Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal / Kim Stensdal)

EG-direktør lægger flot fra land: Leverer vækst i første kvartal

Danske EG leverer vækst i både omsætning og indtjening i årets første kvartal. Dermed er den nye topchef Mikkel Bardram kommet godt igang som direktør, efter han blev indsat i spidsen for selskabet i november sidste år.

Det går fremad både med omsætningen og på bundlinjen for danske EG.

En selskabsmeddelelse fra selskabet viser, at omsætningen i årets første kvartal landede på 516 millioner kroner i forhold 483 millioner kroner sidste år.

Også på bundlinjen er der fremgang hos selskabet, der øger sin indtjening fra 40 til 60 millioner kroner.

Følger planen

Dermed ser det ud til, at Mikkel Bardram allerede fra start kan levere på de løfter, han udstak da han overtog posten som direktør fra Leif Vestergaard i november sidste år. 

Væksten i første kvartal er i følge selskabsmeddelelsen organisk, og dermed ser det ud til at flugte med den vækstambition, som den nye direktør har. 

"Vi skal fortsætte med at vokse - men måske mere på den organiske side," forklarede Mikkel Bardram til Computerworld i december sidste år. 

Tung arv

Den relativt nyudnævnte Mikkel Bardram skal udfylde nogle store sko på posten som direktør for EG. Han forgænger Leif Vestergaard, der sad på posten i 12 år flyttede virksomheden væsentligt og leverede forunderlig vækst blandt andet accelereret af store opkøb. 

Det foregik blandt andet i 2015 og 2016, hvor Leif Vestergaard leverede rekordresultater og stod for flere store opkøb deriblandt opkøbet af Silkeborg Data. 

Nye øjne

Efter 12 år blev Leif Vestergaard dog sat fra bestillingen, eftersom bestyrelsen gerne ville have nogle friske øjne til at se på selskabet. 

Målsætningerne for EGs nye mand er da også klare. Der skal leveres mere vækst. Både organisk og i form af opkøb. Mikkel Bardram skal dermed ikke blot fylde Leif Vestergaards store sko ud. Han skal også løbe i dem. 

Opdateres...

Læs også:

Ny EG-direktør har en plan: Sådan skal EG vokse sig større og endnu mere profitabel





Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere