Artikel top billede

Efter BEC's salg af stor afdeling til hollandsk selskab: Her er fremtiden for de 160 it-medarbejdere i Danmark

Hollandske Keylane, der køber BEC's datterselskab Schantz, har allerede en klar plan med, hvordan de 160 medarbejdere i Danmark skal indgå i koncernen.

Hollandske Keylane, der leverer forsikrings- og pensions-it i en række lande i Nordeuropa, køber BEC-datterselskabet Schantz.

Som vi fortalte tidligere på dagen, betyder det, at de 160 medarbejdere, som Schantz har her i Danmark, nu får en ny arbejdsgiver.

Læs mere her: Danske BEC i stort frasalg: Sælger datterselskab med 160 medarbejdere

Spørgsmålet er nu, hvad det betyder for medarbejdernes fremtid, at der er tale om en international køber med base i Holland?

Simon Gabrielsen, der er kommunikationsdirektør i BEC, siger til Computerworld, at det er den nye ejer, der skal udtale sig om medarbejdernes fremtid.

"Men vi aftager jo i dag produkter fra Schantz, og jeg kan sige, at vi aftager de produkter uændret. Vi er stadig kunde i Schantz på de samme vilkår," lyder det fra Simon Gabrielsen, der derefter henviser til Keylane for yderligere kommentarer om medarbejdernes fremtid.

Her er Keylanes planer

Hos Keylane fanger Computerworld Kim Leemreize, der er ansvarlig for marketing og kommunikation.

"Vi ser det som en mulighed for medarbejderne i Schantz. De vil forblive i Danmark, og vi vil få en bedre tilstedeværelse i de nordiske lande," siger hun.

"Der er nogle internationale muligheder, men hovedårsagen til, at vi gør det her, er for at få en bedre tilstedeværelse i de nordiske lande."

"Vi har på nuværende tidspunkt ingen grund til at tro, at vi ikke kommer til at arbejde sammen med alle kollegerne i Schantz."

Så der er ikke planer om at flytte Schantz' medarbejdere til Holland eller andre steder?

"Nej."

Hvor meget har Keylane betalt for Schantz?

"Jeg beklager, men det afslører vi ikke nogen informationer om," siger Kim Leemreize.

Keylane beskæftiger mere end 600 medarbejdere og leverer ydelser til mere end 100 forsikringsselskaber fra kontorer i Belgien, Tyskland, Holland, Norge, Sverige, England - og nu altså også snart Danmark.

Schantz fik i 2016 en omsætning på 200 millioner kroner og et resultat før skat på 15 millioner kroner.

BEC købte Schantz i 2007. Dengang var der 30 medarbejdere - hvilket altså nu er blevet til 160 medarbejdere.

BEC forventer, at selve handlen er gennemført i anden halvdel af april 2017.

Læs også:

Danske BEC i stort frasalg: Sælger datterselskab med 160 medarbejdere




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere