Artikel top billede

Apple ikke i tvivl: Ny iOS-opdatering løser alvorligt iPhone-problem

Har du problemer med, at din iPhone helt uventet går kold? Apple meddeler, at problemet er (næsten) løst med ny iOS-opdatering.

I november meddelte Apple, at et "meget lille" antal iPhone 6s-enheder uventet kunne finde på at lukke ned.

Dengang forlød det, at der var tale om et problem med batterierne, men kort efter viste det sig, at problemerne måske også var software-relaterede.

Apple meldte således ud, at en software-opdatering til iOS ville kunne fikse problemet. Læs mere om det her.

Ifølge flere medier oplyser Apple nu, at opdateringen iOS 10.2.1, der udkom i slutningen af januar, har løst problemerne med uventede nedlukninger for langt de fleste brugere.

Her er resultatet

"Med iOS 10.2.1 kom Apple med forbedringer for at reducere de tilfælde, hvor et lille antal kunder oplevede, at deres iPhone lukkede uventet ned," lyder det i en udtalelse, Apple har sendt til Techcrunch.

Her skriver Apple videre:

"Der er allerede opgraderet til iOS 10.2.1 på over 50 procent af de aktive iOS-enheder, og de diagnosticerings-data, vi har modtaget, viser, at der blandt den lille procentdel af vores brugere, der har oplevet problemet, er en reduktion på mere end 80 procent på iPhone 6s og mere end 70 procent på iPhone 6 i de enheder, der lukker uventet ned."

Læs også: Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl

Der har været en del forskellige meldinger fra iPhone-brugere, der mener at have problemer med, at telefonen pludselig går kold.

En del har oplevet, at der var masser af batteritid tilbage, men at iPhonen pludselig lukker ned, hvorefter den kun kan startes op igen ved at tilslutte den til en stikkontakt.

Andre har ganske enkelt bare oplevet en stærkt forringet batteritid, og forvirringen er ikke blevet mindre af, at der undervejs har været et officielt batteri-ombytningsprogram fra Apples side, der dog kun gjaldt for et bestemt iPhone-parti.

Sådan henter du iOS 10.2.1

Problemerne ser kun ud til at gøre sig gældende på iPhone 6 og 6s.

Hvis du ikke allerede har hentet og installeret iOS 10.2.1, gør du det sådan her:

Gå ind under Indstillinger - Generelt - Softwareopdatering på din iOS-enhed.

Læs også:

Nye iPhone-problemer: Nu er den også gal med batterierne - Apple udsender vigtig meddelelse

Mange danske iPhone-brugere mener pludselig at være ramt af batteri-problem - men de fleste tager formentlig fejl




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere