforme, hvor en virksomhed har en del af installationen on-premise, hosted, eller den ligger andre steder i skyen.

"Cloud-baserede løsninger har på den ene side gjort livet nemmere for administratoren, fordi du f.eks. slipper for fysisk servervedligehold. På den anden side er løsningerne i mange tilfælde også så omfattende, at de gør det samlede IT-miljø mere komplekst. Men AVG Managed Workplace giver det samlede overblik på tværs af fysiske installationer og cloud-løsninger," siger Dennis Wøldike.

Den enkelte service-provider kan selv tilpasse AVG Managed Workplace til det serviceniveau, man leverer bredt til alle kunder, eller tilpasse det enkeltkunder og deres individuelle behov. Ligeledes kan man nemt styre patching af alt fra serverinstallationer og virtuelle maskiner til klienter og mobile enheder - som også kan slettes pr. distance i tilfælde af f.eks. tyveri. Her er også indbygget et helpdesk-system til oprettelse og håndtering af support tickets, så man dels får opgaverne håndteret systematisk og professionelt, dels kan fremvise en komplet historik for kunderne ved de løbende opfølgningsmøder.

"Du får reelt en stor schweizerkniv til din rådighed, som hjælper dig på tværs af den samlede service-provider-rolle og gør dig i stand til at udvide og tilpasse den service, du tilbyder kunderne. Du bliver i stand til at arbejde langt mere målrettet og professionelt samt håndtere et større antal kunder med det samme antal medarbejdere. Det er, synes jeg, forholdsvist overbevisende kvaliteter, som vi har det rigtigt godt med at stille til rådighed for vores kunder i IT-branchen," siger Dexceo-direktøren.

Klik her for at prøve AVG Managed Workplace i 14 dage

Læs meget mere om AVG Managed Workplace i dette white paper - Download her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere


Premium
Hackere kræver løsepenge af Norsk Hydro i omfattende ransomware-angreb: "Hele vores globale netværk er nede"
Alle offentlige norske virksomheder er sat i alarmberedskab efter et omfattende ransomware-angreb, der har fået hele Norsk Hydros globale netværk til at gå ned.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Her er alt hvad du skal være opmærksom på ved den Microsoft cloud-baserede suite
Microsoft Office 365 fortsætter med at blive bedre og bedre og Office 365's kommercielle indtjening alene er steget med 38% i Q4 i 2018. Dette er måske ikke så overraskende, med styrken og fleksibiliteten in mente, men mange organisationer er stadig uvidende om begrænsningerne af Office 365, specielt når det gælder backup. I dette whitepaper kigger vi nærmere på, hvorfor Litigation Hold er en rigtig dårlig idé at bruge som backup.