Artikel top billede

Fra venstre ses Queue-it CCO Camilla Ley Valentin, CTO Martin Pronk, VP North America Phil Hanson, CEO Niels Henrik Sodemann.

Danske Queue-it satser på udlandet: Åbner kontor i USA

Queue-it har god kundevækst på det nordamerikanske marked og åbner derfor nu kontor i USA.

Der er god vækst i køsystemer til websites, og det får nu danske Queue-it til at åbne sit første kontor i udlandet.

Det bliver i USA, og det bunder ikke mindst i en god kundevækst på det nordamerikanske marked.

"Vores kundevækst i det nordamerikanske marked betyder, at vi nu er klar til at etablere en fysisk tilstedeværelse i USA, hvor vi har besluttet at åbne kontor i Minneapolis, Minnesota," udtaler Queue-its administrerende direktør og medstifter, Niels Henrik Sodemann.

"Med et solidt kundegrundlag, som udgør en tredjedel af vores samlede forretning, er der nu betydelige fordele ved at placere medarbejdere i USA, blandt andet i forbindelse med den kvalitet i supporten, vi vil yde vores kunder, og i forhold til en endnu tættere dialog med vores nye kunder i det amerikanske marked."

Når du venter i kø på nettet

Herhjemme har mange danskere stiftet bekendtskab med Queue-it's løsninger via ikke mindst SKAT og i forbindelse med køb af billetter til koncerter.

I USA har Queue-it allerede kunder i form af brands som Sonos, Carnegie Hall og Microsoft.

Det bliver Queue-its vice president of marketing, Phil Hanson, der skal stå i spidsen for den amerikanske afdeling.

"Rekrutteringsgrundlaget indenfor it er meget attraktivt, omkostningerne er rimelige, og der er en interessant koncentration af de store retail-virksomheder, som vi primært henvender os til i det amerikanske marked, i nærområdet," udtaler han i en pressemeddelelse.

"Og så er jeg selv fra Minneapolis, hvilket betyder, at jeg har et omfattende professionelt og personligt netværk at tage udgangspunkt i, når vi skal skabe forretning."

Kontoret i USA åbner allerede i næste måned. Queue-it har fortsat hovedkontor i Danmark, hvor der i dag er 70 ansatte.

Læs også:

Gratis magasin: De 50 største danske it-succeser - med en samlet værdi på mere end 220 milliarder kroner




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere