Artikel top billede

Her er Microsofts nye Surface Pro: Microsoft lover vild batteritid

Microsoft har netop afsløret sin nye Surface Pro med ny processor og et mere støjfrit design. Samtidig er batteritiden langt bedre end på tidligere modeller.

Microsoft har netop annonceret en ny Surface-tablet, der ganske enkelt bare hedder Surface Pro.


Som navnet antyder, er det en ny tablet i Surface Pro-serien, men slut er det med versionsnummeret. Den nye tablet ligner til forveksling sin forgænger, Surface Pro 4, og har den samme 12,3 tommer store skærm med samme høje opløsning.

Der er tale om en evolution og ikke en revolution, og ifølge The Verge, der har snakket med Microsofts Surface-ansvarlige, Panos Panay, er der 800 nye dele inde i computeren i forhold til tidligere modeller.

Den største forskel er computerens nye processor, der er af Intels 7. generation, Kaby Lake, som enten fåes i strømsvage - og dermed også batteribesparende og mere stille - m3 eller i5-versioner eller en mere kraftig, men også dyrere i7-version med køleblæser.

Microsoft mener selv, at den nye Surface Pro kan holde på batteriet i op til 13,5 timer, hvilket er en markant forbedring i forhold til sidste års model, hvis Microsofts påstand holder stik.

Nyt tastatur

Hængselssystemet i Surface Pros kickstand er også blevet forbedret, så den nu er mere stabil, og så den også kan lægges næsten helt ned.

Microsofts Surface Dial-fjernbetjening vil også fungere på Surface Pro, ligesom Surface Pro får en ny stylus, der er endnu mere trykfølsom end tidligere.

I samme omgang lancerede Microsoft også et nyt Surface Type cover, der fungerer som tastatur til Surface Pro. Den største forskel er farver og stoffet, der nu er den samme type Alcantara-stof, som du finder på Surface Laptop.

Det sælges dog stadig seperat og er ligesom tidligere en ekstra udgift, hvis du overvejer den nye Surface Pro. 

Surface Pro har desuden ingen USB C-porte - Microsoft mener ikke, at USB C er klar endnu - og der kommer desuden en version med indbygget LTE, der understøtter microSIM og eSIM.

Surface Pro kommer til salg i Danmark d. 15 juni med en startpris på 7.299 kroner. 

Læs også: Prøvekørt: Microsofts Surface Laptop er præcis lige så lækker som den ser ud




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere