Artikel top billede

Foto: Doug Belshaw

Storkontorets støj-skræk: Facebook-videoerne i dit feed auto-afspiller snart med lyd

Facebook har testet automatisk afspilning af videoer med lyd, så den oplevelse får op mod to milliarder brugere også snart fornøjelsen af. Du kan dog godt slå lyden fra, hvis videoerne med lyd larmer alt for meget.

Facebook bryder lige om lidt stilheden, når du scroller nedover dit nyhedsoverblik på det sociale medie med knap to milliarder brugere.

For indtil nu har videoerne været afspillet uden lyd, når du er rullet forbi dem på Facebook. Men det bliver der meget snart lavet om på.

Det forklarer Facebook i en nyhedsopdatering på selskabets eget sociale medie.

"Efter at have testet lyd i vores News Feed og hørt på den positive feedback, er vi langsomt ved at tilføje funktionaliteten til flere folk. Med den kommende opdatering vil lyden fade ind og ud, mens du scroller igennem videoer i nyhedsoverblikket, så de bliver mere levende," lover Facebook om lydsiden til sit medie.

Det sociale medie oplyser dog ikke, hvem og hvor mange der har testet den automatisk afspillede lyd, der i et storkontor på arbejdspladsen med mange pc'er tunet ind på Facebook kunne kom til at lyde som et mixtape på crack.

Få stilhed på telefonen

Det fremgår også af Facebooks nyhed om den auto-afspillede lyd, at på mobiltelefoner med den lydløse funktion aktiveret vil videoerne ikke larme.

Samtidig kan du også selv slå auto-afspilningerne af lyden fra i dine Facebook-indstillinger.

Udover den snart lydfyldte videooplevelse på Facebook kan det sociale medie også diske op med forbedret visning af vertikale videoer på mobiltelefonen.

Derudover får du mulighed for at scrolle igennem dit Facebook-feed uden at skulle stoppe for videoer, der derimod popper op og kører videre i et lille vindue i din browser eller på din Facebook-app.

Slutteligt tilbyder Facebook også snart muligheden for at se Facebook-videoer på den store skærm, da du inden for en overskuelig fremtid via en nyudviklet Facebook-app vil kunne skyde dine videoer op på fjernsynet.

Denne videoskydning kan i første omgang ske gennem Apple TV, Amazon Fire TV og Samsung Smart TV, mens Facebook forventer, at der kommer flere platforme til med tiden.

Læs også:
Midt i jubelregnskab: Facebook mister 3,5 milliarder kroner efter dom om kodemisbrug




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere