Artikel top billede

Her er de nye Windows 10-computere fra Lenovo, Samsung og ... Porsche

Mobile World Congress har budt på flere nye computere fra blandt andet Samsung og Lenovo, men også fra en lidt uventet kant.

Mobile World Congress er normalt en messe for alt om mobiler og netværk, men ind i mellem sniger der sig lige en bærbar eller to med i lanceringsfesten.

Lenovo

Kinesiske Lenovo har således lanceret tre nye Windows 10-computere, hvor mobilitet er i fokus.

Lenovo Miix 320 er en lille 10-tommer hybrid-computer med Windows 10 og 10 timers batterilevetid. Tastaturet kan skilles fra skærmen og dermed omdanne Miix 320 til en tablet.

Inden i computeren sidder en Atom X5-processor og op til 128 GB lagerplads.

Lenovo lancerede også Yoga 720 og 520 med forskellige skærmstørrelser.

Særligt 15-tommer modellen af Yoga 720 er interessant, da den kommer både med en ny Intel Kaby Lake-processor og Nvidias nye GTX 1050-grafikkort, men samtidig er tynd nok til at kunne omdannes til en tablet.

Yoga 720 kan desuden købes med en indbygget 4K-skærm.

Danske priser på alle Lenovos enheder er endnu ukendte, men udkommer i løbet af den tidlige sommer.

Samsung

Samsung gik på scenen ved MWC uden at lancere en ny Galaxy-telefon.

I stedet lancerede Samsung et par nye tablets og en tablet/bærbar kaldet Galaxy Book - en direkte konkurrent til Microsofts Surface-serie.

Samsung Galaxy Book 10 og 12 er to tablet med henholdsvis 10 og 12 tommer skærme og m3 og m5-processorer.

Den store 12-tommer models skærm er desuden en SuperAMOLED-skærm med HDR, hvilket burde give en flot og farverig gengivelse af HDR-film.

Ligesom til en Surface Pro kan du også få en stylus til de nye Windows 10-tablets fra Samsung, og begge tablets kommer også med to USB C-porte og 10 timers batterilevetid.

Der er endnu ingen danske priser eller datoer for lancering.

Læs også om de nye smartphones fra MWC 2017: Nyt fra LG, Sony, Huawei og Nokia: Her er alle de nye smartphones fra Mobile World Congress

Porsche?

Noget overraskende har bilproducenten Porsche også lanceret en ny computer.

Book One er en computer med en 360-graders hængsel som på Lenovos Yoga-computere, og Book One ser imponerende ud.

Computeren er designet af Porsche Design og højst sandsynligt produceret af Quanta, selskabet bag Amazons Fire Tablets. 

Book One ligner en blanding mellem Microsofts egen Surface Book og HP's Spectre x360, og kommer med en Intel i7 7500U-processor, 16GB RAM, 512 GB SSD-lagerplads og en stor mængde USB C og A-porte samt en Thunderbolt-port.

Computeren bliver lige som alt andet Porsche-relateret isenkram svinedyr til en pris på 2.500 dollars - direkte omregnet til 17.000 kroner. 

Læs også: Disse nye smartphones kan du forvente på årets største mobilmekka, Mobile World Congress




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere