Artikel top billede

Microsoft godt i gang med "Redstone 3"-udvikling: Ny funktion samler alle dine kommunikations-apps i én fane

Microsoft tester allerede offentligt den næste store "Redstone 3"-opdatering, der vil udkomme til Windows 10 til september

Kun en måned efter årets første store Windows 10-lancering, tester Microsoft allerede nye funktioner til selskabets evigtforandrende styresystem.

En af funktionerne er "My People"-tilføjelsen. 

Nogen er måske allerede er bekendte med funktionen, som var planlagt til at udkomme i forbindelse med Creators Update tilbage i marts, men blev skubbet af uvisse årsager.

Nu forsøger Microsoft igen, og har implementeret My People i Redstone 3-opdateringen. My People er en samlingsfunktion til de personer, du kommunikerer allermest med, og som du derfor bør have lige ved hånden.

My People fungerer som elementer i din taskbar i bunden af skærmen. Her kan du tilføje venner - tre indtil videre - ved siden af dine andre apps som Skype, Chrome eller OneDrive. 

Trykker du på en af dine venners billeder, får du en oversigt over oplysninger på personen samt mulighed for at skrive direkte til personen. Som udgangspunkt benytter My People Skype. Du får også vist andre apps såsom OneDrive og mails, så du let kan få vist fælles mapper eller alle modtagne og sendte mails til personen.

Tanken er, at du hurtigt kan tilføje dine nærmeste kollegaer, samarbejdspartnere, børn eller venner, til procesbaren og hurtigt sende dem information eller beskeder. 

Forbedret mail-klient

I den seneste beta-version af Windows 10, Build 16184, har Microsoft opdateret den indbyggede mailklient. Nu kan du blandt andet bedre sortere dine mails i en fokuseret fane, hvis du benytter Gmail.

Ligeledes får mailklienten også mulighed for at følge og visualisere pakkeovervågning og rejsereservationer ligesom i Gmails egen app.

Det er funktioner, som allerede har fungeret for folk med outlook.com eller en Office 365-mailadresse, men nu også til Gmail-folket.

Funktionen bliver testet i det nuværende build, men forventes at udkomme før september.

Microsoft afholder sin årlige udviklerkonference, Build, i næste uge, og vi forventer at høre mere om "Redstone 3"-opdateringen der.

Du kan læse mere om det seneste build fra Microsoft her. 

Læs også: Nyt Windows 10-design på vej?: Lækket billede af ny startmenu åbenbarer "Projekt Neon"




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere